Jel vidite mene da se bakćem ili kačim s njime sada?
ne... jednostavno me boli briga za njega...
Pa molim vas nemojte ni vi to raditi zbog mene...
Hvala...
Jel vidite mene da se bakćem ili kačim s njime sada?
ne... jednostavno me boli briga za njega...
Pa molim vas nemojte ni vi to raditi zbog mene...
Hvala...
Večer :)
Večer i tebi. kako je? :)
Ja sam sada na rock-u. Ova pijesma me ocarala.
@ sto se naxxemovog humora tice, nije svakome zanimljiv, niti ga svatko shvaca, jer ne znas jel ozbiljno ili zahebancija, bas kao u proslom postu. Zato su stavljeni smajlici na forum. Moje misljenje.
Ja sam prije neki dan dobio zahtjev od frendovog klinca da mu budem kum na firmi i sad se nečkam između:
jeftinog Kineskog skutera
PS3
Nintendo Wii + srednje klase ručni sat
ili nešto treće ......
Please help !!!!
samo ne skuter... još ako je baotiner :D
uglavnom, ta sranja se raspadnu začas..
@gman - iced earth je zakon :) melancholy mi je isto zakon od njih
Večer :)
Večer i tebi. kako je? :)
Evo, došo sa bilijara :)
Kakav s' ti? :)
Ja sam prije neki dan dobio zahtjev od frendovog klinca da mu budem kum na firmi i sad se nečkam između:
PS3
ili nešto treće ......
Please help !!!!
PS3. Nemos' fulat. Ja sam ga imao i prodao, jer sam glup.
EDIT : @ The Unforgiven, ajd linkaj mi jos koju pijesmu u ovom stilu, nisam bas bio pri rocku do sada, oduvjek sam znao Killing the name.
PS3
ili nešto treće ......
Please help !!!!
Ma to sve ovisi o njemu
Šta više voli
Ako voli igre u društvu neka uzme Wii
Ako je classic gamer neka uzme PS3
End of...
Evo, došo sa bilijara :)
Kakav s' ti? :)
Dobro sam. Razmišljam o nečemu...
PS3
ili nešto treće ......
Please help !!!!
A hebi ga taj ima kod mene u lokalnom marketu, ma i meni je to nekako sranje ideja, jer prvo nedaj bože da se polomi s toga, a drugo fakat ako se potrga za recimo tjedan dva onda racku.
PS3
ili nešto treće ......
Please help !!!!
A hebi ga taj ima kod mene u lokalnom marketu, ma i meni je to nekako sranje ideja, jer prvo nedaj bože da se polomi s toga, a drugo fakat ako se potrga za recimo tjedan dva onda racku.
više ti se isplati kupiti mu dobar bicikl za te novce, ako već mora biti prijevozno sredstvo ;)
PS3
ili nešto treće ......
Please help !!!!
Ma to sve ovisi o njemu
Šta više voli
Ako voli igre u društvu neka uzme Wii
Ako je classic gamer neka uzme PS3
End of...
Ma imaju doma bezobrazno velik tv ( mislim da je oko 100 cm ekran, mislim da je Toshiba ) , e sad on imma još dva mlađa brata i sestru, Wii mi se nekako čini najboje , a i ekonomski mi je isplativini :) , ne znam samo kako se kreću cjene igri za Wii a kako za PS3.
PS3
ili nešto treće ......
Please help !!!!
više ti se isplati kupiti mu dobar bicikl za te novce, ako već mora biti prijevozno sredstvo ;)
Da ali ne znam jel današnji klinci znaju cjenit bicikl, jer njima je ona za 500 i onaj za 5000 isti racku u očima, recimo da je malo stariji kupio bi mu neki dobar fotić za jedno 3K, ali ovak zbilja ne znam .
Nece on znati cjeniti dobar bicikl. Kupi mu onda Wii. Cijene provjeri na nabava.net.
većer....došo doma iz šk...pobjegli zadnji sat da možemo gledat utakmicu....to će bit treći neopravdani
šta ima tu novog?
Da ali ne znam jel današnji klinci znaju cjenit bicikl, jer njima je ona za 500 i onaj za 5000 isti racku u očima, recimo da je malo stariji kupio bi mu neki dobar fotić za jedno 3K, ali ovak zbilja ne znam .
Oni koji uvijek sve dobe pod nos što zažele - vjerojatno ne. Ostali još da ;)
Nego, koji je to sad, 8. razred? Znaš otprilike što ga zanima?
većer....došo doma iz šk...pobjegli zadnji sat da možemo gledat utakmicu....to će bit treći neopravdani
šta ima tu novog?
Večer i tebi. Čitamo sve i svašta.
PS3
ili nešto treće ......
Please help !!!!
ma kupi mu skuter....to je 8 razred znam kak ti razmišljaju....neće se ni ti kinezi odma strgat...
Bez ljutnje naxxem, znam da si mod, ali ti si na prosloj stranici njega poceo podhebavat.
Moj prijedlog... ignorirajte ga... On svoje frustracije prenosi ovamo, baš kao i većina modova.
A kao što vidiš iz mog pokušaja jednostavno nema svrhe da se to radi...
Ajde sada... pričajmo o nećemu što ste danas radili...
Evo nam na jedinom skijalištu izgorio OC... strasno...
Kaj se tice ovog izgorjelog na Bjelolasici, hm tu nisu cista posla baš nekaj jako smrdi a još kad se spomene da postoji par nacina za podmetnut pozar a da se nikak ne moze nac koji je pravi uzrok zapravo onda nema frke jel.
ma kupi mu skuter....to je 8 razred znam kak ti razmišljaju....neće se ni ti kinezi odma strgat...
Da sam ja za Firmu dobio skuter, prodao bih ga odma i kupio nešto drugo
Oni koji uvijek sve dobe pod nos što zažele - vjerojatno ne. Ostali još da ;)
Nego, koji je to sad, 8. razred? Znaš otprilike što ga zanima?
Ne 7 razred, ma PS3 mi se čini nekako najbolje, jer em je to čudo izdržljivo , ali igre su malo paprene, a ekonomska situacija roditelja mu baš nije da mu mogu dat 400-500 Kn za igru :)
a što voli, pa koliko sam skužio pali se na mobitele, ali to mi je bedasto kupit , ako me kužiš što mislim :)
Da mu kupim komp, ne isplati se jer imaju dva doma, jest da su ono blago rečeno jedan i drugi krš, ali koliko vidim vise na online igrama , pa su im za to sasvim dovoljni, da mu kupim laptop sumnjam koliko bi to dugo živjelo i već vidim potencionalnu svađu oko korištenja.
Sto se tice igara sa PS3, cijene su skroz pale, vecinom su novi naslovi 400kn, ima dosta dobrih igara za 100-200kn tipa Uncarted, Resistance, GTA IV, God of War i ostale PS3 ekskluzive.
Sto se tice igara sa PS3, cijene su skroz pale, vecinom su novi naslovi 400kn, ima dosta dobrih igara za 100-200kn tipa Uncarted, Resistance, GTA IV, God of War i ostale PS3 ekskluzive.
Thanks, to je već prihvatljiva cijena.
Vidio sam da ima PS3-a za kupit od 2500 na dalje, a sve u svem možda i ja odhaklam nešto kod njih :) , mislim da će mu PS3 bit čisto dovoljno i da bi trebao bit sretan
Ono vidio sam da ima i "boljih" skutera od 6K na dalje ono ispod mi na prvi dojam izgleda smješno i djeluje mi za cure, ali to mi je malo previše za dat, a ne mislim sam sebe nadjebavat i dokazivat se da sam "Đajić" :)
PS.
Ja sam za firmu dobio glazbenu liniju iz mađarske ( naravno bez CD playera ali sa gramofonom ) i bio sam sretan .
U nas je obicaj zlatni lancic kao uspomena i nesto prolazno, ja sam dobio fotic, Olympus 12mpx.
U nas je obicaj zlatni lancic kao uspomena i nesto prolazno, ja sam dobio fotic, Olympus 12mpx.
Onda u toj opciji Nintendo Wii + lančić .
Samo koliko če još Wii bit u opticaju !?
Mislim da bi trebao biti jos neko vrijeme. Al ja bih isao na PS3. Evo npr. PS3 od 40GB dodje 1500kn, od 80GB 2000kn od 120GB 2500kn. Ja bih osobno isao na mozda 80GB koji sam imao. Iako neznam sto ce mu ta memorija. Meni nije nesto posebno koristila.
Mislim da bi trebao biti jos neko vrijeme. Al ja bih isao na PS3. Evo npr. PS3 od 40GB dodje 1500kn, od 80GB 2000kn od 120GB 2500kn. Ja bih osobno isao na mozda 80GB koji sam imao. Iako neznam sto ce mu ta memorija. Meni nije nesto posebno koristila.
Gdje ima PS3 za 1500 Kn, naravno pod uvjetom da je nov, zapakiran i da ima garanciju ? Ja sve što sam vidio bilo je od 2500 pa na dalje, ali opet nisam previše gledao okolo.
Zašto ne vratiš sebe i curu na avatar? Jer je moj bolji? Ljepši?
Drath Sidius