Znaći napreduješ, ajd
Znaći napreduješ, ajd
ma nikak da mi riješe smetnje...
jbg...............
pa đe si ep-i
hm kod mene kući je dosptupan iskon ili t-com - ipak nakon dugo godina t-scumovog cuclanja našeg budžeta prijeđošmo na iskon, i isplatilo se..
a i firma mi je na iskonu, tako da - iskon ftw
ma nikak da mi riješe smetnje...
tko ti smeta?
tko ti smeta?
smeta mi govno od t-coma sa starom opremom...
smetnje su mi na telefonu, šumi ko da je tornado ušao u njega...problem je u centrali al nikak da se to riješi...
Znaći napreduješ, ajd
Ma btnet imam skoro godinu dana, otkako su postali na svetom duhu dostupni... Optika je spas...
:)
Nazalost danas ne radim nista... imam jednu prilicno veliku izraslinu na vratu i isao sam na pretrage...
smeta mi govno od t-coma sa starom opremom...
smetnje su mi na telefonu, šumi ko da je tornado ušao u njega...problem je u centrali al nikak da se to riješi...
da, znaju odugovlačiti ako ih ne siluješ pozivima i prijetnjama
Nazalost danas ne radim nista... imam jednu prilicno veliku izraslinu na vratu i isao sam na pretrage...
raste ti grba od sekiracije
Popij 2 dcl rakije, uzmi kombinirke i STISNI TO ! , poslije opet to namaži rakijom i naravno jedan dobar dcl ulij u sebe
Popij 2 dcl rakije, uzmi kombinirke i STISNI TO ! , poslije opet to namaži rakijom i naravno jedan dobar dcl ulij u sebe
probao... naraslo još veće, odustao...
Iako je bilo malo više rakije u igri :)
zovi tri puta dnevno u razmaku od tri sata slijedeća tri tjedna i mora upaliti
Prebaci na mene.
Ja sam preživio sve živo i neživo. Jedino neznam kako bi prošao da me meteor pukne.
Dan svima!
zovi tri puta dnevno u razmaku od tri sata slijedeća tri tjedna i mora upaliti
Prebaci na mene.
Ja sam preživio sve živo i neživo. Jedino neznam kako bi prošao da me meteor pukne.
Dan svima!
Ma preživjet ću ja ovo :) ne vjerujem da je nešto maligno, više da je upala....
Ali toliko dugo moram čekati nalaze da je to uzas...
Hrvatsko eZdravstvo :)
Ništa čudno.
Ja za UTZ srca čekam po pola godine i više.
Ko cigo naokolo tražim veze i vezice da obavim pregled prije. Najbolja opcija mi je kad me spreme na KBC pa sam onda prvi na svakom pregledu.
Još se pogrbim i složim tužnu facu i sva vrata su otvorena.
Ja sam čekao skoro 2 mjeseca rezultate jer su slali u Zg.
Ogrbio nam se i ostario forum, evo ja imam problema sa žgaravicom i vrtoglavicom . Za prvo je kriva loša prehrana, a za drugo ove usrane vremenske promjene.
Hrvatsko eZdravstvo :)
Kad ja ne mogu podići bez recepta voltaren rapid, hebo njihovo zdravstvo...
Ali snašao sam se... poslao curu da trazi bijeli recept za Voltaren rapid kod svoje doktorice i voila...
Sad mogu dizati normalno... kad god hocu...
Po vašim pisanjima rekao bi da sam jedino ja zdrav ovdje... Fizički.
U glavi? To je druga priča. :)
Ogrbio nam se i ostario forum, evo ja imam problema sa žgaravicom i vrtoglavicom . Za prvo je kriva loša prehrana, a za drugo ove usrane vremenske promjene.
Moja prehrana se sastoji od sljedeceg: Esencijalni svinjski proteini, esencijalna svinjska mast, esencijalni škrob iz krumpira, esencijalna juhica i još par esencijalnih stvari :)
Vidite... sve esencijalno... SVE...
Kad ja ne mogu podići bez recepta voltaren rapid, hebo njihovo zdravstvo...
Ali snašao sam se... poslao curu da trazi bijeli recept za Voltaren rapid kod svoje doktorice i voila...
Sad mogu dizati normalno... kad god hocu...
Ja se vadim na djedove recepte , on uvijek uzme jednu kutiju Peptorana extra :)
Tebi je mozak u žešćoj banani.
P.S.
Gayming je kriv znam.
A sada... fizički sam bio zdrav zadnjih 2 godine, i onda me ovo lupilo...
A pošto sam po prirodi hipohondar onda mislim najlošije :)
Vjerojatno će samo svih 8 lijepo morati ici van (čvorova) i nastavit ću živjeti bez čvorova na lijevoj strani vrata :)
A za ovo u glavi.. TIP TOP kod mene...