EPIC hahahhahahaha xD
Ma di si nam ti prijatelju stari?
EPIC hahahhahahaha xD
Jesi ti Jadranka Kosor na mom forumu?
Dobar dan svima...
@lzgr: Jadranka Kosor ti je Mentalist (mislim da vrijedi i obratno)
Jesi ti Jadranka Kosor na mom forumu?
Neeeeeeeeeeeee zašttttt????
EPIC hahahhahahaha xD
Ja sam nacul da si ti njemu dužan neki 100 eura a sad ono ko fol prijatelju jel.
Pročerali su ga da kaj buš to je tak.
Dobar dan i tebi... Evo kad budeš kupio nov hdd a moraš pazit na sučelje utora taj je na SATA. Evo tvog hdd koji je na slici kojkim je u banani. Tvoj model u kojem je bila u laptopu je: Seagate Momentus 5400,4 250gb.
Moze li ici i SATA II ili mora biti SATA I?
ok tnx
jel koristis applanet
Dobio žuti jer sam si reklamirao forum. umjesto da budu sretni da pokušavam prebaciti svađu na neko drugo mjesto bdobijem žuti od Drage.
Dobio žuti jer sam si reklamirao forum. umjesto da budu sretni da pokušavam prebaciti svađu na neko drugo mjesto bdobijem žuti od Drage.
Bolje da se spama ovde
Ma preplašili se konkurencije :D
Momci, dobar dan! Kako ste? Ja naradio od popravka matične i napajanje... Napajnje je OK, matična ima problema. Traži update za Bios. Sad se odmaram i vas pratim...
Bok svim birtašima, tu ti nisu cista posla da maticna tj Bios traži sam Update ko je to još videl svi vragi su ušli u nju skrati joj muke i gotovo.
Ovom mulcu koji je nesretnika udaril treba Uha pocupat obavezno i prebit ga ko Vola koja pijana budaletina.
http://www.jutarnji.hr/strasna-nesreca-na-autocesti-a1--pijani-vozac-naletio-na-radnika-i-otkinuo-mu-nogu/944306/
Dan svima... Rambox ti mene buš zavrnul uha? Ako misliš da ja lažem evo dokaza koji sam s moba uslikao.
Skontao sam, mislio na onu linku s vijesti. Inače sve OK.
Moze li ici i SATA II ili mora biti SATA I?
Sata I i Sata II skoro je ista ali je brzina prijenosa podataka i pisanja različita kod Sata 1 je 1,5 Gbit/s a dok kod sata2 je 3 Gbit/s. Mislim pa će bez problema raditi na laptopu. Ispravite me ako griješim.
Malo sam guglao sa sata i sata 2 pa sam ostao zbunjen. Ali sve piše na ovom linku.
Skontao sam, mislio na onu linku s vijesti. Inače sve OK.
Skoro pa su sikire poletile da, ak je do sad taj procesor radil na toj maticnoj kak onda više nece nema neke logike uopce.
Da probaš stavit na tu maticnu ovaj svoj procesor, onda bi proradilo mozda pa onda staviš najnoviji Bios na nju.
...dan...malo sam guglao po podrumu pa naletio na svoj stari, školski herbarij...
Pa di si ti kam se šmucaš naokolko, slabo nekaj dolaziš u Bircuz nalokavat se alkoholom fuckaj ga usput ide odma prijava zbog stavljanja fotke zabranjenjih biljcica.
Skoro pa su sikire poletile da, ak je do sad taj procesor radil na toj maticnoj kak onda više nece nema neke logike uopce.
Da probaš stavit na tu maticnu ovaj svoj procesor, onda bi proradilo mozda pa onda staviš najnoviji Bios na nju.
Ma kakav sjekire izletjelo pa nije ništ ni dogodilo. Bez beda ja sve skontao. E da probao ja svoj proc i rade sve ok, napominjem da matična ploča nije moja nego je jučer moj prijatelj donio za popravak napajanje i 2 matične ploče. Napajanje sam popravio a matična od koji je bila prvatna ploča koji je pištala ko ludo jedan dugi i dva kratka dakle riječ je grafa a nije kad sam probao drugu PCI ekpress karticu, a čak ni nemože ni ući u BIOS. Bez grafe i još isto pišti. A kad sam proc stavio na drugu matičnu samo traže update Biosa jer se ugradio novi CPU pa se Bios ne prepozna. Kontaš?
Ma kakav sjekire izletjelo pa nije ništ ni dogodilo. Bez beda ja sve skontao. E da probao ja svoj proc i rade sve ok, napominjem da matična ploča nije moja nego je jučer moj prijatelj donio za popravak napajanje i 2 matične ploče. Napajanje sam popravio a matična od koji je bila prvatna ploča koji je pištala ko ludo jedan dugi i dva kratka dakle riječ je grafa a nije kad sam probao drugu PCI ekpress karticu, a čak ni nemože ni ući u BIOS. Bez grafe i još isto pišti. A kad sam proc stavio na drugu matičnu samo traže update Biosa jer se ugradio novi CPU pa se Bios ne prepozna. Kontaš?
Ma dobro sad nema frke, sve štima ja Sikire spominjem iz zezancije onak usput fuckaj ga treba stavit novi Bios i to je to. Znam da nije tvoja maticna spomenul si na MSN, ali nisam znal da imas dvije maticne s kojima se natežeš.
Ma dobro sad nema frke, sve štima ja Sikire spominjem iz zezancije onak usput fuckaj ga treba stavit novi Bios i to je to. Znam da nije tvoja maticna spomenul si na MSN, ali nisam znal da imas dvije maticne s kojima se natežeš.
Tako je, a novije BIOS samskinup s neta i raspakirao u Flopy disk dakle format je Fat32 a kad sam išao flashat i neide i neide, samo flopy disk god javlja erorre i kao da nema niš u disku što je čudno. Pa nakraju nisam niš uspio flashat BIOS. Au ploči čip za bios se može vadit ali nemam drugi čip.
Tako je, a novije BIOS samskinup s neta i raspakirao u Flopy disk dakle format je Fat32 a kad sam išao flashat i neide i neide, samo flopy disk god javlja erorre i kao da nema niš u disku što je čudno. Pa nakraju nisam niš uspio flashat BIOS. Au ploči čip za bios se može vadit ali nemam drugi čip.
Probaj s USB Stick ubacit novi Bios, ili s programom od Asus za nadogradnju Bios-a iz Windowsa kojeg valjda imaju kaj drugo.
Pa di si ti kam se šmucaš naokolko, slabo nekaj dolaziš u Bircuz nalokavat se alkoholom fuckaj ga usput ide odma prijava zbog stavljanja fotke zabranjenjih biljcica.
...heh...po reklami sa hrt-a, moj mozak više nikada nije bio isti, zaglavio na teškim drogama pa sad mantram
u nekom samostanu u iščekivanju da tuđmana, sanadera, jadranku i ostale usrećitelje, proglase svecima...
Probaj s USB Stick ubacit novi Bios, ili s programom od Asus za nadogradnju Bios-a iz Windowsa kojeg valjda imaju kaj drugo.
Budem ga nešt isprobao a usb stick isto neide al neda a preko windowsa nisam probao. Ipak hvala na pomoći.