Ke pasa?
Nemam više vremena za ništa...
Valjda će se smanjit broj gostiju sad kad prođe vikend, pa ću nadoknadit sve to... :)
Vidim da Nokija i dalje izvodi gluposti... 
Ke pasa?
Nemam više vremena za ništa...
Valjda će se smanjit broj gostiju sad kad prođe vikend, pa ću nadoknadit sve to... :)
Vidim da Nokija i dalje izvodi gluposti... 
Je li se desilo ista zanimljivo od utorka?
Je li se desilo ista zanimljivo od utorka?
vratio se jedan autor sa tvoje black liste....
Kakva je baterija?
Vjerovatno punjiva Li-Ion
Sad sam pogledao na samsungovoj stranici, idu 2 AA, ali nema punjača za njih :/
nema punjaca za njih, ali ja koristim sa DX-a 2700 mAh genuine baterije i punim ih, mogu priznat da dugo traju s obzirom na kolicinu videa kojeg sam sad snimao (1h i 7 min, mic ukljucen, VGA 30fps, cijelo vrijeme ekran radio) sad su baterije na 2 crtice od moguce 3
Dobro jutro svima.
Za one koji ne znaju, EnlightenedPhoenix je preminuo. 
Dobro jutro svima.
Da, stanje mu se pogoršalo i preminuo u bolnici. RIP
Igor je preminuo jučer , 24.6., popodne u Vinkovačkoj bolnici.....od svoje bolesti.......
Dobro jutro svima.
Da, sinoć mu se stanje pogoršalo i preminuo u bolnici. RIP
Damn, neka počiva u miru. 
EP je.... preminuo?
Ali zašto, mlad i pametan čovjek i onda ovako brzo ode... Strašno,moja sućut svima. 
lzgr
Zašto i ja se pitam, ali eto bolest ne bira. Još se po rječima doktora dobro i držao kad ono...
Zašto i ja se pitam, ali eto bolest ne bira. Još se po rječima doktora dobro i držao kad ono...
A i on sam je govoria da je dobro, manje - više.
A i on sam je govoria da je dobro, manje - više.
Pa da, mislim bio je u lošem stanju od te kemoterapije, ali kao što je rekao on je bio dobro naspram drugih koji primaju istu.
Što mu je ono točno bilo?
BTW karton mi ističe u podne al sam se na ovaj prijavio da izrazim sućut.
A imao je onaj rak i primao kemoterapije, polako se bližio izlječenju i eto napokon došao kući da malo odmori i...
Mislim da je bolovao od nečega što se zove limfoblastični limfon. Rekao je da ima 50% sa će preživjeti. No ipak...
Meni u ponediljak, ali mora san se na ovoga prijavit čisto da javin sućut.
Sirka.
Znam da je recesija i sve to, ali baš si mislim, mogli bi mi sa foruma skupiti koju kunu pa barem cvijeće kupiti. Ako je netko za neka me kontaktira na pp.
Ja sam za, ako svatko donira po nešto neće se ni osjetiti a značilo bi.
Znam da je recesija i sve to, ali baš si mislim, mogli bi mi sa foruma skupiti koju kunu pa barem cvijeće kupiti. Ako je netko za neka me kontaktira na pp.
Ja bih rado, ali sam iz Sarajeva i nisam u mogućnosti, uostalom maloljetan sam i nemam paypal da tako doniram. Sretno s akcijom :/
Pa netreba vam paypal ili tako nešto, nego tko može neka uplati na moj račun, napisati ću mu ja u privatnu poruku.
Dobar dan svima!
Nemogu vjerovat za EP-a, stvarno grozno, a mislio sam da će dobro bit
oj momci 
kvragu i sve
Eto Mitsuoka je za, pa ako je još netko neka javi.
Pozdrav momci, već dugo nisam postao u veseli kutak i nespavalice i sad vidim da je EP preminuo...
Damn 
Jel ko zna kako se briše povijest tj pamtilica lozinke i zaporka s neke stranice?
Dobro jutro svima.
Da, stanje mu se pogoršalo i preminuo u bolnici. RIP
Igor je preminuo jučer , 24.6., popodne u Vinkovačkoj bolnici.....od svoje bolesti.......
RIP :/
Meni jedan od dražih forumaša :/
Evo ovdje sve nesto puse,vrijeme užas meni dosadno i posa ja opet malo da Buga sa svojim protjeranim accom i vidim u bircu ovo u vezi EP-a,jednostavno moram napisati kako mi je žao moja sućut svima.
U vezi acca,pretpostavljam da znatetko sam,acc sam dao frendu ali i dalje znam šifru pa tako ako hocete banajteme :(
Jadan Igor...
Danny - kazes da nitko nije rekao da mu nije zao, a bome nitko nije ni rekao da mu JE zao. Mozda je sad vrijeme za to, pustimo mi sad j.ebeni ego i dokazivanje prava, covjek je umro i bilo bi stvarno fer da njemu oprostite njegove pogreske i ispricate se za to sto ste mu zamjerili jadikovanje, nevezano kakvo je ono bilo. Ako to niste u stanju, onda stvarno vise nemam sto za rec.
Jadan Igor...
Danny - kazes da nitko nije rekao da mu nije zao, a bome nitko nije ni rekao da mu JE zao. Mozda je sad vrijeme za to, pustimo mi sad j.ebeni ego i dokazivanje prava, covjek je umro i bilo bi stvarno fer da njemu oprostite njegove pogreske i ispricate se za to sto ste mu zamjerili jadikovanje, nevezano kakvo je ono bilo. Ako to niste u stanju, onda stvarno vise nemam sto za rec.
Slažem se sa svime, stvarno nije u redu sada svađati se i štotijaznam.