- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima!
Htio bi pitat nešto,pa da ne otvaram novu temu,pitat cu ovdje....
Htio bi iskoristit ovu akciju t-coma,al već imam max tv.....Zanima me jel mogu uzet još jedan prijamnik i kolika bi bila mjesečna cijena?
Bok svim birtašima, kaj sad pa ne bus valjda ostal na T-Šrot zbog nekih poklona pa bude te ogulili ionak mjesecno kroz ugovor opet nije to onak kak izgleda zapravo.

Ma sjebo se neš signal,riktali danas ja i majstor 4 sata al ništa nismo uspjeli....pa reko da uzmem dodatni max tv....kad vidim da ima i tv gratis....
Ak ti jer pod garancijom Max TV prijamnik koji je krepal, onda ti moraju dat novi to je tak nemaš kaj uzimat nekaj novo pod ugovor opet fuckaš to.
dal da prepričavam 125 gluposti koje sam čuo danas... jer mi nebi vjerovali...
Ja sam se danas načitao gluposti:)
Linkao sam tu temu ovdje. Poruka za njega Get a life, ili bi vrijeme bilo da se ubije kako je najavljivao.
dal da prepričavam 125 gluposti koje sam čuo danas... jer mi nebi vjerovali...
Ja sam se danas načitao gluposti:)
moram priznati, ovo nadmašuje moj fespuk chat log koji sam mislio staviti ko primjer zadnje gluposti...
al' ne nadmašuje jedenje juhe iz vrećice, nepripremljene
Meeting... Connecting...
Wishing... Hoping....
Embracing... Kissing...
Loving... Promising...
Imaš pravo, zvuči genijalno
Taman su uklopili ono što treba... gothic je jedan od meni najljepših žanrova koja vuče svoje korijene iz sakralne i same gotičke glazbe onog vremena + klasika...
Alo Spambox (ako se sjećaš da te jednom Kalea tako nazvao).
Sjecam se da kak ne,
Kalea i njegove konstatacije ko ona kad je rekel da je Superantyspyware obican Adware i program ništ koristi zapravo.

Mislim sveukupno predobro prezentirano...
Kalea i njegove konstatacije ko ona kad je rekel da je Superantyspyware obican Adware i program ništ koristi zapravo.

Najbolji su mi njegovi uleti u temu: ˝Hmm..ovdje nema ništa za mene. Idem dalje.˝.
Pozdrav svima!
Htio bi pitat nešto,pa da ne otvaram novu temu,pitat cu ovdje....
Htio bi iskoristit ovu akciju t-coma,al već imam max tv.....Zanima me jel mogu uzet još jedan prijamnik i kolika bi bila mjesečna cijena?
Bok svim birtašima, kaj sad pa ne bus valjda ostal na T-Šrot zbog nekih poklona pa bude te ogulili ionak mjesecno kroz ugovor opet nije to onak kak izgleda zapravo.

Ma sjebo se neš signal,riktali danas ja i majstor 4 sata al ništa nismo uspjeli....pa reko da uzmem dodatni max tv....kad vidim da ima i tv gratis....
Ak ti jer pod garancijom Max TV prijamnik koji je krepal, onda ti moraju dat novi to je tak nemaš kaj uzimat nekaj novo pod ugovor opet fuckaš to.
Ma ne max tv,nego običan sa onim digitalnim prijamnikom...
Nikako se ne mogu u to ufurati... ali sto ces...
bilo bi dosadno da smo svi isti
slušam ovo tvoje zadnje btw, bilo na prošloj strani pa tek sad vidio
I am Lucifer, the angel of light
come with me and love the night!
I am the Light
That Leads to Darkness!
I am the Night
Behold Pandemonium! Behold the Morningstar, Behold the Lucifer...
Meni predobra pjesma... ovo je zapravo priča... a ne pjesma...
dobri su... 
hebem se već dva hebena sata s prebacivanjem nekog videa s neke hebene kamere na pc i ne ide mi nikako 
Ma ne max tv,nego običan sa onim digitalnim prijamnikom...
Misliš krepal ti DVB-T prijemnik, ak je tak to je onda nekaj drugo lako kupiš DVB-T za 150kn novi no mislim da se ta akcija veže za neki ugovor sigurno a ne samo ovak pitaj ih i zovi ionak je telefon badave njihov SZK. Pazi ti sad ovu glupost, upišem ja onak bezveze svoj fiksni broj iz dosade da provjerim dostupnost te usluge iako necu vise ic nikad na T-Com.
Kad ono kaze da mi nije uopce dostupan MAX-TV na mom broju a prije su mi ga nudili stalno kak sad to onda.

ma to je jedna od onih shity kamerica koja snima na mini DVD-e umjesot na DV trake.. i stalno javlja neke geške.. već sam na rubu da ju bacim kroz prozor..
Ispričavam se moderatorima što sam pisao u temi:
nakon što je ona zaključana od strane F1-Ive. Dok sam pisao post nisam mogao znati da je tema zaključana, a nakon što sam poslao post tek sam tada mogao vidjeti da je ona zaključana.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/zasto-se-pravit-ne-znate-nista-o-kompovima/84320.aspx?page=0&jumpto=1610058&sort=asc&view=flat
nakon što je ona zaključana od strane F1-Ive. Dok sam pisao post nisam mogao znati da je tema zaključana, a nakon što sam poslao post tek sam tada mogao vidjeti da je ona zaključana.
Ne zabrinjavaj se:)
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/zasto-se-pravit-ne-znate-nista-o-kompovima/84320.aspx?page=0&jumpto=1610058&sort=asc&view=flat
Ne zabrinjavaj se, dobit ćeš svejedno crnjaka :)

odojak nama u birc pa ćemo otvoriti temu "vraite juzera keptn sopa" 
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira