- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma po meni su te zaštite bzvze, lako ih je probit a ako živiš u kući ti ni ne trebaju, baš će neko dolazit s laptopom ispred tvoje kuće i surfat tako da ja ni nemam zaštitu, al da sam u zgradi e to je već druga priča:DD
mene na modernom laptopu zna zajebavat ako je zastita wpa2-psk sa tkip enkripcijom
ma po meni su te zaštite bzvze, lako ih je probit a ako živiš u kući ti ni ne trebaju, baš će neko dolazit s laptopom ispred tvoje kuće i surfat tako da ja ni nemam zaštitu, al da sam u zgradi e to je već druga priča:DD
nije to baš ispred kuće, evo recimo ovaj moj speedtouch se može uhvatiti i od nekih 100 metara dalje, dakle moze ti i treci susjed krast
sjeti se wifi antena dometa 5+ km :)
mene na modernom laptopu zna zajebavat ako je zastita wpa2-psk sa tkip enkripcijom
ma spajam se samo s mobitelom, s njim radi, pa neka stoji, ako nebude radilo na laptopu (ako ga ikada budem imao) lako promjenit
sjeti se wifi antena dometa 5+ km :)
kakvih 5, ako imas optičku vidljivost može i nekoliko desetaka km s dobrom antenom
zastite i nisu bas bezveze, trebaju ti i ako zivis u kuci, s odgovarajucom antenom mozes hvatati i na nekoliko km signal, a ja sam svome susjedu iz sobe hvatao internet. Kuce udaljene 30m, a u stanu sam donedavno hvatao signal od zgrade udaljene 50ak metara ako se racuna pod kutom jer sam na zadnjem katu. I ne mozes lako probit zastitu. Informiraj se malo. WEP je za ku*rac, ali WPA2 je druga prica
hahah, ma nek mi se spajaju imam flat:D, ste vi dobili onu nekakvu akciju od t-coma besplatni flat (najsporija brzina) do 4 mjeseca tako nešto?
edit: do 4. mjeseca..
gud morning madafakaz....jel netkko zna kad onaj radio poćinje s emitiranjem radnim danom?
gud morning madafakaz....jel netkko zna kad onaj radio poćinje s emitiranjem radnim danom?
Kasno...
Umisto da je taman kad se dignen lipo radio... moran čekat da se oni dignu.
zastite i nisu bas bezveze, trebaju ti i ako zivis u kuci, s odgovarajucom antenom mozes hvatati i na nekoliko km signal, a ja sam svome susjedu iz sobe hvatao internet. Kuce udaljene 30m, a u stanu sam donedavno hvatao signal od zgrade udaljene 50ak metara ako se racuna pod kutom jer sam na zadnjem katu. I ne mozes lako probit zastitu. Informiraj se malo. WEP je za ku*rac, ali WPA2 je druga prica
i wpa2-psk se lako probije, sve je u duzini lozinke, ako imas lozinku od 8 znakova probijem ti za 20min
hahah, ma nek mi se spajaju imam flat:D, ste vi dobili onu nekakvu akciju od t-coma besplatni flat (najsporija brzina) do 4 mjeseca tako nešto?
ja nisam, imam ugovor jos od prije
opet ti kradu bandwith. Pogotovo ako je najmanja brzina ne isplati se. Sta bi neko skidao 900kb/s a ja bi dobivao mizernih 50ak kb.
opet ti kradu bandwith. Pogotovo ako je najmanja brzina ne isplati se. Sta bi neko skidao 900kb/s a ja bi dobivao mizernih 50ak kb.
i to se može regulirati, u postavkama rutera ti njemu daš 50-ak
i wpa2-psk se lako probije, sve je u duzini lozinke, ako imas lozinku od 8 znakova probijem ti za 20min
izazivam te.
ma meni baka je imala max tv bez interneta pred par mjeseci uzela i zvali je prije mjesec dana da neku akciju besplatni flat do 4. mjeseca, i sad se samo preko nje spajam, kod sebe ukinu flat i uzeo onaj najjeftiniji internet pošto ga ne koristim...ajde barem neka dobra akcija od t-coma
Kasno...
Umisto da je taman kad se dignen lipo radio... moran čekat da se oni dignu.
zato sam ih ja mislio pitati da streamam u ovakvim situacijama
da ali ako netko ne zna namjestit sifru mislis li da ce i to znat. Ja sam svome susjedu svojedobno stavio sifru. Onda je promjenio cak i router.
izazivam te.
wpa2 se probija na foru pokusavanja svih mogucih kombinacija, sa 8 znakova (brojevi i slova) ni nema toliko kombinacija, a moji laptop moze da testira oko 400 kombinacija u sekundi, stvar se mijenja ako u lozinki ima znakova tipa $#%/("#! ali iskreno koliko ljudi ima takve lozinke?
ako imas lozinku od 20+ znakova (a da nisu sve samo brojevi) miran si 300%
izazivam te.
Još uključiš filtraciju MAC adresa svih uređaja koji pristupaju...
PS
s cim mogu otvorit tekst file od par gb? open office nemoze to otvorit.. :(
izazivam te.
wpa2 se probija na foru pokusavanja svih mogucih kombinacija, sa 8 znakova (brojevi i slova) ni nema toliko kombinacija, a moji laptop moze da testira oko 400 kombinacija u sekundi, stvar se mijenja ako u lozinki ima znakova tipa $#%/("#! ali iskreno koliko ljudi ima takve lozinke?
Moja se zastita temelji na tome da moram potvrdit MAC adresu uredaja. A sifra mi je hmmm 73100ba4971d6c275361a385c9
PS
notepad?
Još uključiš filtraciju MAC adresa svih uređaja koji pristupaju...
MAC filter se probije lakse nego WEP :)
sa backtrack u 10sec saznas mac adresu nekog uredaja koji je spojen na tu mrezu i onda si u windowsima pod proprieites adaptera stavis jednu od tih adresa :)
vise ti treba da pokrenes backtrack nego da probijes mac filtriranje
eto ka knjigu si me procita
PS
http://www.topshareware.com/Large-Text-File-Viewer-download-11000.htm ....možda to?
svako jutro
PS
http://www.topshareware.com/Large-Text-File-Viewer-download-11000.htm ....možda to?
e hvala :)