Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.527.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Linkosaan kaže...
dragec0 kaže...
Linkosaan kaže...

Dobro jutro narode {#}

A vid njega hehehe!!

Vozdra druže, znao sam da ćeš se javiti hehehe {#}

Smiješan si ti meni prijatelju-napišeš nešto i u sekundi nestaneš heheheh znaš ono sad sam tu sad nisam{#}

15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Smiješan si ti meni prijatelju-napišeš nešto i u sekundi nestaneš heheheh znaš ono sad sam tu sad nisam{#}

Evo zato sad nisam pobjegao. Ko će non-stop visiti na forumu i postati. Nekad mi bude mrsko, nekad imam drugih obaveza.

Trenutno sam slobodan pa reko kad je tako odoh na najbolje mjesto kad je IT u pitanju, naš Bug forum {#}

May the Force be with you!!
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
dragec0 kaže...

Evo zato sad nisam pobjegao. Ko će non-stop visiti na forumu i postati. Nekad mi bude mrsko, nekad imam drugih obaveza.

Trenutno sam slobodan pa reko kad je tako odoh na najbolje mjesto kad je IT u pitanju, naš Bug forum {#}

Tako treba{#}meni tu nikad nije dosadno kad sam slobodan{#} uvijek imaš nekome kome treba pomoć oko nečeg ili su tu kolege pa popričam s njima i tak..

15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
Linkosaan kaže...
dragec0 kaže...

Tako treba{#}meni tu nikad nije dosadno kad sam slobodan{#} uvijek imaš nekome kome treba pomoć oko nečeg ili su tu kolege pa popričam s njima i tak..

Ovo je definitivno najbolji forum na kojem sam bio. Svaka čast svima, svi su ti spremni pomoći ako ti iskrsne neki problem.

May the Force be with you!!
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

I meni svi pomognu o kompjuteru i naučili su me svačemu!

17 godina
neaktivan
Eto, sad smo mi krivci.... :/
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
moderator

pozdrav svima u ovaj tužan dan...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Šef kaže...
Imam ponudu da idem gledat Labuđe jezero... hmmm...

?

Odi, meni osobno jako dobro djelo.

Da, ici cu :) 

Malo se kulturno uzdizat... :D

Jurra kaže...

...ja sam nedavno gledao black swan...{#}

Heh... 

Ovo nije za ekranom, nego u "nikoj velikoj kuci, punoj letrifikacije ka usrid bila dana..."

Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
moderator

Lijepa "naša"? domovino...

novi potpis...

Ante Gotovina - heroj /// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
18 godina
neaktivan

Upozorit ću vas i ovdje jer vidim da polako krećete u tom smjeru.

Teme o domovinskom ratu, političke i slične teme koje mogu odvesti u smjeru svađe, prepirki, širenja mržnje itd. na ovom forumu nisu dobrodošle, pa čak ni dozvoljene.

Ostavite ovu temu za zaj*banciju u pozitivnom tonu, politiku i slično ostavite političarima ili za neko drugo mjesto, van bug.hr domene.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Jurra kaže...

...ja sam nedavno gledao black swan...{#}

Heh... 

Ovo nije za ekranom, nego u "nikoj velikoj kuci, punoj letrifikacije ka usrid bila dana..."

...ja nekako ne volim taj arhaični ambijent...{#}

...kaos...
16 godina
moderator

lijepo pitaš i onda ti se pobriše post...

ajde neka...

Ante Gotovina - HEROJ /// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
neaktivan
Danny, tebe ovo ne dira, ali 95% Hrvata je ovo pogodilo, a najbolje ti je Tonci rekao...
Krivi smo!
16 godina

Evo mene nazad iz skole, shoguna instalirati, i malo viditi kakav je :)

18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Danny, tebe ovo ne dira, ali 95% Hrvata je ovo pogodilo, a najbolje ti je Tonci rekao...

Moj osobni stav o cijeloj priči nema veze s razlozima zbog kojih je zabranjeno o ovome pisati na forumu, niti na ikoji način utječe na moje moderiranje.

Ovakve teme i rasprave su zabranjene iz jednostavnog razloga što izazivaju kaos na forumu. Izvuku ono najgore iz svakog sudionika pa vidimo psovke, vrijeđanja, netrpeljivost i slične stvari koje boravak na forumu mnogima čine neugodnim.

Ponavljam, moje moderiranje nema APSOLUTNO NIKAKVE veze s mojim stavom o ovom slučaju. Ja se tu samo trudim održati normalnu atmosferu punu međusobne tolerancije, bar prividne ako ne može drugačije.

Završimo s time odmah. Sva daljnja rasprava o Gotovini, politici i sličnim stvarima bit će smatrana off-topicom i sankcionirana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 13:27 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
Ovo nije za u vitar, dogodila se ljubav...

Da mi nju oduzmu... Tijelo bi ovo moglo već samo pod zemlju...

Ah...

Pozdrav... Napokon sam dobio Nox box :)
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
moderator

zna tko dal makromikro još uzima prazne cetridge od printera?

Ante Gotovina - HEROJ ..................................../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Moj osobni stav o cijeloj priči nema veze s razlozima zbog kojih je zabranjeno o ovome pisati na forumu, niti na ikoji način utječe na moje moderiranje.

Ovakve teme i rasprave su zabranjene iz jednostavnog razloga što izazivaju kaos na forumu. Izvuku ono najgore iz svakog sudionika pa vidimo psovke, vrijeđanja, netrpeljivost i slične stvari koje boravak na forumu mnogima čine neugodnim.

Ponavljam, moje moderiranje nema APSOLUTNO NIKAKVE veze s mojim stavom o ovom slučaju. Ja se tu samo trudim održati normalnu atmosferu punu međusobne tolerancije, bar prividne ako ne može drugačije.

Završimo s time odmah. Sva daljnja rasprava o Gotovini, politici i sličnim stvarima bit će smatrana off-topicom i sankcionirana.

Al priznaj da ti je smijesno gledat balavca od 15god koji ni nezna ko je npr gotovina, kako se grci zbog njegove il njihove kazne {#}

16 godina
moderator
jazika kaže...

Al priznaj da ti je smijesno gledat balavca od 15god koji ni nezna ko je npr gotovina, kako se grci zbog njegove il njihove kazne {#}

nije, takve bi trebalo našamarat...

Ante Gotovina - HEROJ ..................................../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
18 godina
neaktivan

Vidis i mene zanima... kojih km su mi udaljeni (mozda malo vise) i imam 10ak catridgea s cipovima...

Evo jos jedne pjesmice... :) malo sjetna kao i prosla ali baš mi odgovara... Ajde danas nema bar onih groznih temperatura od 39 :)

Ja ne znam kako bi ja ovo sve bez drage prezivio :$ :$ :$

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Šef kaže...

Moj osobni stav o cijeloj priči nema veze s razlozima zbog kojih je zabranjeno o ovome pisati na forumu, niti na ikoji način utječe na moje moderiranje

...

Znam da moderiranje nema veze s tvojim stavom, ali ljudi samo zele podijelit osjecaje sa ljudima s kojima se prakticki druze i rszgovaraju svaki dan...

Krivi smo!
16 godina
moderator
EnlightenedPhoenix kaže...

Vidis i mene zanima... kojih km su mi udaljeni (mozda malo vise) i imam 10ak catridgea s cipovima...

ja imam hrpu toga doma, a šteta mi bacit ako se može iskoristit...pa makar da ih i poklonim...

18 godina
neaktivan
A što se tiče gotovine...

Ovom sucu je dosad svaka presuda bila višestruko umanjena ili poništena... tako da nema straja :)

Nemojmo da nas ova totalitaristička vlast (i u državi i vamo) počne kartonirati hehehehehehehe :) :) :) :) (NHF)
18 godina
neaktivan

Ovdje ne mogu. Na žalost tako je. Jer to nikad nije završilo dobro. U krajnjem slučaju, na ovom forumu postoje ljudi raznih nacionalnosti i nije fer prema njima.

A forum je namijenjen svima i svima mora bit ugodno mjesto za druženje. Ako želite podijeliti svoja razmišljanja o toj temi odite na kavu ili na neki forum gdje je dozvoljeno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 13:41 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/uspjesni-frozenbyte/96118.aspx?page=0&jumpto=1855960&sort=asc&view=flat

ajmo na druge teme... pogledajte ovog mentalno hendikepiranog... pa ovo je prestrasno...

16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ovdje ne mogu. Na žalost tako je. Jer to nikad nije završilo dobro.

u pravu si, bilo bi svega da se to dopusti...

18 godina
neaktivan
Malo gothic rocka :)

Sto radite ljudi? sto jedete danas? :)
16 godina
moderator
EnlightenedPhoenix kaže...
Sto radite ljudi? sto jedete danas? :)

danas postim...

18 godina
neaktivan

Zanima me jedna stvar. Kad hostam web stranicu na svom kompu jel on šalje podatke preko interneta samo kad netko pristupa stranici ili ih šalje stalno?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
16 godina
neaktivan

Whaaaaazaaaaaaaaaaaa madafakaz {#}

čujem da svi nešta spominjete Gotovinu, pa jbg i meni treba gotovine ali se nema (just a joke, nothing personal {#})

nego ajte vi o nekim drugim temama dok Danny skroz ne odvali svima žuće i crvendaće

ajmo nabolje pričat o pravim temama.....tipa:

• fejsbuk mi blokiran, POMOĆ!!$!#&(#??!?!?$&!#$&#!"!

ili

• linux je šit, ne windows je šit........ne MAC JE ZAKON.........onda dođe Šef i lupi: Ma Android FTW {#}

ili

• Baotian OC BE.....OGROMNE TEMPERATURE!!! POMOĆ!!!!!1!

{#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 13:51 (Krešo91).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice