luxx shvaćam te polako
Stvar je u tome šta se počinjemo, (korisnici općenito ne ja) bunit protiv moderatora, mislin da to nije pametno ipak su oni glavni a ne mi, a i ne rade ništa neobično, brišu spam iz teme i kažnjavaju za to.
Stvar je u tome šta se počinjemo, (korisnici općenito ne ja) bunit protiv moderatora, mislin da to nije pametno ipak su oni glavni a ne mi, a i ne rade ništa neobično, brišu spam iz teme i kažnjavaju za to.
deal with it
go with a flow
Samo nek daje žute...
Mogao bi poćeti i crvene da se malo zapapri
Stalno se priča o tome kako je forum pun spama, i u jednoj temi se ide to regulirat odma pobuna.
Samo nek daje žute...
Mogao bi poćeti i crvene da se malo zapapri
nek daje crvene da se nauče :)
ako si već radiš taj posa što radiš, onda i sma znaš da se spama neće nikad riješit i da će ga uvik, bit zato ne unosit svoje osječaje u to i ne dat se iživcirat, ako ga radiš dođeš vidiš da je spam pobrišeš, daš karton ako je potrebno i to je to, napravija si posa bez ikakve ljutnje ili ićega, njih se nećeš riješit tako da ti je nepotrebno stalno im napominjat da to nerade jel hoće, kao i svaki posa u početku je dobar ali posli počme ić na živce, pa samo ideš na njega da ga odradiš, tako radi i ovdje nezamrat se sa glupostima i šta te ne slušaju
di ste nestali, kao da nešto isčekujete
Ja čekan da neko nešto napiše, al niko ništa.
čekamo trolove :)
ja sam samo jednog dobio...i to je bila zahebancija...trajao je 1 minutu :))
Ja čekan da neko nešto napiše, al niko ništa.
evo sad se piše
čekamo trolove :)
i ja
da znam da je to problem, ali i problem nastaje kad oni mišaju svoje osječaje u to, i kad kažnjavaju za neke sitnice, ako radiš neki posao budi profesionalan uvjek, zna da ih se neće riješit pa neka se time ne zamara previše, neka dođe pobriše, kazni i gotovo nema rasprave
Multiacc se najmanje tolerira od svega.
Isuse kako mrzim kada ne odgovaraju na mail...
I kupujem mobitel od 11-godišnjaka... Nemogu vjerovati :/
ja se sječam svog prvoga kao da je bio jučer, dao mi ga je ivo za otvaranje teme o presjedničkim izborima
Isuse kako mrzim kada ne odgovaraju na mail...
I kupujem mobitel od 11-godišnjaka... Nemogu vjerovati :/
kako je bilo liku koji kupio komp od mene onda?! xD bum ti reko u poruci
OMG...
Ja nevjerujem...
Proradila mi je matična Gigabyte P55 UD2...
Prije par tjedana je samo crkla i sprobaval sam ju danima i nikako noje htela proraditi, i sad prije pet minuta probam još jednom i odjednom mi se pojavi screen "switching to backup BIOS", i sad radi . Hvaljeni bio Gigabyte i Dual BIOS...
Vlajda se u prvom nest shebalo...
I u to vrijeme sam se moral zadovoljiti sa starim Sempronom 3000+ i Radeonkom X550 i 14 inchnim CRT ekranom
ja se sječam svog prvoga kao da je bio jučer, dao mi ga je ivo za otvaranje teme o presjedničkim izborima
Meni je isto prvog da ivo.
U nekoj temi kako nekome liku neko minja password na facebooku, pa san reka da je najpametnije da ga nađe i istuče. xD
ja sam ih dosad ima 3 službena , 2 žuta i jedan crveni
a ima sam i još jednog crvenog od mire ,ali mi ga je nakon rasprave u vezi nekih slika maknuo pa neznam dali se on broji ili ne
U nekoj temi kako nekome liku neko minja password na facebooku, pa san reka da je najpametnije da ga nađe i istuče. xD
ja kad sam dobio ivo još nije bio mod... došli smo u neko slično vrijeme na forum
a crveni još nisam okusio :D
OMG...
Ja nevjerujem...
Prije par tjedana je samo crkla i sprobaval sam ju danima i nikako noje htela proraditi, i sad prije pet minuta probam još jednom i odjednom mi se pojavi screen "switching to backup BIOS", i sad radi . Hvaljeni bio Gigabyte i Dual BIOS...
I u to vrijeme sam se moral zadovoljiti sa starim Sempronom 3000+ i Radeonkom X550 i 14 inchnim CRT ekranom
mogao si probati cd od maticne ubaciti prilikom bootanja ali neka dobro je da radi :-)
ja kad sam dobio ivo još nije bio mod... došli smo u neko slično vrijeme na forum
Ti si već veteran ovde
ja sam imo crnjaka na nekih mjesec dana sto sam nekom liku psovo mamu i posloga tamo gdje sunce nesja, i to jos nisam imo ni 2 tjedna staza!
Ja sam do sad imao jedan žuti, a razlog je bio "dont feed the troll"
A samo sam ga prijavio i ti napisao u temi...
Žuti je bil od Danny-a
Ti si već veteran ovde
I ja isto
ja da nebi dobija crni sam svojom voljom otiša malo na odmor sa foruma
OMG...
Ja nevjerujem...
mogao si probati cd od maticne ubaciti prilikom bootanja ali neka dobro je da radi :-)
Ali kužiš prije matična nije htjela ni postati...
Ja sam upalio i ništa...
Prvo sam mislio da je problem u napajanju ali sam to testirao i nije bilo...
Znaci nije uopce reagirala...
I danas odjednom radi...
I ja se sjećam svog prvog, još mi nije istekao
Dao mi ga DrNasty, zbog krave -.-