- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ti si tu... ah...
sad smo uber mocno f1 cool...
Fali nam jos samo par onih is teme sto se dogadja u drustvu... :P hahaha
Iz San Francisca live stream Googleove konferencije, sad pričaju o Google Instant searchu.
Iz San Francisca live stream Googleove konferencije
nešto novo od njih ili?
Nemam pojma, sad sam tek počeo gledati. Izgleda fora, govore o brzini pretraživanja trenutno.
Evo, predstavljen Google Instant Pages, maloprije predstavili Google Instant Images
Dobar dan, kaj se radi?
Evo, predstavljen Google Instant Pages, maloprije predstavili Google Instant Images
Ovo izgleda odlično
evo enable-a sam na chrome-u i brzi je
ne instant kao kod njega na prezentaciji ali je brzi
svidja mi se ovo sto otvara stranicu dok upisujem u address bar
evo enable-a sam na chrome-u i brzi je
ne instant kao kod njega na prezentaciji ali je brzi
svidja mi se ovo sto otvara stranicu dok upisujem u address bar
Google insant pages? Kod mene to nema, samo google instant.
ček pa zar to nije isto?
sry mislio sam da je to to?
instant kava? nesica?
Google insant pages? Kod mene to nema, samo google instant.
Rekao je da ima vec danas u Chrome Developer verziji a kroz ovaj tjedan ce doci u beta verzije.
ok koja je razlika izmedju ovog postojeceg google instanta i instant pagesa?
ovaj instant loada stranice kako pises u address bar
ok definitivno nece loadati stranicu kao kod njega na prezentaciji ako imas brzinu od 2Mb
sto je prednost?
sry nisam gleda otpocetka
ček pa zar to nije isto?
Google instant ti je ono kad izbacuje rezultate dok ih upisuješ, a google instant pages učitava odma stranice dok si još na googleu, tako da ti se ta stranica kad klikneš na nju praktički učita za 0 sekunda, odnosno odma.
ček pa zar to nije isto?
Google instant ti je ono kad izbacuje rezultate dok ih upisuješ, a google instant pages učitava odma stranice dok si još na googleu, tako da ti se ta stranica kad klikneš na nju praktički učita za 0 sekunda, odnosno odma.
što znači da će,ako npr na searchu imam 15 stranica, on u pozadini loadati svih 15 stranica?
ček pa zar to nije isto?
što znači da će,ako npr na searchu imam 15 stranica, on u pozadini loadati svih 15 stranica?
Kako san svatia, neće čitave, već će samo djelomično, tako da će izgledat da ih je sve učita a učita ih je samo "pola". I one stvari koje su jednake na stranicama neće učitavat 2 puta.
dakle nece ucitavati oglase koji su isti
ovo je super za nas koji imamo ADSL velike brzine al ako imam dialup onda ce loadanje search-a na google trajati i trajati
i ovo reloadanje u pozadani ce trajati svaku stranicu rezultata na google-u
ne daj Bože da se vratim na prethodnu stranicu searcha
a ako nemam flat, normalno da necu htjeti da mi chrome radi dodatan promet u pozadini loadanjem dijela stranica kojemozda necu koristiti
no ok, netko ce koristiti netko ne
gugl instant pages i pictures, "friziranje" chromea