- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde, oćemo pitat modove ili da bude normalno ? :
| 1 | Do 2 h |
|---|---|
| 1 | Do 1h |
| 0 | Do ponoći |
| 1 | Normalno |
| 27 | Do 1h sa hostesama |
Ajde, oćemo pitat modove ili da bude normalno ? :
DO JUTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
Tooo prošao mi žuti!!
Evo nastavak :
| 20 | Cijeli dan (do 6h ujutro) |
|---|---|
| 0 | Ma ko će ić u nehrkalice |
Tooo prošao mi žuti!!
wow, ko ja radost zbog pišljivog kartona, i što je tu bilo toliko značajno da je prošao ?
Tooo prošao mi žuti!!
wow, ko ja radost zbog pišljivog kartona, i što je tu bilo toliko značajno da je prošao ?
Sram me 

Sad sam postao dobar dječak, više se neću ponašati loše. 
duno 4 gemišta, došo kuć s autom....sad se idem najest sarme i u 7 nazad.....ovo smo sad kao išli spajat muziku :D
Meni sutra godinu dana na forumu,pa se nemojte jako ubit danas sačuvajte se malo za sutra!
Ajmo na glasovanje, traje do 18 h :P
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc-06h-22h/21917.aspx?page=3533&jumpto=301056&sort=desc&view=flat
Eto,na zahtjev...stare konobarice dobile nogu,nove su in....nemojte ih odmah počupati,da se i njima cice ne bi objesile do pupka...na brzinu
KREEEŠOOOO!!!
Defragmentirao disk,šteka. ŠTOOOO DA RAAAADIM?!?!?!?
KREEEŠOOOO!!!
Skini programom HD tune da vidiš jel zdrav Hdd. Ako javlja errore potrči po novi.
KREEEŠOOOO!!!
napravi to što je Nello rekao 
ako je sve u redu onda deinstaliraj drivere i stavi najnovije

MOJ 10 k POOOOOSSTTTTTTTT

90% postova je u bircu i nespavalicama

Meni jos treba 60 postova do 1 k....

MOJ 10 k POOOOSSTTTTTTTT

Samo ćemo sokiće pit da nebi propustili Novu
JEEEEj, čestitam, imaš najviše postova na forumu.
Sigurno za neku nagradu makar neznam oće ti ju dat jer je samo 1000 postova izvan Birca, Nehrkalica i kaladonta
Ajde jos 20 minuta glasovanja, onda ide druga anketa sa finalistima :
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc-06h-22h/21917.aspx?page=3532&jumpto=1566872&sort=asc&view=flat
KREEEŠOOOO!!!
Skini programom HD tune da vidiš jel zdrav Hdd. Ako javlja errore potrči po novi.
ajd vidit ću. iako nevjerujem jer sve ostale igre rade kako treba
JEEEEj, čestitam, imaš najviše postova na forumu.
Sigurno za neku nagradu makar neznam oće ti ju dat jer je samo 1000 postova izvan Birca, Nehrkalica i kaladonta
dat ćemi nagradu
Sucker of the year 
duno 4 gemišta, došo kuć s autom....sad se idem najest sarme i u 7 nazad.....ovo smo sad kao išli spajat muziku :D
toj u redu..mi isli ''kupt'' pice koje smo kupli jutros pa maznili par piva..sad u 7 idemo opet..onda po barunu, votki, pivu, bambusu..sta prvo padne pod ruku..
toj u redu..mi isli ''kupt'' pice koje smo kupli jutros pa maznili par piva..sad u 7 idemo opet..onda po barunu, votki, pivu, bambusu..sta prvo padne pod ruku..
e to se traži a ne ova djeca s koja nepiju tu ;).....i dogovor je s frendovima da se do jutra nejde doma....uh neznam šta će bit do jutra :D
Ja idem kod frenda do 2 h u noci i onda idem doma,i do 5 ujutro cu provest u nespavalicama....