Dobar dan, kaj se radi?
Bok svim birtašima, odmara se pomalo kolko vidim niko neče pit s tobom pa koje su to fore sad u Bircu cudni neki Birtaši.
Bolje i lažna kava nego nikakva fuckaj ga kaj sad.
Dobar dan, kaj se radi?
Bok svim birtašima, odmara se pomalo kolko vidim niko neče pit s tobom pa koje su to fore sad u Bircu cudni neki Birtaši.
Bolje i lažna kava nego nikakva fuckaj ga kaj sad.
Bit će ovo i na google.hr
Bolje za nas operaše :)
ne radi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee trenutno nista :)
pije se nesica, samo ne shvaćam što ovi baljezgaju sa lažnim kavama i instant google-om, kada sam ja poprilično siguran da je nesica instant kava
\o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
hvala momče =D
kada ep traži novu igru, jaganjci utihnu
Di ste ekipa? Pratite MasterŠef? Za koga navijate? Robi je moj favorit.
Još samo jedan dan i onda ladit jaja. Moram uzet novi PC, hvata me nostalgija za CS 1.6. Ne igra, koliko ekipa s kojom je bilo zajebancije na TSu.
Nemogu shvatit ove likove iz razreda koji idu za 20kn uzet u McDonaldsa 3 cheesburgera ili onaj pišlljivi BigMac, a ja za te novce uzmen čevape u Gyrosa i natučem se da se ne mogu dignit još pola sata.
Sad sam nabrlja svega gore. Nego kako ste vi? Ja danas ima prva dva sata, onda 3,4 i 5 nisam ima otiša na more i vratia se u školu na 6 i 7. :D. Hell yea.
Di ste ekipa? Pratite MasterŠef? Za koga navijate? Robi je moj favorit.
Još samo jedan dan i onda ladit jaja. Moram uzet novi PC, hvata me nostalgija za CS 1.6. Ne igra, koliko ekipa s kojom je bilo zajebancije na TSu.
Nemogu shvatit ove likove iz razreda koji idu za 20kn uzet u McDonaldsa 3 cheesburgera ili onaj pišlljivi BigMac, a ja za te novce uzmen čevape u Gyrosa i natučem se da se ne mogu dignit još pola sata.
Sad sam nabrlja svega gore. Nego kako ste vi? Ja danas ima prva dva sata, onda 3,4 i 5 nisam ima otiša na more i vratia se u školu na 6 i 7. :D. Hell yea.
ja već znam pobjednika
bojan je muž od sestrine šefice pa je kod nje stalno u dućanu, točno znam kakvu će sramotu netko doživit
counterstrike ?
minecraft ?
witcher ?
starcraft II ?
darkspore ?
l4d2 ?
najvise bi ti preporucio TF2 al njega vec imas, ja sad cekam da si sebi kupim TF2 al neznam kad cu
Dobro jutro svima!
dobro jutro momci... sinoć sam do 5 ujutro bio do frenda pomagao mu pozavršavat radove iz engleskog za 4. godinu teologije... stari me ustao u 9, nemogu gledat
jutroooo
Dan svima
Nastava mi je gotova!!
Imam cijelo ljeto za matematiku, programiranje i 3d modeliranje.
Nastava mi je gotova!!
A izlasci, žene i tako to?
Nastava mi je gotova!!
A izlasci, žene i tako to?
ima računalo, šta će mu to =D
mene neki kreten PARABOLIC izbacio sa privatne torrent stranice :) na na 4 tjedna bez ikakvog razloga :(
Dan narode, 8 godina skolovanja zavrsilo, ispozdravljali se s nastavnicima, međusobno i osli, imal ispracaj, isli po cijeloj skoli dok su nam zvonili i pljeskali :)
sad treba nastaviti dalje u srednju nakon ferja, ne znam vise sta da kazem.