Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.347.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
ma neki micronet ili samo Micro... ne sjećam se baš ali nije radio nakon koniguracije mreže...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

ma po meni su te zaštite bzvze, lako ih je probit a ako živiš u kući ti ni ne trebaju, baš će neko dolazit s laptopom ispred tvoje kuće i surfat tako da ja ni nemam zaštitu, al da sam u zgradi e to je već druga priča:DD

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
16 godina
neaktivan

mene na modernom laptopu zna zajebavat ako je zastita wpa2-psk sa tkip enkripcijom

17 godina
gjurki kaže...

ma po meni su te zaštite bzvze, lako ih je probit a ako živiš u kući ti ni ne trebaju, baš će neko dolazit s laptopom ispred tvoje kuće i surfat tako da ja ni nemam zaštitu, al da sam u zgradi e to je već druga priča:DD

nije to baš ispred kuće, evo recimo ovaj moj speedtouch se može uhvatiti i od nekih 100 metara dalje, dakle moze ti i treci susjed krast

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

sjeti se wifi antena dometa 5+ km :)

17 godina
Escudo kaže...

mene na modernom laptopu zna zajebavat ako je zastita wpa2-psk sa tkip enkripcijom

ma spajam se samo s mobitelom, s njim radi, pa neka stoji, ako nebude radilo na laptopu (ako ga ikada budem imao) lako promjenit

17 godina
Escudo kaže...
gjurki kaže...

sjeti se wifi antena dometa 5+ km :)

kakvih 5, ako imas optičku vidljivost može i nekoliko desetaka km s dobrom antenom

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

zastite i nisu bas bezveze, trebaju ti i ako zivis u kuci, s odgovarajucom antenom mozes hvatati i na nekoliko km signal, a ja sam svome susjedu iz sobe hvatao internet. Kuce udaljene 30m, a u stanu sam donedavno hvatao signal od zgrade udaljene 50ak metara ako se racuna pod kutom jer sam na zadnjem katu. I ne mozes lako probit zastitu. Informiraj se malo. WEP je za ku*rac, ali WPA2 je druga prica

15 godina
protjeran

hahah, ma nek mi se spajaju imam flat:D, ste vi dobili onu nekakvu akciju od t-coma besplatni flat (najsporija brzina) do 4 mjeseca tako nešto?

edit: do 4. mjeseca..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 9:16 (gjurki).
15 godina

gud morning madafakaz....jel netkko zna kad onaj radio poćinje s emitiranjem radnim danom?

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
15 godina
Zeppelin kaže...

gud morning madafakaz....jel netkko zna kad onaj radio poćinje s emitiranjem radnim danom?

Kasno...

Umisto da je taman kad se dignen lipo radio... moran čekat da se oni dignu. 

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

zastite i nisu bas bezveze, trebaju ti i ako zivis u kuci, s odgovarajucom antenom mozes hvatati i na nekoliko km signal, a ja sam svome susjedu iz sobe hvatao internet. Kuce udaljene 30m, a u stanu sam donedavno hvatao signal od zgrade udaljene 50ak metara ako se racuna pod kutom jer sam na zadnjem katu. I ne mozes lako probit zastitu. Informiraj se malo. WEP je za ku*rac, ali WPA2 je druga prica

i wpa2-psk se lako probije, sve je u duzini lozinke, ako imas lozinku od 8 znakova probijem ti za 20min

17 godina
gjurki kaže...

hahah, ma nek mi se spajaju imam flat:D, ste vi dobili onu nekakvu akciju od t-coma besplatni flat (najsporija brzina) do 4 mjeseca tako nešto?

ja nisam, imam ugovor jos od prije

16 godina
neaktivan

opet ti kradu bandwith. Pogotovo ako je najmanja brzina ne isplati se. Sta bi neko skidao 900kb/s a ja bi dobivao mizernih 50ak kb. 

17 godina
Mitsuoka kaže...

opet ti kradu bandwith. Pogotovo ako je najmanja brzina ne isplati se. Sta bi neko skidao 900kb/s a ja bi dobivao mizernih 50ak kb. 

i to se može regulirati, u postavkama rutera ti njemu daš 50-ak

16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Mitsuoka kaže...

i wpa2-psk se lako probije, sve je u duzini lozinke, ako imas lozinku od 8 znakova probijem ti za 20min

izazivam te. 

15 godina
protjeran

ma meni baka je imala max tv bez interneta pred par mjeseci uzela i zvali je prije mjesec dana da neku akciju besplatni flat do 4. mjeseca, i sad se samo preko nje spajam, kod sebe ukinu flat i uzeo onaj najjeftiniji internet pošto ga ne koristim...ajde barem neka dobra akcija od t-coma

17 godina
sirka666 kaže...
Zeppelin kaže...

Kasno...

Umisto da je taman kad se dignen lipo radio... moran čekat da se oni dignu. 

zato sam ih ja mislio pitati da streamam u ovakvim situacijama

16 godina
neaktivan

da ali ako netko ne zna namjestit sifru mislis li da ce i to znat. Ja sam svome susjedu svojedobno stavio sifru. Onda je promjenio cak i router. {#}

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

izazivam te. 

wpa2 se probija na foru pokusavanja svih mogucih kombinacija, sa 8 znakova (brojevi i slova) ni nema toliko kombinacija, a moji laptop moze da testira oko 400 kombinacija u sekundi, stvar se mijenja ako u lozinki ima znakova tipa $#%/("#! ali iskreno koliko ljudi ima takve lozinke?

ako imas lozinku od 20+ znakova (a da nisu sve samo brojevi) miran si 300%

15 godina
Escudo kaže...
Mitsuoka kaže...

izazivam te. 

Još uključiš filtraciju MAC adresa svih uređaja koji pristupaju...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan

PS

s cim mogu otvorit tekst file od par gb? open office nemoze to otvorit.. :(

16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Mitsuoka kaže...

izazivam te. 

wpa2 se probija na foru pokusavanja svih mogucih kombinacija, sa 8 znakova (brojevi i slova) ni nema toliko kombinacija, a moji laptop moze da testira oko 400 kombinacija u sekundi, stvar se mijenja ako u lozinki ima znakova tipa $#%/("#! ali iskreno koliko ljudi ima takve lozinke?

Moja se zastita temelji na tome da moram potvrdit MAC adresu uredaja. A sifra mi je hmmm 73100ba4971d6c275361a385c9 {#}

15 godina
Escudo kaže...

PS

notepad? {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Još uključiš filtraciju MAC adresa svih uređaja koji pristupaju...

MAC filter se probije lakse nego WEP :)

sa backtrack u 10sec saznas mac adresu nekog uredaja koji je spojen na tu mrezu i onda si u windowsima pod proprieites adaptera stavis jednu od tih adresa :)

vise ti treba da pokrenes backtrack nego da probijes mac filtriranje

16 godina
neaktivan

eto ka knjigu si me procita {#}

15 godina
protjeran
Escudo kaže...

PS

http://www.topshareware.com/Large-Text-File-Viewer-download-11000.htm  ....možda to?

16 godina
moderator
dobro jutro :))
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
XXX-Man kaže...
dobro jutro :))

svako jutro

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Escudo kaže...

PS

http://www.topshareware.com/Large-Text-File-Viewer-download-11000.htm  ....možda to?

e hvala :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice