Hebiga nista od toga nije moj stil. Trenutno igram COD BO, koji je izgubio svoju car. Bad Company 2 je zakon!
Kako kome imaju svoj ukus prema igrama.
Hebiga nista od toga nije moj stil. Trenutno igram COD BO, koji je izgubio svoju car. Bad Company 2 je zakon!
Kako kome imaju svoj ukus prema igrama.
Bas tako. O ukusima se ne raspravlja.
Jesam se naigrao day of defeata :)
Što ste dobili za Božić?
Ja sam dobio 4 para čarapa(sa pazara),onaj čokoladni kalendar u kojem otvaraš čokoladice za svaki dan u mjesecu(proždero ih pola),100 kuna,i poljubac od cure
Dobio Kapinu majicu i bon od 20km (100kn).
Što ste dobili za Božić?
Ja sam dobio 4 para čarapa(sa pazara),onaj čokoladni kalendar u kojem otvaraš čokoladice za svaki dan u mjesecu(proždero ih pola),100 kuna,i poljubac od cure
ja sam sebe pocastio sa desireom, ali bi radije bacio te pare samo da opet imam neku normalnu vezu...
Ja zasad dobio neke slatkise, danas evo 20 eura od familije iz austrije, i ovih dana u posjete jos idem, a i dobio sam ZUTI!
Mitsuoka bit ce boljih dana. Mene u zadnje vrijeme bar to ne muci.
Što ste dobili za Božić?
Terabajtni disk Samsung SP F3, robotski usisavač na daljinski,džepni alat za biciklu i još toga...
ja dobio neke slatkiše, par dezodoransa, cipele (od bake iz švabije ) i zaradio 300 kn kojih ću sutra potrošit na dremel
1TB HardDisk,GT240(512 DDR5),moglo je to bolje,al je kriza učinila svoje, i Plextorova pržilica.
Mitsuoka bit ce boljih dana. Mene u zadnje vrijeme bar to ne muci.
Aj ne zahebaji pi*do sada :P
Ajde za rodendan sam bio u odlicnoj vezi i taman taj vikend bivsa cura bila sama doma. Dobro dobio sam malo vise od poljubca, ali vecinu od ta 3 dana sam proveo lezeci zagrljen s njom i pricali nesto, ili samo odmarali, ali opet mi je to bilo nesto najljepse u zivotu sto sam dozivio... Bolje mi je bilo tako nego da smo radili ista seksualno kao i obicno. Spavat s osobom do koje mi je tada bilo stalo, ali samo spavat zagrljen... to mi je stvarno bilo lipo, da bi me nakon samo nekoliko tjedana ta osoba razocarala.. al hebiga sta je tu je.
zato ja ni nemam vezu, odma u korijenu sasječem
ja dobio neke slatkiše, par dezodoransa, cipele (od bake iz švabije ) i zaradio 300 kn kojih ću sutra potrošit na dremel
Ja ću svojih 200 strusit na mobitel i pauka :D
Pa to je tako kada se vežeš za nekoga ;)
E, a sta ti oso u Vinkovce bez cure, kolko sam procitao tu.
Šta digao ti pauk auto?
P.S. Dobrodošao natrag danim... ovaj motoristi osijeka
Šta digao ti pauk auto?
P.S. Dobrodošao natrag danim... ovaj motoristi osijeka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
pa mislin ono.. iman jednu PSP, ali to mi nije to...
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Hahahahahaha, mogli su otvorit u temi "Vrtuljak Ljubavi" pa nek pišu do mile volje.
Nokia, LG ili SE?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Nokia, LG ili SE?
Nokia
sssssssssssppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nokia, LG ili SE?
Nokia