Zoki,prijatelju otišo si mi
Kako mi je taj tip išao na jetra...
Prevario je LUXX-a,mene i još par ljudi.
A znam ja njega,već skoro nisam dugo čuo... Šteta...
I mene isto zbog onog trackera
Dabog da mu se razlomci ne pokratili
BTW dobri dan narode, šta se radi.......kod mene sinoć nestalo struje (zapravo u cijelom gradu) na nekih 10-ak minuta.....ko da sam se vratio u kameno doba
Izvin'te sto ovako ulecem u birc, ali ne mogu nigdje naci, pa mozda neko odavde zna, kako se zove god of war 2? chains of olymps? ili ghost of sparta? ili kako vec (interesuje me za ps2, ne psp)
Dođoh s probe, jos jedna koreografija vise, 3 il 4 su sada sveukupno :)
Izvin'te sto ovako ulecem u birc, ali ne mogu nigdje naci, pa mozda neko odavde zna, kako se zove god of war 2? chains of olymps? ili ghost of sparta? ili kako vec (interesuje me za ps2, ne psp)
Zove se normalno God of War 2, chains of olympus je za psp ekskluziva mislim, a za ghost of spartu neznam iako sam cuo.
Jeli ova stranica prevara ili ? http://freespotifypremium.org/?ref=145449
Jeli ova stranica prevara ili ? http://freespotifypremium.org/?ref=145449
WOT kaže da je smeće...
lijepi pozdrav svima :)
ja idem van, a vi prisutni naspamajte malo i za mene :D
LOCKED!!!
Jutro
Nije dobro kad ti prva posjeta BOL-u počne s iPhone reklamom preko cijelog ekrana!
Onda opet malo kasnije reklama za neki Samsung netbook...
Oh, sad ni Opera ne učitava WYSIWYG editor...
Sad kad sam došao sa cuganja, vrijeme je za triježnjenje uz Star Wars...
Gud najt/jutro, šta god prakticirali...
Jeli itko primjetio da se EneštoPhoenix nije prijavio od četvrtka?
Dan ljudi, doso s mise, u 5 proba, pa pakovanje :)))))
pozdrav... jel sigurno da sa torrenta skinem microsoft outlook 2011, pitam jel sigurno jer ce trebat starom za posao a to je jako vazno
pozdrav... jel sigurno da sa torrenta skinem microsoft outlook 2011, pitam jel sigurno jer ce trebat starom za posao a to je jako vazno
a zašt ne skineš samo wlm?
Jutro.
wlm ?
Windows Live Messenger.
Windows Live Messenger.
zaboravio sam napisat da m i treba i excel, word, power point... tako da nemam izbora nego torrent koristit
zaboravio sam napisat da m i treba i excel, word, power point... tako da nemam izbora nego torrent koristit
Zašto to mroa biti baš piratski MS Office. Imaš mnogo dobrih besplatnih alternativa(Open office, Libre office).
wlm ?
windows live mail
Windows Live Messenger.
Windows Live Messenger. mail
onda ne trebaš outlook nego Microsoft Office 2010...
EDIT: eo pretekao me, skini Open office
Treba mi provjeren Youtube MP3 downloader, jel' zna tko?
jdownloader
Hvala.