Ja se vadim na djedove recepte , on uvijek uzme jednu kutiju Peptorana extra :)
Nemam problema s želucem još uvijek... hvala Bogu...
Hoće tko kavu?
Kuham običnu tursku... s malo mlijeka...
Ja se vadim na djedove recepte , on uvijek uzme jednu kutiju Peptorana extra :)
Nemam problema s želucem još uvijek... hvala Bogu...
Hoće tko kavu?
Kuham običnu tursku... s malo mlijeka...
Vjerojatno će samo svih 8 lijepo morati ici van (čvorova) i nastavit ću živjeti bez čvorova na lijevoj strani vrata :)
Ti si ko moj šišmiš.
Bacite te misli iz glave.
Jbt, ja bi odavno otego papke da sam se bedirao. Koliko god zdravstvo bilo u banani ja još vjerujem u njega.
Ako treba lako ja zapalim u Bosnu kod svog dr. mr. soc. Plava kuverta:)
Nego da ne ispadnemo Jeremije , imam jedno pitanje za moderatore ( pošti su sada ovdje dvojica ) , HTTPS što s tim !? Zar da ja sada u vidu ovih silnih Hakerskih aktivnosti koje vladaju u ljepoj našoj šaljem PP preko HTTP-a ? , ha ili sada kada postam da se osječam nesigurnim , da netko sada možda ne znam negdje iz kuta presreće moje poruke pa ne znam možda ubaci sadržaj koji ja nisam stavio, ha što s tim , do kada da se mi ovdje osječamo nesigurno
Nego da ne ispadnemo Jeremije , imam jedno pitanje za moderatore ( pošti su sada ovdje dvojica ) , HTTPS što s tim !? Zar da ja sada u vidu ovih silnih Hakerskih aktivnosti koje vladaju u ljepoj našoj šaljem PP preko HTTP-a ? , ha ili sada kada postam da se osječam nesigurnim , da netko sada možda ne znam negdje iz kuta presreće moje poruke pa ne znam možda ubaci sadržaj koji ja nisam stavio, ha što s tim , do kada da se mi ovdje osječamo nesigurno
Za svaki slučaj navuci kondom jer zaštite nikad dosta.
Profesionalna deformacija:)
jooj smišljam ideju za sajt... pomozite ljudi..
kaj te zanima
kaj te zanima
tehnika, muzika, rc stvari, kompjuteri,...
čak sam mislia napravit neki rc forum na engleskom. Eto ti savjetuj što ću imat za kruh ;D
nee.. zašto će uzet kod mene kad ima recimo infoit.hr.. to se ne isplati.. mislia sam napravit taj forum i da svakih 5 postova između bude etarget ili adsense
bože.. imam šansu za besplatnu domenu.. daj mi idejuuu molim te...
ali imaš besplatnu priliku kako će ljudi reagirat na takvu domeni i vidit ćeš koliko ljudi zanima to
BookMarks , recimo site gdje bi stavlja svoje BookMarkove ili FavoriteLinkove , recimo imaš svoj user profil i spremaš linkove, naravno uz to dizajniraš upite tako da možeš filtrirat iste. Eto jendostavno i korisno :)
BookMarks , recimo site gdje bi stavlja svoje BookMarkove ili FavoriteLinkove , recimo imaš svoj user profil i spremaš linkove, naravno uz to dizajniraš upite tako da možeš filtrirat iste. Eto jendostavno i korisno :)
odlično.. imam ideju.. aaaa. predobro. znan šta ću
čitaju glupe teme po forumu xD
imam savršenu ideju.. regao sam domenu..
imam savršenu ideju.. regao sam domenu..
Ajd reci