- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro jutro ljudi sta se radi vidim Hambrle pokupio crveni jel zato sto kravu prodavo? opet lijep dan danas nesto mi je to pretoplo za 1. mjesec
BTW sjecate li se najava EU znanstvenika i meteorologa o uzasno hladnoj zimi...
I sjecate li se kad su se kineski znanstvenici tome smijali i rekli da će biti obična i/ili malo toplija nego inače...
Dobar dio zime san samo u trenerci, jedino kad zapuše bura obučen jaketu. Nije uopće ladna.
ma da i mislio sam opcenito cak se i nesjescam kad je bilo ovako toplo mozda dan dva ali ovo vec duze traje...nece biti dobro...mogli bi zivjeti vodeni svijet
uf 20000te nisam bio jos u buducnosti kako je tamo jel ima sta zanimljivo 
ya know what i was thinking...
moram malo zezat :-)
Jel mozda znas dali lijekovi koje mogu kupiti u bosni su isti kao oni u hrvatskoj!? pitam zato sto vise nemogu dobiti analgetike bez recepta samo brufen(neofen) i lupocet daju...a ja ponekad odem tamo i moja baka pije ginko koji je tamo duplo jeftinji...
a ako hoces druge lijekove (tipa voltaren rapid) odi do doktorice i nek ti da bijeli recept za voltaren rapid koji ti onda vrijedi godinu dana...
I lijekovi u bosni bi trebali biti isti kao ovi vamo...
sto se radi?
Otkud se sjetila doci vamo pisati?
Joj znam da nije protiv bolova jos spavam pa pisem jedno za drugim bez tocke i zareza :-)
aha pa ok onda nije samo to nego ide vecina mojih frendova tamo po cigarete ili na cevape(blizu je granica) pa da kupim odma kad sam tamo...
Jutrek 
Jutro...
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
ma nemislim sad svercat 10kutija nego tu i tamo kad odletim uzet nesto! opet swapas avatar lijepo je to kladim se da imas folder sa slikama djevojke samo uredene za avatar 
Dobar dan! Kako ste?
@EnlightenedPhoenix veliki pozdrav. 
Super ti je. Ja sam svoj stari vratio.
ma nemislim sad svercat 10kutija nego tu i tamo kad odletim uzet nesto! opet swapas avatar lijepo je to kladim se da imas folder sa slikama djevojke samo uredene za avatar 
Nope...
imam neke gluposti pa stavljam....
One ljepše slikice mi ne da da stavljam...
Nope...
imam neke gluposti pa stavljam....
One ljepše slikice mi ne da da stavljam...
Onda nemoj nije nikada dobro naljutiti svoju djevojku/zenu nemozes nikada pobjediti bolje odma predati bitku i uzivat 
@nello
Dobar jutar
Onda nemoj nije nikada dobro naljutiti svoju djevojku/zenu nemozes nikada pobjediti bolje odma predati bitku i uzivat 
@nello
Dobar jutar
Dan i tebi. 
I kod mene se probilo malo sunca, direkt mi ide na monitor :D. Nemam prvi sat, i nema me do 10 i nesto sitno navcer kod kuce. A zadnji sat imam kemiju 
Take my whole life too...
dobar dan, evo čovjeka koji kaže da svako jutro odlazi s guštom na posao http://www.cahayabox.net/2011/01/09/zivjeti-americki-san-nba-fotograf/
dobar dan, evo čovjeka koji kaže da svako jutro odlazi s guštom na posao http://www.cahayabox.net/2011/01/09/zivjeti-americki-san-nba-fotograf/
Robi, dobar ti dan...