Dobro jutro narode 
A vid njega hehehe!!
Vozdra druže, znao sam da ćeš se javiti hehehe 
Smiješan si ti meni prijatelju-napišeš nešto i u sekundi nestaneš heheheh znaš ono sad sam tu sad nisam
Dobro jutro narode 
A vid njega hehehe!!
Vozdra druže, znao sam da ćeš se javiti hehehe 
Smiješan si ti meni prijatelju-napišeš nešto i u sekundi nestaneš heheheh znaš ono sad sam tu sad nisam
Evo zato sad nisam pobjegao. Ko će non-stop visiti na forumu i postati. Nekad mi bude mrsko, nekad imam drugih obaveza.
Trenutno sam slobodan pa reko kad je tako odoh na najbolje mjesto kad je IT u pitanju, naš Bug forum 
Evo zato sad nisam pobjegao. Ko će non-stop visiti na forumu i postati. Nekad mi bude mrsko, nekad imam drugih obaveza.
Trenutno sam slobodan pa reko kad je tako odoh na najbolje mjesto kad je IT u pitanju, naš Bug forum 
Tako treba
meni tu nikad nije dosadno kad sam slobodan
uvijek imaš nekome kome treba pomoć oko nečeg ili su tu kolege pa popričam s njima i tak..
Tako treba
meni tu nikad nije dosadno kad sam slobodan
uvijek imaš nekome kome treba pomoć oko nečeg ili su tu kolege pa popričam s njima i tak..
Ovo je definitivno najbolji forum na kojem sam bio. Svaka čast svima, svi su ti spremni pomoći ako ti iskrsne neki problem.
I meni svi pomognu o kompjuteru i naučili su me svačemu!
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
pozdrav svima u ovaj tužan dan...
Odi, meni osobno jako dobro djelo.
Da, ici cu :)
Malo se kulturno uzdizat... :D
...ja sam nedavno gledao black swan...
Heh...
Ovo nije za ekranom, nego u "nikoj velikoj kuci, punoj letrifikacije ka usrid bila dana..."
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
Lijepa "naša"? domovino...
novi potpis...
Upozorit ću vas i ovdje jer vidim da polako krećete u tom smjeru.
Teme o domovinskom ratu, političke i slične teme koje mogu odvesti u smjeru svađe, prepirki, širenja mržnje itd. na ovom forumu nisu dobrodošle, pa čak ni dozvoljene.
Ostavite ovu temu za zaj*banciju u pozitivnom tonu, politiku i slično ostavite političarima ili za neko drugo mjesto, van bug.hr domene.
...ja sam nedavno gledao black swan...
Heh...
Ovo nije za ekranom, nego u "nikoj velikoj kuci, punoj letrifikacije ka usrid bila dana..."
...ja nekako ne volim taj arhaični ambijent...
lijepo pitaš i onda ti se pobriše post...
ajde neka...
Krivi smo!
Evo mene nazad iz skole, shoguna instalirati, i malo viditi kakav je :)
Moj osobni stav o cijeloj priči nema veze s razlozima zbog kojih je zabranjeno o ovome pisati na forumu, niti na ikoji način utječe na moje moderiranje.
Ovakve teme i rasprave su zabranjene iz jednostavnog razloga što izazivaju kaos na forumu. Izvuku ono najgore iz svakog sudionika pa vidimo psovke, vrijeđanja, netrpeljivost i slične stvari koje boravak na forumu mnogima čine neugodnim.
Ponavljam, moje moderiranje nema APSOLUTNO NIKAKVE veze s mojim stavom o ovom slučaju. Ja se tu samo trudim održati normalnu atmosferu punu međusobne tolerancije, bar prividne ako ne može drugačije.
Završimo s time odmah. Sva daljnja rasprava o Gotovini, politici i sličnim stvarima bit će smatrana off-topicom i sankcionirana.
zna tko dal makromikro još uzima prazne cetridge od printera?
Moj osobni stav o cijeloj priči nema veze s razlozima zbog kojih je zabranjeno o ovome pisati na forumu, niti na ikoji način utječe na moje moderiranje.
Ovakve teme i rasprave su zabranjene iz jednostavnog razloga što izazivaju kaos na forumu. Izvuku ono najgore iz svakog sudionika pa vidimo psovke, vrijeđanja, netrpeljivost i slične stvari koje boravak na forumu mnogima čine neugodnim.
Ponavljam, moje moderiranje nema APSOLUTNO NIKAKVE veze s mojim stavom o ovom slučaju. Ja se tu samo trudim održati normalnu atmosferu punu međusobne tolerancije, bar prividne ako ne može drugačije.
Završimo s time odmah. Sva daljnja rasprava o Gotovini, politici i sličnim stvarima bit će smatrana off-topicom i sankcionirana.
Al priznaj da ti je smijesno gledat balavca od 15god koji ni nezna ko je npr gotovina, kako se grci zbog njegove il njihove kazne 
Al priznaj da ti je smijesno gledat balavca od 15god koji ni nezna ko je npr gotovina, kako se grci zbog njegove il njihove kazne 
nije, takve bi trebalo našamarat...
Vidis i mene zanima... kojih km su mi udaljeni (mozda malo vise) i imam 10ak catridgea s cipovima...
Evo jos jedne pjesmice... :) malo sjetna kao i prosla ali baš mi odgovara... Ajde danas nema bar onih groznih temperatura od 39 :)
Ja ne znam kako bi ja ovo sve bez drage prezivio :$ :$ :$
Moj osobni stav o cijeloj priči nema veze s razlozima zbog kojih je zabranjeno o ovome pisati na forumu, niti na ikoji način utječe na moje moderiranje
...
Znam da moderiranje nema veze s tvojim stavom, ali ljudi samo zele podijelit osjecaje sa ljudima s kojima se prakticki druze i rszgovaraju svaki dan...
Krivi smo!
Vidis i mene zanima... kojih km su mi udaljeni (mozda malo vise) i imam 10ak catridgea s cipovima...
ja imam hrpu toga doma, a šteta mi bacit ako se može iskoristit...pa makar da ih i poklonim...
Ovdje ne mogu. Na žalost tako je. Jer to nikad nije završilo dobro. U krajnjem slučaju, na ovom forumu postoje ljudi raznih nacionalnosti i nije fer prema njima.
A forum je namijenjen svima i svima mora bit ugodno mjesto za druženje. Ako želite podijeliti svoja razmišljanja o toj temi odite na kavu ili na neki forum gdje je dozvoljeno.
ajmo na druge teme... pogledajte ovog mentalno hendikepiranog... pa ovo je prestrasno...
Ovdje ne mogu. Na žalost tako je. Jer to nikad nije završilo dobro.
u pravu si, bilo bi svega da se to dopusti...
danas postim...
Zanima me jedna stvar. Kad hostam web stranicu na svom kompu jel on šalje podatke preko interneta samo kad netko pristupa stranici ili ih šalje stalno?
Whaaaaazaaaaaaaaaaaa madafakaz 
čujem da svi nešta spominjete Gotovinu, pa jbg i meni treba gotovine ali se nema (just a joke, nothing personal
)
nego ajte vi o nekim drugim temama dok Danny skroz ne odvali svima žuće i crvendaće
ajmo nabolje pričat o pravim temama.....tipa:
ili

ili