Jedva čekam da mogu malo radit na maxu sa svojom Nvidia Quatro XF 540, OpenGL grafom koja je dobivena besplatno.... 
Muahahahha...
Jedva čekam da mogu malo radit na maxu sa svojom Nvidia Quatro XF 540, OpenGL grafom koja je dobivena besplatno.... 
Muahahahha...
Muahahahha...
Aj bar se neko nečemu veseli 
Muahahahha...
Šta si pao na onom ispitu?
Muahahahha...
Ne, prošo sam
Ako misliš na koje pitanje....neam blage, nit me zanima....glavno je da sam prošo 
Muahahahha...
Ne, prošo sam
Ako misliš na koje pitanje....neam blage, nit me zanima....glavno je da sam prošo 
Tako i ja :D
Btw, onaj mob je crno bijeli :)
Neka nokijetina, budem slikao kada budem slikao grafu...
Ne, prošo sam
Prošo si kroz crveno na semaforu? Hehe šalim se. 
Dan!
Kaj ima?Vidim slaba gužva u bircu,čak se i prašine ulovilo na šanku
...
Ima pijanaca u Bircu ko obicno, a konobarice zabušavaju vucaraju se s mušterijama po zahodima navodno fuckaj ga.

Ajde da i tog dr. Kanadera strpaju u buksu... Al sve je to badava...
S druge strane opet imamo pijanog Grdovica koji napuse preko 3 promila :D
Vecer ljudovi.
Ide Ivo u prdekanu kad tad, nema mu spasa kak je kod tebe jel te zatrpal snjeg mozda.

Ide Ivo u prdekanu kad tad, nema mu spasa kak je kod tebe jel te zatrpal snjeg mozda.

Ma nije bas... Jedno 10 cm... Nadam se da padne bar 1-1,5 m :)
A Sanader ko Sanader, cijeli HDZ je isti... A Jaca je prije govorila - kud Ivo tud i ja. Njihov slogan za izbore je bio - Pokrenimo Hrvatsku; HDZ zna. Prokleti bili svi HDZ-ovci i oni koji ce opet glasat za njih.
Kokice se purkaju (tak moja stara kaže...pa onda i ja
)
skinuo sam Skyline film....čujem da je grozan ali zbog efekata je dobio solidnu ocjenu 
Eh idem ja.... Zeza me tipkovnica čekam drugi. Aj laka vam noć. 
Dobar dan svima...
Look at my Avatar..

Kokice se purkaju (tak moja stara kaže...pa onda i ja
)
skinuo sam Skyline film....čujem da je grozan ali zbog efekata je dobio solidnu ocjenu 
Krešo,zamalo zaboravim, sve cijene za slanje paketa i slično sve su točne. Pa pogledaj na Link. Lijepi ti pozdrav i laku noć. 
vidim da je završena groznica tdova.. na veselom kutku

Ma nije bas... Jedno 10 cm... Nadam se da padne bar 1-1,5 m :)
A Sanader ko Sanader, cijeli HDZ je isti... A Jaca je prije govorila - kud Ivo tud i ja. Njihov slogan za izbore je bio - Pokrenimo Hrvatsku; HDZ zna. Prokleti bili svi HDZ-ovci i oni koji ce opet glasat za njih.
Lopuze svi... i nesposobnjakovici...
Jedino sto se Kalmeta 'bori' za Zadar i okolicu, pa se razvija. Jos dok je bio gradonacelnik se Zadar razvijao... a sad ce pasti skupa sa svima...
pa se bojim kako ce se razvijat Dalmacija, jer inace svi novci odose u Zg i okolicu...
Bolje da odem ucit... pa cu i ja jednog dana biti uspjesan poduzetnik ili politicar! :D
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Nisam u toku bas 
Je li mozda opet Virtuosa primilo pa je pocel s TD-ovima
(Virtuoso, no hard feelings)
Nisam u toku bas 
Je li mozda opet Virtuosa primilo pa je pocel s TD-ovima
(Virtuoso, no hard feelings)
alienware1
Dobra večer svima koliko vas ima.
Jedino sto se Kalmeta 'bori' za Zadar i okolicu, pa se razvija. Jos dok je bio gradonacelnik se Zadar razvijao... a sad ce pasti skupa sa svima...
pa se bojim kako ce se razvijat Dalmacija, jer inace svi novci odose u Zg i okolicu...
Kalmeta je takodjer diplomirao lopovluk i djubretarstvo.
e dah, ivo nas...
Pa di si ti do sada??
Nije te bilo ima par mjeseci! 
Pa di si ti do sada??
Utapa tugu u alkoholu, nakon šta me ženska prevarila 
Kalmeta je takodjer diplomirao lopovluk i djubretarstvo.
Znam...
Ali se, otkad je posta gradonacelnik Zadar razvijao...
kuzis?
Ma radije se okanimo ovih sranja... :)
Prosinecki trener Crvene Zvezde, sto mislite?
P.S. Jesam ti vec rekao za onog lika i naocale (da ce se javit kad/ako skupi lovu)?
jesi
bokca ti, daj pisi malo manje postove...
Pa di si ti do sada??
jeba te alkohol,podijeli s nama tugu nemoj se trovat
P.S. Jesam ti vec rekao za onog lika i naocale (da ce se javit kad/ako skupi lovu)?
jesi
bokca ti, daj pisi malo manje postove...

Pa di si ti do sada??
jeba te alkohol,podijeli s nama tugu nemoj se trovat
a šta da kažem, ja bija sa njom par miseci i tako me zavlačila i odjendan put mi došla da se udaje, kao grom iz vedra neba, a ono slomila me doslovno, ja sam je razmišlja zaprosit nakon još par mjeseci, kad ono BUUM