Evo razmišljam koga ću sutra pogazit dok polažem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dan narode. Sta se radi? Luxy sretan rodjendan, sve najbolje. Evo sitnica od mene.
oo hvala, ali samo to? :( (sala)
Evo razmišljam koga ću sutra pogazit dok polažem
Dan svima! Aj ti mene pa ću preživjet....
Dan narode. Sta se radi? Luxy sretan rodjendan, sve najbolje. Evo sitnica od mene.
Sretan rođos, želim ti sve najbolje. jub jub.
Sto ih vise pogazis imas veci skill. Nemoj biti low budi pro. To je sada zargon djece koja igraju COD-a i C.S
Sretan rođos, želim ti sve najbolje. jub jub.
hvala, ja se nado overclocaknom boatinu ... :)
pozdrav ljudi.... pomoć mi treba !!!! pišem iz hrv esej o tome što mislim o svom školovanju... pa ako može koja ideja na tu temu, bio bi jako zahvalan
Opet ti moram pohvaliti avatar, iako bih se ja odlucio za G60. Ja bih nataknuo da pola profesora ne zna o cemu prica i da nisu adekvatni za predavanje u skoli.
Opet ti moram pohvaliti avatar, iako bih se ja odlucio za G60. Ja bih nataknuo da pola profesora ne zna o cemu prica i da nisu adekvatni za predavanje u skoli.
A, gle, ako nešto neznaš radit kako spada, onda kreneš druge učit da to rade
Koja banka?

ma vr6 sam skinuo da bi ga fotošopirao (slika dole) ali nije htio forum primit.... ima i takvih profesora
Koja banka?
bome cu i ja jebes ovo sve 3person...
pa da cekam vise od misec dana ka za digitizer...
volin kad me ljudi pozivaju dan prije necega na
faksu, al san se i ja opametija, mob na tiho
i nije moj problem, umisto toliko poziva
bilo bi ima bolje da sto sami idu rjesit...
Igoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
odo radit TC i fiziku
pozdrav Igore :)
Vecer EP. Ne daj se. Nemoj da te netko iznervira bezveze.
Večer svima...
Welcome back EP. Najbolje na cijelu priču gledati kao kod prolaska na semaforu. Ti si uvjeren da je bilo žuto a modovi su uvjereni da je bilo crveno. Pusti to iza sebe, tipove koji te provociraju ignoriraj.
Večer svima...
Welcome back EP. Najbolje na cijelu priču gledati kao kod prolaska na semaforu. Ti si uvjeren da je bilo žuto a modovi su uvjereni da je bilo crveno. Pusti to iza sebe, tipove koji te provociraju ignoriraj.
Bas to. Sizifov posao.
Ali eto mogu obećati da me nakon danas necete baš često viđati vamo...
Forum je toliko pao u mojim očima + još oni koji podržavaju moderatore u ovakvim... pa recimo to tako idiotskim rješenjima koja to zapravo i nisu (rješenja da budemo jasni)...
Stvarno nema mi gotovo ništa za ponuditi (forum) a bogme nemam ni ja njemu pošto je ovo više manje totalna opresija...
Sad baš namjeravam maknuti podatke + avatar...
Večer svima.... Kako ste. EP sretan povratak. :)
Ali eto mogu obećati da me nakon danas necete baš često viđati vamo...
Forum je toliko pao u mojim očima + još oni koji podržavaju moderatore u ovakvim... pa recimo to tako idiotskim rješenjima koja to zapravo i nisu (rješenja da budemo jasni)...
Stvarno nema mi gotovo ništa za ponuditi (forum) a bogme nemam ni ja njemu pošto je ovo više manje totalna opresija...
Sad baš namjeravam maknuti podatke + avatar...
Zašto ne vratiš sebe i curu na avatar? Jer je moj bolji? Ljepši?
Ako nije tajna od kuda ti ovaj Avatar? Ima li možda u tom paketu i ikona?
Stvarno...
Žao mi te je...
večer svima :)
eh što volim klikat prijavi po onim slikama hardvera :D
naxeem did :D
Stvarno...
Žao mi te je...
slažem se.
Ako nije tajna od kuda ti ovaj Avatar? Ima li možda u tom paketu i ikona?
http://facts.i.ph/photo/d/85-1/Question+Mark.jpg
evo ako ti ovo moze pomoci...
evo ako ti ovo moze pomoci...
TNX. Arhivirao sam ju.