- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma kakvo ponavljanje, što znaš znaš što ne znaš nećeš zapamtit u pola sata
valjda budem barem predzadnji....
hehe to sam i ja bio govorio kad sam isao na fiziku u srednjoj pa je dobro zavrsilo
hehe to sam i ja bio govorio kad sam isao na fiziku u srednjoj pa je dobro zavrsilo
ja idem na fiziku xD imam jedini 5 u razredu, a za natjecanje pola toga ne kužimx :P
idem ja sad za 10 min se istusirat pa na bike pa do bake ba onda od bake do skole u 13:30 moram tam biti...
idem ja sad za 10 min se istusirat pa na bike pa do bake ba onda od bake do skole u 13:30 moram tam biti...
idem se ustvari prvo istusitrat pa najest i onda dodjem jos malo na forum :)
ja idem na fiziku xD imam jedini 5 u razredu, a za natjecanje pola toga ne kužimx :P
o da znam kako ti je, sve neki zadaci koje nikad u zivotu nisi vidio, fizika iz 3 razreda unaprijed
o da znam kako ti je, sve neki zadaci koje nikad u zivotu nisi vidio, fizika iz 3 razreda unaprijed
xdinch danas ides na natjecanje ???
???
Jutro ljudi. Kodiram igru i bit će epična
xdinch danas ides na natjecanje ???
???
da ti iskreno kažem ja ni neznam kada je natjecanje :/
Nije mi ništa rekao podsjetit ću ga u srijedu :P
@simeparanoja
Nije to toliko komplicirano koliko mi toga nismo radili :/ pola zadataka je gradivo koje nismo ni radili...
a za ovo što smo radili treba samo razmišljati puno :)
da ti iskreno kažem ja ni neznam kada je natjecanje :/
Nije mi ništa rekao podsjetit ću ga u srijedu :P
@simeparanoja
Nije to toliko komplicirano koliko mi toga nismo radili :/ pola zadataka je gradivo koje nismo ni radili...
a za ovo što smo radili treba samo razmišljati puno :)
Ne znam kako je sad al kad sam ja isao u prvom srednjem(if kad je to bilo :)) imali smo dosta gradiva iz 4 srednjeg, i dosta toga sam morao uciti unaprijed
al ajde pozitivna stvar iz toga svega je da mi je bilo dosta laksa fizika u slijedecim godinama jer sam dosta toga znao
Ne znam kako je sad al kad sam ja isao u prvom srednjem(if kad je to bilo :)) imali smo dosta gradiva iz 4 srednjeg, i dosta toga sam morao uciti unaprijed
al ajde pozitivna stvar iz toga svega je da mi je bilo dosta laksa fizika u slijedecim godinama jer sam dosta toga znao
Zadaci su iz onog gradiva kojeg smo mi trebali obraditi :/ a pola toga nismo :)
Zadnje smo radili impuls sile i količinu gibanja, a nismo npr. horizontalni i vertikalni hitac - a to sve ima na natjecanju
Dobar dan ljudovi, šta ima nova
E ekipa, može pomoć,sad da ne pravim novu temu
Ovako,Neće mi ući u zyxel Prestige 660HW-T3 ruter, password bi trebao biti 1234, čak sam ga i restartao al opet neće, jel zna ko u čemu je problem??
Ovako,Neće mi ući u zyxel Prestige 660HW-T3 ruter, password bi trebao biti 1234, čak sam ga i restartao al opet neće, jel zna ko u čemu je problem??
Jesi probao sa passom user ili 0000?
Jesi probao sa passom user ili 0000?
Jesam, admin,0000,1234,user, ništa neće.
Ivo dobar dan, otkud ti tako rano u bircu
Forum prije svega
Slab je odaziv sva su dica u školi
Forum prije svega
blago njima :) bar su ujutro... ja moram sada popodne pa do 19 i 10 :P i ne stignem pogledati Belu lađu navečer :)
Forum prije svega
blago njima :) bar su ujutro... ja moram sada popodne pa do 19 i 10 :P i ne stignem pogledati Belu lađu navečer :)
skini s interneta :P
a skida se već :)
edit: skida se bela lađa
a ko je bio onaj lik koji je htio internet skinuti :D