Alo, ljudi, trebam onaj "gadni" link na Encyclopedia dramatica, s onim gadnim stvarima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro vam jutro. Kod mene sunčeko sja a i malo puše vjetar a i malo zahladilo. :) 
Alo, ljudi, trebam onaj "gadni" link na Encyclopedia dramatica, s onim gadnim stvarima...
Taj sam :D
http://encyclopediadramatica.com/Pain_Series
Nisam kriv ako se nekome nesto desi :D
Taj sam :D
http://encyclopediadramatica.com/Pain_Series
Nisam kriv ako se nekome nesto desi :D

Pozdrav ljudi. Sta ima kod vas? Skiniti neke filmove (animirane) pa ih pogledati z zezanciju malo, da se odmorim.
Jutro svima!
dobro jutro...
gleda se F1 :)
Grooveshark ne radi u Operi... 
hihihihihihihi, in your face operafanboy 
Dobar dan, kaj ima?
Moram reci da nije bas bilo nesto na kovacu jucer, prebrzo je koncert zavrsio, prestar je, nije to vise za njega.
Neznam sta za Uskrs uzeti, ili Titusa X ili Rift sa 60 dana sa Basehosta. Vidit cu kolko para budem imao.
E da, i jel ima neki program koji moze vratiti slike i videe sa formatiranog diska?
Sve bum ih tužil!
Dobro jutro inače
jutro narode sto se radi zanimljivoga
Pozdrav.
Dobio 2 žuta zbog trollanja Windowsaša xD
Jutro narode..................
Jbt. kakva me ovo glupa reklama uplasi kad sam foum otvorio, a zvucnici pojacani do kraja
..................
Ima li u zagrebu neka trgovina el. komponentama koja radi danas?
Pozdrav.
Neeeeeeeee Beni zašto ti???
Jutro narode..................
Jbt. kakva me ovo glupa reklama uplasi kad sam foum otvorio, a zvucnici pojacani do kraja
..................
imene isto zato imam neki program koji mi to blokira i sad normalno dolazim na forum-a kad nisam imao taj program dođem 10puta na forum a reklama se pojavi 4puta u tih 10!
Pozdrav.
Neeeeeeeee Beni zašto ti???
Treba s vremena na vrijeme trollat malo, onako iz medicinskih razloga 
Jeste li me pozelili?
Jeste li me pozelili?
Podsjeti me, tko si ti? 
Jeste li me pozelili?
Ni čut
Jeste li me pozelili?
Naravno...
Jojjj neee opet pederluk
između Mentalist i Šefa a baš sam pomislio da toga nema više
Jel psotoji neki program za vracanje sliak i videa sa formatiranoga diska ako je to moguce?
Recuva ili Get Data Back. 
Dan narode.
Na ebayu 1000 5mm zelenih LEDica za 33 usd s dostavom. Ista količina preko čipoteke preko 600kn.