Ivo, sanjao sam te... 
Od mene ljudi imaju samo nočne more:)
Dobar dan i tebi, evo manualna specifikacije za tu ploču. http://www.motherboard.cz/mb/soltek/SL-75FRN3SL-75FRN3-L.htm
Ivo, sanjao sam te... 
Od mene ljudi imaju samo nočne more:)
Dobar dan i tebi, evo manualna specifikacije za tu ploču. http://www.motherboard.cz/mb/soltek/SL-75FRN3SL-75FRN3-L.htm
Ma treba mi manual. Specifikacije imam:)
Baš tražim ali nigdje:(
Ma treba mi manual. Specifikacije imam:)
Baš tražim ali nigdje:(
Aha znam, jel ono taržiš kao što piše upute u knjižnicama?
Tako je. Treba mi knjižica.
Znam ja tu straniccu, samo nemogu sjetit stranicu mislim pisalo nešto kao u početku diplo i tako nešto.
imam ti ja hladnjak sa taj socket 462 
Znam ja tu straniccu, samo nemogu sjetit stranicu mislim pisalo nešto kao u početku diplo i tako nešto.
Diplodocs. ali ne uzdaj se previše u nju.
Gledao sad i nema.
Idem isčupat matičnu van pa pogledat oznake pinova i ostalih gluposti.
Gledao sad i nema.
I ja pogledao tu naziv i baš i nema. :(
EDIT: Ova Diplodocs pa i nije pouzdan jer ne sadrži veči broj informacije na tu ploču a moja isto soltek a isto tako nema na popisu.
Gledao sad i nema.
Čovječe,nema baš upute a ja pretražujem i nigdje ga nema a imaju samo drivera. 
Izgleda da na Forumu ima jako puno štovatelja Open Source dana.
Ja pišem esej iz engleskog, a onda naučiti fiziku, a ujutro još zadaće imam i vježbati TC (kakav ću lijepi komad dobiti iz TC-a i iz fizike to je nevjerojatno :))
Ja pišem esej iz engleskog, a onda naučiti fiziku, a ujutro još zadaće imam i vježbati TC (kakav ću lijepi komad dobiti iz TC-a i iz fizike to je nevjerojatno :))
Ajme pa imaš puno učit, koliko se ja sječan nikad tako puno učio jer sam imao malo predmeta. 
Ajme pa imaš puno učit, koliko se ja sječan nikad tako puno učio jer sam imao malo predmeta. 
Ma radim i za utorak... Sutra mi je samo fizika, etika i TC. Evo skoro gotov sa esejem. Ima oko 1200 riječi :D Ne znam koliko bi se moglo nazvati esejem, ali je neki sastav :)
Ma radim i za utorak... Sutra mi je samo fizika, etika i TC. Evo skoro gotov sa esejem. Ima oko 1200 riječi :D Ne znam koliko bi se moglo nazvati esejem, ali je neki sastav :)
Pa normalno je nazoveš esejom jer se lakše izgovara. Lići kao lektira. Ne?
evo ljudi malo za zamezit i pop't,
danas mi rođendan pa ono; živili!!! 
Sretan rođendan :D
@eterna Puno puno sreće, zdravlja i svega ostalog :) Naravno da ostaneš dugo na ovom poslu kojeg imaš (osim ako bolji ne naiđe) :)
@Nello
da to je knjiga na engleskom pa imam: uvod, priča1, priča2, priča3, osobno mišljenje (ove priče sam prepričao :))
Grooveshark ne radi u Operi... 
Da li ti je proradio? Možda URL filter radi probleme?
@eterna, također sretan rođendan!
Sreatn rođos i želim ti sve najbolje. :) Živjeli!!!!!
Uh, sve najbolje! Srece i zdravlja prvo, pa onda para :)
Sretan __ rođendan!
Grooveshark ne radi u Operi... 
Da li ti je proradio? Možda URL filter radi probleme?
@eterna, također sretan rođendan!
Na drugom kompjuteru radi, ali ne radi...
Ako probam neki od onih stanica sa strane, npr. Classical, onda svira, ali kad pretražujem za neke izvođače ne daje rezultate...
Ovdje se raspravljalo o ovom problemu:
http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/naprednija-opera-11/1828803.aspx
Pozz ljudi
Imate li mozda neki dobar link u kojem se objasnjava kako skinut nesto preko piratebaya koristeci bittorent ili utorent?
Samo da je jednostavno objasnjeno, treba mi prijatelju a on nije bas neki strucnjak kad je riječ o kompjuterima...
Pozz ljudi
Imate li mozda neki dobar link u kojem se objasnjava kako skinut nesto preko piratebaya koristeci bittorent ili utorent?
Samo da je jednostavno objasnjeno, treba mi prijatelju a on nije bas neki strucnjak kad je riječ o kompjuterima...
instaliraš program, otvoriš tamo neki torrent i klikneš na "skini ovaj torrent" i on sam skida dalje
što se tu ima za objašnjavat...
Pozz ljudi
ma objasnis mu u par rijeci o eto ga ili bolje pokazes kako se to radi i super
Pozz ljudi
instaliraš program, otvoriš tamo neki torrent i klikneš na "skini ovaj torrent" i on sam skida dalje
što se tu ima za objašnjavat...
Ma ovo oko seedera, neznam kako bih mu objasnio ?
Ma ovo oko seedera, neznam kako bih mu objasnio ?
neke klikne na "SE" i poredat će mu po broju seedera pa neka skida neki od prvih
Imal neki photoshop user ovdje da mi nesto napravi?
Nema... 
@eterna; sretan rođendan.
Pozdrav ostalima.
Imal neki photoshop user ovdje da mi nesto napravi?
Nema... 
@eterna; sretan rođendan.
Pozdrav ostalima.
Vidim i ja al nema veze napravio sam sam :D