Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.341.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dan..{#}{#}.....Ah ta gripa...{#}

Softwer
16 godina
neaktivan
Kako nas samo pogode ovi s reklamama?
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Šef kaže...

Mislim da se nece ponovit...

Rekao je da odlazi, samo da promijeni sliku s avatara i to je to... 

I mislis da stvarno bude?

Cisto sumnjam.

Ovdje ima svoju publiku koja mu se divi

To su samo prazne rijeci da nade zaljenje i ljude koji mu daju podrsku

tnakir kaže...

Ja stvarno neznam sto se svi zale na moderatore. Meni ste vi decki skroz ok. Iako cesto pretjeram.

Ti si i jedan od normalnijih korisnika ovog foruma.

Zna se koja su pravila i kaj se smije a kaj ne.

Ali uvijek se nade bisera koji misle da su bogovi i da mogu/smiju pretjerat.

I kad ih upozoris (nema veze dal rijeci ili bijeli/zuti karton) odma polude i divljaju po forumu i dizu pobunu.

E bez takvih moze ovaj forum bez pol frke.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
15 godina

Sad kad su moderatori ovde odma je sve drukčije, svi vas vole ovo ono {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
Šef kaže...

Mislim da se nece ponovit...

Rekao je da odlazi, samo da promijeni sliku s avatara i to je to... 

jutro svima

ma on odlazi s foruma od kak sam ja tu.....stalno mu nešt nepaše a nikak da ode

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Makar i ne pisemo cesto ovdje citamo sve bez brige.

Dakle ovdje smo stalno.

A dal nas neko voli il ne nam je ionak svejedno.

Biti mod na forumu je automatski navuc mrznju na sebe.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina
sirka666 kaže...

A cuj, da sam ja moderator bio bih ko staljin. Za svaku glupost ode glava :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
15 godina
LUXX kaže...

Dakle ovdje smo stalno.

Ma kod mene nije tako, neznan koliko često griješite, al na meni niste nikad. Većina vas je super i izać će ususret korisniku. Neman se šta bunit niti radit pobune, samo sebi mogu naštetit.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
LUXX kaže...

Dakle ovdje smo stalno.

Ma kod mene nije tako, neznan koliko često griješite, al na meni niste nikad. Većina vas je super i izać će ususret korisniku. Neman se šta bunit niti radit pobune, samo sebi mogu naštetit.

E vidis u tome je stvar.

I ako grijesimo dobijemo i mi poklopac od redakcije.

A vecinom ne grijesimo.

A ako se i neko buni sam po sebi sere.

Protiv odluke moda se nemoze bas nista. Osim pobrat jos koji karton ako se ne prestane (a to se jako brzo desi)

Bolje se pokrit usima i mirna bosna

15 godina
LUXX kaže...

E vidis u tome je stvar.

I ako grijesimo dobijemo i mi poklopac od redakcije.

A vecinom ne grijesimo.

A ako se i neko buni sam po sebi sere.

Protiv odluke moda se nemoze bas nista. Osim pobrat jos koji karton ako se ne prestane (a to se jako brzo desi)

Bolje se pokrit usima i mirna bosna

To otprilike mogu poistovjetit sa onin kad te u školi optuže da pričaš pa dobiješ 1. Onda se počmeš bunit i dobiješ još jednu jer remetiš nastavu.

16 godina
neaktivan
Ma meni je drago LUXX sto ces ti bit aktivniji... :)

Jer kad se sjetim kako je prije bilo, kad si bio aktivniji... Sve je bilo u redu, nije bilo zayebancije
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Jer kad se sjetim kako je prije bilo, kad si bio aktivniji... Sve je bilo u redu, nije bilo zayebancije

Ma doslo je dosta novih otkako sam otiso.

A i stari su poceli nesto muljat i pobune dizat.

Kome ne pase nek pakira kofere.

Tak ja to vidim.

Ima fala bogu foruma ko dreka pa nek si potraze forum gdje nema modova i mogu trolat do mile volje.

Takvo sto se nigdje ne trpi al to ce tek onda skuzit kad se odbiju od cice i operu ono zelenilo iza usiju

16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Šef kaže...

Ma doslo je dosta novih otkako sam otiso.

A i stari su poceli nesto muljat i pobune dizat.

Kome ne pase nek pakira kofere.

Tak ja to vidim.

Ima fala bogu foruma ko dreka pa nek si potraze forum gdje nema modova i mogu trolat do mile volje.

Takvo sto se nigdje ne trpi al to ce tek onda skuzit kad se odbiju od cice i operu ono zelenilo iza usiju

Ma doslo je pun ku...-fer ljudi, a aktivnost modova je manja... :(

Treba nam jos mod ili dva... i to bi bilo to :)

15 godina

Još sedan poruka do 1000 {#}

16 godina

Eto,ja mogu samo biti počašćen kaj vidim čak 2(slovima-dva) Moderatora u svojoj temi(i to spam temi)...

takovo što se ne događa svaki dan...veli Kum da je red još lijeka dat' ekipi...pa,živjeli...

Insomniac XD
16 godina
neaktivan
poz luxx, vidim bio si zaposlen...
ti to uvijek po kratkom postupku riješiš hehe
inače dobar? obitelj i to... stisla zima kod nas... kak je kod tebe?
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
poz luxx, vidim bio si zaposlen...
ti to uvijek po kratkom postupku riješiš hehe
inače dobar? obitelj i to... stisla zima kod nas... kak je kod tebe?

Ma neda mi se svadat sa krelcima.

Jedno upozorenje i ak i dalje tjeraju po svom odma crveni i amen.

Kod mene je ok.

Dost je posla.

Zima je ovdje ko vrag (jucer bilo -17 u noci)

16 godina
neaktivan
uf, kod mene je još ok, evo i neko sunce izlazi... al kad sam se jutros probudio i skužio da moram očistiti auto poludio sam, snjeg pao al šta ćeš zima je... još je to sve slabo kako je nekad bilo kad stisne nema mrdanja, hehe
15 godina

Dobar dan svima..

Što se tiče problema odnosa mod-ova i korisnika foruma ne mislim da bio on trebao biti ikada shvaćen osobno. Svako radi svoje, mi pišemo (ponekad i spamamo) vi čitate i provodite manje ili više odgojne mjere. U tome da neki pokušavaju pomicati granice nema ništa čudno, posve je prirodno (tvrdim temeljem iskustva s malim djetetom) pitanje je samo da li će se takve stvari tolerirati ili ne. Osobno smatram da poneko manje skretanje nije sankcionirano na forumu i to je uredu. Što se tiče većeg zastranjivanja, ha, to je ipak vaš (modovski) problem i gombajte se s njim..

@Šef: Sinoć sam ranije otišao spavati pa sam tek jutros vidio tvoj post (Market wildfire problem). Prijavljen sam na gmailu (acc synchroniziran uredno) ali svejedno me gazi eror u Markezu. Restartao sam mobać na klasični način (ON/OFF9. Da nisi mislio na neki hard reset (baterija nutra van ili neka druga opcija)?

17 godina

Sta se vi zalite. Ja snijega nisam vidio ove godine osim ono jada kad sam bio u ZG i u subotu ono nesto sto je nosilo sa Mosora :(

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
16 godina
neaktivan
hehe, tnakir morat ćemo uskoro ići u alpe ili na jahorinu da bi vidjeli snjega kako je krenilo...
17 godina
neaktivan

aj jel zna ko kaj je ispalo sa onim zokinovim trackerom?

bas me zanima

16 godina
neaktivan
e ja baš tebe htio pitati... al pitao ga nedavno preko maila kaže da je ugasio mora na neke operacije tako da ništa od toga, jbga...
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
e ja baš tebe htio pitati... al pitao ga nedavno preko maila kaže da je ugasio mora na neke operacije tako da ništa od toga, jbga...

da da sad su operacije izgovor.

Ipak se nije tracker sam financiro ko sto je mislio.

Ma neka mu.

Kak se ponaso nije ni cudo.

Ja otkad sam otiso odande nisam vise ni gledo tamo tak da neznam

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Dobar dan svima..

Što se tiče problema odnosa mod-ova i korisnika foruma ne mislim da bio on trebao biti ikada shvaćen osobno. Svako radi svoje, mi pišemo (ponekad i spamamo) vi čitate i provodite manje ili više odgojne mjere. U tome da neki pokušavaju pomicati granice nema ništa čudno, posve je prirodno (tvrdim temeljem iskustva s malim djetetom) pitanje je samo da li će se takve stvari tolerirati ili ne. Osobno smatram da poneko manje skretanje nije sankcionirano na forumu i to je uredu. Što se tiče većeg zastranjivanja, ha, to je ipak vaš (modovski) problem i gombajte se s njim..

@Šef: Sinoć sam ranije otišao spavati pa sam tek jutros vidio tvoj post (Market wildfire problem). Prijavljen sam na gmailu (acc synchroniziran uredno) ali svejedno me gazi eror u Markezu. Restartao sam mobać na klasični način (ON/OFF9. Da nisi mislio na neki hard reset (baterija nutra van ili neka druga opcija)?

Hmmm... cudno.

Hard reset bi bio full wipe, tj. tvornicki reset... mozda da to probas ako ti se da?

Ili, probaj ovo

Settings - Applications - Manage Applications i tu nadji Market i obrisi data i cache od te aplikacije

tnakir kaže...

Sta se vi zalite. Ja snijega nisam vidio ove godine osim ono jada kad sam bio u ZG i u subotu ono nesto sto je nosilo sa Mosora :(

Ah, jadni mi primorci... nikad sniga u nas... :)

Ustvari, pao je bio taman na kraj polugodista, ali je do jutra pala i kisa i dobili smo bljuzgu (u Zadru)... Ali sam zato bio na skijanju u Au, a tamo ga je bilo dosta... :)

16 godina
neaktivan
ma i ja se nedavno sjetio pa ono otišao na sajt kad nema ni sajta ni ničega... jbga, moglo je to biti dobro bilo je ekipe koja je htjela alternativu THR ili sličnima da bi na kraju ispalo i gore...
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
ma i ja se nedavno sjetio pa ono otišao na sajt kad nema ni sajta ni ničega... jbga, moglo je to biti dobro bilo je ekipe koja je htjela alternativu THR ili sličnima da bi na kraju ispalo i gore...

ha cuj kak se ponaso ne cudi me nist.

I na thr-u se zasro kolko sam vidio tamo je banan.

Moglo je bit ok da nije tolko bezobrazan.

Al ocekivo je previse odjednom a to neide

16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
eterna luchar kaže...

ha cuj kak se ponaso ne cudi me nist.

I na thr-u se zasro kolko sam vidio tamo je banan.

Moglo je bit ok da nije tolko bezobrazan.

Al ocekivo je previse odjednom a to neide

ja nisam bio toliko aktivno uključen pa nisam imao nekih s njim problema, ali da je bilo čudno bilo je... ne možeš graditi odmah kule a nemaš temelja, trebao je polako krenuti a ne srljati... ovak sad nema ništ... al ako išta ima, ima trackera kol'ko oš pa biraj kako ti je volja...

15 godina
Šef kaže...
mario.L_hr kaže...

Hmmm... cudno.

Hard reset bi bio full wipe, tj. tvornicki reset... mozda da to probas ako ti se da?

Ili, probaj ovo

Settings - Applications - Manage Applications i tu nadji Market i obrisi data i cache od te aplikacije

Probao sam ovo boldano i ne prolazi.

Što se tiče hard/tvorničkog reseta malo ću pričekati s tim, još ću se malo poigrati. Ima li neka druga metoda instalacije aplikacija osim putem Marketa? Nešto tipa download na SD card i onda pokreni.

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...
mario.L_hr kaže...

Hmmm... cudno.

Ili, probaj ovo

Probao sam ovo boldano i ne prolazi.

Što se tiče hard/tvorničkog reseta malo ću pričekati s tim, još ću se malo poigrati. Ima li neka druga metoda instalacije aplikacija osim putem Marketa? Nešto tipa download na SD card i onda pokreni.

Da, mozes skidat aplikacije s npr. getandroidstuff.com ili 4shareda. Ali trebas imat neki file manager da ih mozes naci na sd kartici pa odabrati.

Ili, skini applanet aplikaciju s njihove stranice

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice