Dan.......Ah ta gripa...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Mislim da se nece ponovit...
Rekao je da odlazi, samo da promijeni sliku s avatara i to je to...
I mislis da stvarno bude?
Cisto sumnjam.
Ovdje ima svoju publiku koja mu se divi
To su samo prazne rijeci da nade zaljenje i ljude koji mu daju podrsku
Ja stvarno neznam sto se svi zale na moderatore. Meni ste vi decki skroz ok. Iako cesto pretjeram.
Ti si i jedan od normalnijih korisnika ovog foruma.
Zna se koja su pravila i kaj se smije a kaj ne.
Ali uvijek se nade bisera koji misle da su bogovi i da mogu/smiju pretjerat.
I kad ih upozoris (nema veze dal rijeci ili bijeli/zuti karton) odma polude i divljaju po forumu i dizu pobunu.
E bez takvih moze ovaj forum bez pol frke.
Sad kad su moderatori ovde odma je sve drukčije, svi vas vole ovo ono
Mislim da se nece ponovit...
Rekao je da odlazi, samo da promijeni sliku s avatara i to je to...
jutro svima
ma on odlazi s foruma od kak sam ja tu.....stalno mu nešt nepaše a nikak da ode
Makar i ne pisemo cesto ovdje citamo sve bez brige.
Dakle ovdje smo stalno.
A dal nas neko voli il ne nam je ionak svejedno.
Biti mod na forumu je automatski navuc mrznju na sebe.
A cuj, da sam ja moderator bio bih ko staljin. Za svaku glupost ode glava :)
Dakle ovdje smo stalno.
Ma kod mene nije tako, neznan koliko često griješite, al na meni niste nikad. Većina vas je super i izać će ususret korisniku. Neman se šta bunit niti radit pobune, samo sebi mogu naštetit.
Dakle ovdje smo stalno.
Ma kod mene nije tako, neznan koliko često griješite, al na meni niste nikad. Većina vas je super i izać će ususret korisniku. Neman se šta bunit niti radit pobune, samo sebi mogu naštetit.
E vidis u tome je stvar.
I ako grijesimo dobijemo i mi poklopac od redakcije.
A vecinom ne grijesimo.
A ako se i neko buni sam po sebi sere.
Protiv odluke moda se nemoze bas nista. Osim pobrat jos koji karton ako se ne prestane (a to se jako brzo desi)
Bolje se pokrit usima i mirna bosna
E vidis u tome je stvar.
I ako grijesimo dobijemo i mi poklopac od redakcije.
A vecinom ne grijesimo.
A ako se i neko buni sam po sebi sere.
Protiv odluke moda se nemoze bas nista. Osim pobrat jos koji karton ako se ne prestane (a to se jako brzo desi)
Bolje se pokrit usima i mirna bosna
To otprilike mogu poistovjetit sa onin kad te u školi optuže da pričaš pa dobiješ 1. Onda se počmeš bunit i dobiješ još jednu jer remetiš nastavu.
Jer kad se sjetim kako je prije bilo, kad si bio aktivniji... Sve je bilo u redu, nije bilo zayebancije

Jer kad se sjetim kako je prije bilo, kad si bio aktivniji... Sve je bilo u redu, nije bilo zayebancije
Ma doslo je dosta novih otkako sam otiso.
A i stari su poceli nesto muljat i pobune dizat.
Kome ne pase nek pakira kofere.
Tak ja to vidim.
Ima fala bogu foruma ko dreka pa nek si potraze forum gdje nema modova i mogu trolat do mile volje.
Takvo sto se nigdje ne trpi al to ce tek onda skuzit kad se odbiju od cice i operu ono zelenilo iza usiju
Ma doslo je dosta novih otkako sam otiso.
A i stari su poceli nesto muljat i pobune dizat.
Kome ne pase nek pakira kofere.
Tak ja to vidim.
Ima fala bogu foruma ko dreka pa nek si potraze forum gdje nema modova i mogu trolat do mile volje.
Takvo sto se nigdje ne trpi al to ce tek onda skuzit kad se odbiju od cice i operu ono zelenilo iza usiju
Ma doslo je pun ku...-fer ljudi, a aktivnost modova je manja... :(
Treba nam jos mod ili dva... i to bi bilo to :)

Još sedan poruka do 1000
ti to uvijek po kratkom postupku riješiš hehe
inače dobar? obitelj i to... stisla zima kod nas... kak je kod tebe?
ti to uvijek po kratkom postupku riješiš hehe
inače dobar? obitelj i to... stisla zima kod nas... kak je kod tebe?
Ma neda mi se svadat sa krelcima.
Jedno upozorenje i ak i dalje tjeraju po svom odma crveni i amen.
Kod mene je ok.
Dost je posla.
Zima je ovdje ko vrag (jucer bilo -17 u noci)
Dobar dan svima..
Što se tiče problema odnosa mod-ova i korisnika foruma ne mislim da bio on trebao biti ikada shvaćen osobno. Svako radi svoje, mi pišemo (ponekad i spamamo) vi čitate i provodite manje ili više odgojne mjere. U tome da neki pokušavaju pomicati granice nema ništa čudno, posve je prirodno (tvrdim temeljem iskustva s malim djetetom) pitanje je samo da li će se takve stvari tolerirati ili ne. Osobno smatram da poneko manje skretanje nije sankcionirano na forumu i to je uredu. Što se tiče većeg zastranjivanja, ha, to je ipak vaš (modovski) problem i gombajte se s njim..
@Šef: Sinoć sam ranije otišao spavati pa sam tek jutros vidio tvoj post (Market wildfire problem). Prijavljen sam na gmailu (acc synchroniziran uredno) ali svejedno me gazi eror u Markezu. Restartao sam mobać na klasični način (ON/OFF9. Da nisi mislio na neki hard reset (baterija nutra van ili neka druga opcija)?
Sta se vi zalite. Ja snijega nisam vidio ove godine osim ono jada kad sam bio u ZG i u subotu ono nesto sto je nosilo sa Mosora :(
aj jel zna ko kaj je ispalo sa onim zokinovim trackerom?
bas me zanima
da da sad su operacije izgovor.
Ipak se nije tracker sam financiro ko sto je mislio.
Ma neka mu.
Kak se ponaso nije ni cudo.
Ja otkad sam otiso odande nisam vise ni gledo tamo tak da neznam
Dobar dan svima..
Što se tiče problema odnosa mod-ova i korisnika foruma ne mislim da bio on trebao biti ikada shvaćen osobno. Svako radi svoje, mi pišemo (ponekad i spamamo) vi čitate i provodite manje ili više odgojne mjere. U tome da neki pokušavaju pomicati granice nema ništa čudno, posve je prirodno (tvrdim temeljem iskustva s malim djetetom) pitanje je samo da li će se takve stvari tolerirati ili ne. Osobno smatram da poneko manje skretanje nije sankcionirano na forumu i to je uredu. Što se tiče većeg zastranjivanja, ha, to je ipak vaš (modovski) problem i gombajte se s njim..
@Šef: Sinoć sam ranije otišao spavati pa sam tek jutros vidio tvoj post (Market wildfire problem). Prijavljen sam na gmailu (acc synchroniziran uredno) ali svejedno me gazi eror u Markezu. Restartao sam mobać na klasični način (ON/OFF9. Da nisi mislio na neki hard reset (baterija nutra van ili neka druga opcija)?
Hmmm... cudno.
Hard reset bi bio full wipe, tj. tvornicki reset... mozda da to probas ako ti se da?
Ili, probaj ovo
Settings - Applications - Manage Applications i tu nadji Market i obrisi data i cache od te aplikacije
Sta se vi zalite. Ja snijega nisam vidio ove godine osim ono jada kad sam bio u ZG i u subotu ono nesto sto je nosilo sa Mosora :(
Ah, jadni mi primorci... nikad sniga u nas... :)
Ustvari, pao je bio taman na kraj polugodista, ali je do jutra pala i kisa i dobili smo bljuzgu (u Zadru)... Ali sam zato bio na skijanju u Au, a tamo ga je bilo dosta... :)

ha cuj kak se ponaso ne cudi me nist.
I na thr-u se zasro kolko sam vidio tamo je banan.
Moglo je bit ok da nije tolko bezobrazan.
Al ocekivo je previse odjednom a to neide
ha cuj kak se ponaso ne cudi me nist.
I na thr-u se zasro kolko sam vidio tamo je banan.
Moglo je bit ok da nije tolko bezobrazan.
Al ocekivo je previse odjednom a to neide
ja nisam bio toliko aktivno uključen pa nisam imao nekih s njim problema, ali da je bilo čudno bilo je... ne možeš graditi odmah kule a nemaš temelja, trebao je polako krenuti a ne srljati... ovak sad nema ništ... al ako išta ima, ima trackera kol'ko oš pa biraj kako ti je volja...
Hmmm... cudno.
Hard reset bi bio full wipe, tj. tvornicki reset... mozda da to probas ako ti se da?
Ili, probaj ovo
Settings - Applications - Manage Applications i tu nadji Market i obrisi data i cache od te aplikacije
Probao sam ovo boldano i ne prolazi.
Što se tiče hard/tvorničkog reseta malo ću pričekati s tim, još ću se malo poigrati. Ima li neka druga metoda instalacije aplikacija osim putem Marketa? Nešto tipa download na SD card i onda pokreni.
Hmmm... cudno.
Ili, probaj ovo
Probao sam ovo boldano i ne prolazi.
Što se tiče hard/tvorničkog reseta malo ću pričekati s tim, još ću se malo poigrati. Ima li neka druga metoda instalacije aplikacija osim putem Marketa? Nešto tipa download na SD card i onda pokreni.
Da, mozes skidat aplikacije s npr. getandroidstuff.com ili 4shareda. Ali trebas imat neki file manager da ih mozes naci na sd kartici pa odabrati.
Ili, skini applanet aplikaciju s njihove stranice