- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Krešo, jel kod tebe postoji Kaufland? Ja bio prekjučer a taman ponestalo multimedijalnu tipkovnicu.
YYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
baš mi je danas je*en dan 
Nova anketa, glasovanje završava u 18:30h.
| 1 | Do 1h sa hostesama-virtualnim |
|---|---|
| 9 | Do jutra - 6h-cijeli dan danas |

Krešo, jel kod tebe postoji Kaufland? Ja bio prekjučer a taman ponestalo multimedijalnu tipkovnicu.
Ima Kaufland, Super Konzum, Billa, Getro....ma ima šta o'š
Ima Kaufland, Super Konzum, Billa, Getro....ma ima šta o'š
Ak budeš išao u Kaufland pogledaj jel imaju multimedijalnu tipkovnicu. Takve koštaju oko 70kn.
Evo ja si dao malo truda oko avatara :P
Evo ja si dao malo truda oko avatara :P
Svaka cast..Prosto da nepovjerujes..
E ljudi da skinem referentne drivere za grafu ili one od ASUSA?
Joooj, treba ic lumpovat veceras, a maloprije izrigao cijelo pecenje i krumpire od rucka...
Ove godine pazim s piće, prošle sam do pol 12 bio mortus, kažu mi da sam i zensku neku ufatio, ne sjecam se iskreno
.
Ljudi uživajte večeras, popijte, pojedite, zaplešite, zapjevajte...samo odgovorno :))
E ljudi da skinem referentne drivere za grafu ili one od ASUSA?
referentne
a.k.a. original sa nvidia.com
Vecer narode! Evo uletih da vam cestitam Novu i sve sto slijedi, idem sad.
Svima sretna Nova godina, sve najbolje vama i vasim obiteljima !
Djevojčica je crtež i ocjenu donijela kući, a sutradan je njena mama napisala slijedeću poruku učiteljici:
Draga gospođo Davis,
Želim precizirati kćerin crtež. Ja NISAM na podiju za igru uz štangu u striptiz baru!
Ja radim u trgovini kućnih potrepština. Kćeri sam objašnjavala koliko smo mnogo novca zaradili prodajući stvari tijekom ove snježne oluje. Na crtežu sam ja kako prodajem LOPATU za snijeg!
Good doo poople 
došo s vožnje....skoro zgazio žensku na pješačkom koja je odjednom izletila kad sam bio na pol pješačkog......na sreću samo psihička šteta meni i instruktoru zbog živciranja 
i da sam ju zgazio vratio bi se u rikverc i šlajdrao po lešu 
očekujem reakciju Mr. Molnara 
Osim što si nju skoro pregazio, koliko je bilo leševa? 
Je li ti dovoljno ili da napišem još nešto? 
BTW.
Pozdrav...
Šta se radi?
Osim što si nju skoro pregazio, koliko je bilo leševa? 
Je li ti dovoljno ili da napišem još nešto? 
BTW.
Pozdrav...
Šta se radi?
Finally............I waited for hours, and hours 
sprema se za doček Nove godine

I sutra čekaj.. cijeli dan. 
Pretpostavljam da ti za Novu godinu ideš gazit ljude po Brodu. 

I sutra čekaj.. cijeli dan. 
Pretpostavljam da ti za Novu godinu ideš gazit ljude po Brodu. 
Brodu ?
Završil bu on u Zagrebu, malo će vozit u krivom smjeru na autoputu (kao samo da bi ga vidli na TV-u, što nije istina), malo će poubijat studente koji idu na proslavu. Sve u svemu super za njega, završil bu u limenci, sa besplatnim obrokom, i još će bit na tv-u. Možda prvi na novim televizijama :P
Let me check my internet traffic........
Not bad 
Slabo je to... 
idem se i ja spremit pa na feštu.....ekipa sretna vam nova godina i sve najbolje, nadam se da ćemo se i u idućoj jednako dobro družit.....pozdrav....neznam kolko ću sutra bit sposoban doć na forum... 
Hvala, također..
Brodu ?
Završil bu on u Zagrebu, malo će vozit u krivom smjeru na autoputu (kao samo da bi ga vidli na TV-u, što nije istina), malo će poubijat studente koji idu na proslavu. Sve u svemu super za njega, završil bu u limenci, sa besplatnim obrokom, i još će bit na tv-u. Možda prvi na novim televizijama :P
Pogazit će sve po Zagrebu i onda krenuti prema Istri (tj. prema meni). Bilo bi bolje da se idem negdje sakrit... 
Let me check my internet traffic........
Not bad 
baad... ja sam imao na BTnetu za 5. mjesec 1tb...ali sam imao 24/24 mbit. Ali sam se ipak vratio starom ugovoru (t-com) koji je sad istekao... pa ću uzet nešto drugo...nisam bio zadovoljan pucanjem veze
Glasovanje završilo : http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc-06h-22h/21917.aspx?page=3533&jumpto=1567010&sort=asc&view=flat
Pobjednik je...........(bubnjevi)..............................DO 6h ujutro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AJMO DERNEK !!!
Mali domjenak : (pića idu kasnije, da se možete probudit sutra :P)
Večer ljudi
Želim vam sretnu Novu godinu i puno zdravlja i sreće u novoj 2011 godini ;)
Večeras bih bio sa vama tu na forumu, al' idem kod frenda sa ekipom :)
Lijepo se provedite i uživajte!
Slabo je to... 
Pogazit će sve po Zagrebu i onda krenuti prema Istri (tj. prema meni). Bilo bi bolje da se idem negdje sakrit... 
Pa de pogledaj koji je prvi mjesec po redu 
Ma pogazit ću vas sve sa matinim Zetorom 
baad... ja sam imao na BTnetu za 5. mjesec 1tb...ali sam imao 24/24 mbit. Ali sam se ipak vratio starom ugovoru (t-com) koji je sad istekao... pa ću uzet nešto drugo...nisam bio zadovoljan pucanjem veze
Bnet je dobar ako oš nvezu preko satelita ili cable internet (mislim preko kabelske tv).
Ja bi ti preporučio Optimu zbog nepucanja veze.....pitaj Ivana za njegovu povijest neta jer je više od mene na Optimi
evo ti moj mali review Opti Surf paket-a
EDIT: e da zaboravio sam na Cerinu15 
Slabo je to... 
Bnet je dobar ako oš nvezu preko satelita ili cable internet (mislim preko kabelske tv).
Ja bi ti preporučio Optimu zbog nepucanja veze.....pitaj Ivana za njegovu povijest neta jer je više od mene na Optimi
evo ti moj mali review Opti Surf paket-a
nee, ja sam imao optiku kod BtNeta ne bneta
nee, ja sam imao optiku kod BtNeta ne bneta
a BT Net
aaaaaaaaaaaaaaaaaa...now I getz it (lolspeak) 
Idem ja dočekat Novu. Aj svima želim čestitat svima Sretnu Novu 2011 godini želim vam sve najbolje!
Opet kažem: Slabo je to! 
Optima FTW.
Stavio bih i ja sliku, ali sam na Opticarnetu, a u tom paketu ne mogu vidjet koliko potrošim.
Evo odoh se i ja polako spremati za doček. U novoj 2011 želim vam puno sreće,veselja,zdravlja,uspjeha i naravno svega što ste si vi zaželjeli.Ako sutra ne budem sposoban počastit za mojih godinu dana na forumu možete se sami slobodno!