LOCKED!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li kakvih cool gadgeta ne eBayu ili Dealextreme? Gledam sto bih kupio, ali ne nalazim nista...

imaš kul geđeta na thinkgeek ili hrvatski hocuto :)
Testiranje novog potpisa
JUTRO!!!
Postoji li ssh server za android?
Jutro narode ili dan kako kome
jel ikome tko je prije par minuta išao na bug.hr početnu stranicu zabljesnila vipova reklama za bijeli iphone4 priko 80 posto ekrana zauzela
jel ikome tko je prije par minuta išao na bug.hr početnu stranicu zabljesnila vipova reklama za bijeli iphone4 priko 80 posto ekrana zauzela
Meni nije, koristim Operu
Đes paki struja te ubila! Nije te bilo ima 6 mjeseci!
Meni je neka...Ne sjećam se više za šta je bila reklama,neka ženska s nekim lančićem leži ili tako nešta. Plava pozadina,cijeli ekran zauzeo.
Meni je neka...Ne sjećam se više za šta je bila reklama,neka ženska s nekim lančićem leži ili tako nešta. Plava pozadina,cijeli ekran zauzeo.
A tu sam ja stalno motrim vas sa visina i nadzirem
Meni je bila cijela bijela pozadina sa bijelim iphonom
A tu sam ja stalno motrim vas sa visina i nadzirem
Meni je bila cijela bijela pozadina sa bijelim iphonom
iPhone
Android je kao marihuana. Iste su boje i jednako zarazni.
iPhone je kao heroin. Iste su boje i jednako zarazni.
Ali je marihuana manje štetna i manje od heroina. Marihuana ti manje okupira misli.

kuma mi oce uzet nesto za 18. rođendan a ja nemam pojma šta.. Imam dobru tipkovnicu, miša, zvučnike.. sve imam..
kuma mi oce uzet nesto za 18. rođendan a ja nemam pojma šta.. Imam dobru tipkovnicu, miša, zvučnike.. sve imam..
sat, pića neka ti nakupuje ta cilu godinu, motor, traži novi komp
sat, pića neka ti nakupuje ta cilu godinu, motor, traži novi komp
hehe.. možda neko fancy kuciste, ssd ili nešto..
šta god hoćeš kad već želi potrošit para na tebe onda to lipo iskoristi i izmuzi šta više možeš
Tek ti sad vidin avatar poblize, TweetDeck? Koristis li ga ili?

nisam šefe, imam račun al ga ne koristim al sam samo sliku stavija jer mi se sviđa( šta ćeš kad sam plitka osoba)
Hhahahahaah fora ee...
Večer svima, pa di si ti meni, ha? Chuck Norris na tvom avataru?
Pa da vidiš ti to kupuj njegov toilet paper hahaaahahah
Momci, dobar dan! Kako ste? Ja naradio od popravka matične i napajanje... Napajnje je OK, matična ima problema. Traži update za Bios. Sad se odmaram i vas pratim...
Ja ga koristim :)

Momci, dobar dan! Kako ste? Ja naradio od popravka matične i napajanje... Napajnje je OK, matična ima problema. Traži update za Bios. Sad se odmaram i vas pratim...
Bok svim birtašima, tu ti nisu cista posla da maticna tj Bios traži sam Update ko je to još videl svi vragi su ušli u nju skrati joj muke i gotovo.
Ovom mulcu koji je nesretnika udaril treba Uha pocupat obavezno i prebit ga ko Vola koja pijana budaletina.
Dan ljudi, u 5 proba, u ponedjeljak se putuje, ISTANBUL HERE I COME :)
Još nisi otišao?
HAHAHAHAH!!!
Još nisi otišao?
Hahahaah jedva se čeka
HAHAHAHAH!!!
HAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAH!!!
Samo fali još i Ivo hahahahaha
EPIC hahahhahahaha xD