A nisam prdnuo cijelo polugodiste... :)
mogao sam i ja, pa eto nisam, al to je samo polugodište
Ti nisi ni prosa... 
I to, koliko? 3?

Hattrick, jel? :)
sve u zadnja 3 dana, baš sam maher zar ne?
mogao sam i ja, pa eto nisam, al to je samo polugodište
Ti nisi ni prosa... 
I to, koliko? 3?

Hattrick, jel? :)
sve u zadnja 3 dana, baš sam maher zar ne?
dal mi može ko objasnit kako lemit sa pastom i onom žicom.... plizz 
A fino, lemilicu umoći prvo malo u pastu da ju očistiš, a onda na spoj koji trebaš zalemiti prisloni žicu, i prinesi lemilicu da zalemiš spoj. Ostavi da se ohladi
A fino, lemilicu umoći prvo malo u pastu da ju očistiš, a onda na spoj koji trebaš zalemiti prisloni žicu, i prinesi lemilicu da zalemiš spoj. Ostavi da se ohladi
lemilica treba bit vruća kad ju stavljam u pastu ?
lemilica treba bit vruća kad ju stavljam u pastu ?
da
da
ok... hvala ti puno 
ja nisam dugo ništa lemio, baš bih mogao nešto danas, zaželio se, makar spajat bakrene žice
Ljudi kakvu je pi**ariju napravio premijer da je protjeran
Yo narode...eto me iz EG-a preko Steam-a...jbt potrošio sam jedno pol milje dolara samo na ljude :D (mind zna o čem se radi)
Znači Danipeder :P je išo na rizik s tom temom, uložio all in u igru i na kraju spušio ban....ajd bar je zadržao ponos :)
Sad ću ga zahebavat na steam-u :P
Daniman123 kaže:
Ovako, dobio sam ban zbog trollanja, dakle nisam tražio ban. To je 100% zbog otvaranje teme za ciganisanje igara. Nije me briga, bio sam svjestan kod otvaranja teme da budem dobio neku sankciju. Moj acc nemorate vračat, jednostavno bug mi nije toliko privlačan, sve je puno klinaca koji po cjeli dan vise za kompom i misle da su neshvaćeni, isto tako sve puno snobova. To nevolim, da me nisu banali sudjelovao bi, sada kada jesu, neću sudjelovat. Toliko od mene, ako me šta trebate danodano0@gmail (msn,gmail) , steam tolatola993... Toliko od mene...
Posebni pozdrav - starosjediocima iz birca, i najdražem moderatoru naxemmu (jedini gleda stvari realno, te obožavam njegov smisao za sarkazam).
Srdačan pozdrav od danimana 
Čim je otvorio temu kojoj nije mjesto u ovom podforumu automatski je on tražio ban.
Dani,on si lik ali moraš malo da se..khm..koriguješ prema drugima.
kaže:
Otvorio sam temu:
1: Zato jer mi je weky rekao :DD
2: Zato što i meni samome idu na živce sa potražnjom poklona, takvo nezahvalno ponašanje i iskorištavanje ljudske dobrote me jako živcira, a toga ima jako puno, pa i na bugu ;))
Nenamjeravam se vračat, svi misle da su svoje gazde, te nemogu shvatiti kako netko može biti glup i bolestan u mozak do te mjere da kada mu objasni da ne žica, on nastavlja. Kučni odgoj na djelu...
Istina je da ima dobre i kulturne ekipa na bugu, al stvarno malo. Večina njih su nadobudni, te nemaju pravi život, pa vise po cijeli dan na forumu. Kako bi stvar bila još gora, to nisu djeca, nego odrasli ljudi.
LP
E to je sad već rekla kazala,ko je kome rekao,ko je šta tražio i slično..
Ljudi sta mislte jel hdmi kabel <1 m jeftiniji u konikomu, hg spotu ili linksu?
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
e baš nemaš sreće
gdje je sada onaj EP, dogovaraš se s njim za kavu a njega nema...
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Da!(odnosno veče)Danas sam gledao Kronike iz Narnije zadnji dio,nije film nešto posebno.
Koji p2p ima najviše hrv glazbe?Tražio sam na frost wireu ,ali nema ništa.
e baš nemaš sreće
gdje je sada onaj EP, dogovaraš se s njim za kavu a njega nema...
Dan svima. Evo me u Visti sam. Posudio Grafu pci ekspress i pokazala da moja matična Gigabyte rikla. Kad vadim hladnjak a CPU ostavio i dirnem prstom jel grije kod palenja i kad ono hladan uopće negrije i zaključio sam da je matična rikla jer ne bepa a grafa ispravna. E sad moram u proljeće nabavit novu ploću Gigabytu za socket AM2. Na njuškalu neisplatit nabavit jer su za mene skupi. 
zadnji dan i nadam se zadnji sat u ovom polugodištu
Ne bih ja bio sad u školi... 
Ne bih ja bio sad u školi... 
šuti još imam i 4 iz informatike
Good ovening 
pozdrav.... jel sigurno skidat igrice sa ove stranice... nije piratluk 
WOT kaže da je :D
btw, pozdrav svima
and who the hell is WOT ?
Web Of Trust aka WOT