.... A di ti je Seneka?
...lijepo je vrijeme pa je izveo pudlicu u šetnju da malo pocrni, žalio mi se da je previše bijela...
.... A di ti je Seneka?
...lijepo je vrijeme pa je izveo pudlicu u šetnju da malo pocrni, žalio mi se da je previše bijela...
Zašto ljudi ne znaju pisat-i nego koriste razne crtice kako bi napisa li običan naziv časopis-a?
reci te mi prijatelji moji.
Zašto ljudi ne znaju pisat-i nego koriste razne crtice kako bi napisa li običan naziv časopis-a?
reci te mi prijatelji moji.
Pitaj Jurru, uhvatio se neke gramatike u pjesmi, a nije cuo za pjesnicku slobodu...
Kod mene nema sniga, samo kisa... blago van se tamo doli, Splicani...
Jutro
Čovjeće pa kaj ti to podižeš :)
Pitaj Jurru, uhvatio se neke gramatike u pjesmi, a nije cuo za pjesnicku slobodu...
...i nikad vidio stotinu interpunkcijskih znakova u pjesmama...
a baka mi je često govorila, nikad se ne prepiri sa budalom, ljudi neće uočiti razliku
Pa kaj si ti to napravio novi fejsbuk
Daj link pa da vidimo :)
CLOSED beta :)
Onda nebi bilo closed :)
Pa dobro ljudi mi smo svi ovdje jedna velika obitelj, pa nećemo valjda imat closed sadržaja jedni od drugih
Ne bi bilo closed da je dostupno svima? :) Rezervirano je za nesto vise od 5000 ljudi s mailing liste...
Plus nije ni setupana...
Ne bi bilo closed da je dostupno svima? :) Rezervirano je za nesto vise od 5000 ljudi s mailing liste...
Plus nije ni setupana...
5000 ljudi i nisi uvrstio mene , e nema više free pive za tebe ovdje u bircu od mene .
A čuj znaš da će bit toga, sve u svem svaka čast i ajd kad bude public pošalji nam link.
rezerviro svog deathaddera u allesu (3500dpi) 499kn
pozdrav svima :)
pozdrav svima :)
Hello, how are you?
Smijem se ja javiti?
Dobar dan svima, bio kod zubara :/
Idem snimat tarantulu dok jede pa onda se odo baciti na snimanje i montiranje...
Hello, how are you?
ma prehebeno...
evo posla digitizer sutra oko 10, bi triba stic
najkasnije do 8 navecer... da i to rjesim...
ma kakav snig u Splitu nema toga...
Hello, how are you?
ma prehebeno...
sta je bilo?