Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.057.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Ja znam da ima 3 čina :) tako da slobodno zanemarite te gdje ima 2...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

seviljski brijač, a ne rigoleto

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Krešo91 kaže...

wait for it :D

Znakovi opasnosti u pravilu na cesti izvan naselja su postavljeni od mjesta opasnosti na koju upozoravaju na udaljenosti od: 150-250 ili 50-150 ili 100m?

edit. 

Vozite brzinom od 60 km na sat. Imate potrebu zaustaviti vozilo uz desni rub kolnika. Kako ćete postupiti?uvjeriti se da zaustavljanjem nećete ugroziti i u većoj mjeri ometati vozače iza vasuključiti desni pokazivač smjerapromjeniti stupanj prijenosa (u niži) i kočiti radnom kočnicomistovremeno pritisnuti spojku i radnu kočnicu

Nešt mi FF serenda pa sam sad na IE 7 {#}

1. a) od 150 do 250 m

2. a) b) c)

R.I.P. Leslie Nielsen (11, 02. 1926 – 28. 11. 2010. | we will miss you :'(
17 godina
robisierra92 kaže...

Pozdrav najjačoj birtiji na svijetu! {#}

Bok svim birtašima, pa kam si ti nestal fuckaj ga da nisi možda bil na nekom odmoru neki južni daleki otoci i tak nekaj.{#}{#}

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
robisierra92 kaže...

Pozdrav najjačoj birtiji na svijetu! {#}

Bok svim birtašima, pa kam si ti nestal fuckaj ga da nisi možda bil na nekom odmoru neki južni daleki otoci i tak nekaj.{#}{#}

Ladio je muda na Havajima {#}

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

bravo prolazis {#}

dojdi po mene pa pemo na pivo {#}

ajde idem ja sada, imam jos nekoga posla

pusa

Jahao sam pješice.
17 godina
neaktivan
O my bed onda :)

seviljski brijač ima 2 čina samo...

Rigoleto 3 :$ :$ :$

I'm ashamed...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
XYomegaYX kaže...

Predvecer narode, imam problem, u vezi glazbenoga :D. Imam plakat Seviljski brijač, inetnet (wikpedija i teatar.hr) kazu da opera ima 2 čina, a udžbenik kaze da ima 3 čina, kome vjerovati????

ja bih također rekao kako je wikipedia (s tim da je slobodna enciklopedija) puna netočnih informacija... ima puno točnih, no i ovih drugih, pa ne treba vjerovati tome previše. a za teatar.hr nisam siguran, neznam dali ljudi objavljuju informacije gore... ?

You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!
16 godina

I'm ashamed...

Nista onda, sljedi ispravka u wordu, nisam jos nista ljepio sva sreca.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
16 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Probao sam Logitech-ovu tastaturu od 120KM, mislio sam da ce razlika izmedju te i moje MS-ove biti veca... Dosta veca....

16 godina
tonchy kaže...
XYomegaYX kaže...

Predvecer narode, imam problem, u vezi glazbenoga :D. Imam plakat Seviljski brijač, inetnet (wikpedija i teatar.hr) kazu da opera ima 2 čina, a udžbenik kaze da ima 3 čina, kome vjerovati????

ja bih također rekao kako je wikipedia (s tim da je slobodna enciklopedija) puna netočnih informacija... ima puno točnih, no i ovih drugih, pa ne treba vjerovati tome previše. a za teatar.hr nisam siguran, neznam dali ljudi objavljuju informacije gore... ?

Nemogu se objavljivati kolko ja znam

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 17:05 (XYomegaYX).
16 godina
neaktivan

I'm ashamed...

A čuj svako griješi

Ljudski je griješiti {#}

16 godina
Krešo91 kaže...

I'm ashamed...

A čuj svako griješi

Ljudski je griješiti {#}

Ali je osjećaj Božaski Kreso

15 godina
pa dobro sta sad, ima 2 ili 3?
16 godina
tonchy kaže...

2, ja cu jos pitati nastavnicu.

16 godina
neaktivan
tonchy kaže...

2 i to je moj konačan odgovor {#}

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Krešo, da vidim, koliko se sječam na testu da li je još ona pitanja kojim se odgovori na dva točna odgovora?

Nenad
16 godina
neaktivan
Nello kaže...
Krešo91 kaže...

Krešo, da vidim, koliko se sječam na testu da li je još ona pitanja kojim se odgovori na dva točna odgovora?

ma bude i po 4 ponuđena odgovora i budu svi točni....a nekad stave isto pitanje na dvije stranice, kao neka psihička varka da vide kako ćeš proći

sve sad testiraju sa takvim skrivenim psiho testovima i većinom ljudi prođu ako polako i pažljivo pročitaju pitanje i ponuđene odgovore i naravno da ne brzaju, to je glavno...da ne brzaš{#}

15 godina
aljo ljudi, ja sam probao klokat ovu moju kantu! :) i ugl. digo sam ga sa "visokih" (barem do bozica) 1.65 do 2.05 GHz! nije puno ali komp ima 6 godina pa evo. ugl, i ram sam uspio dignut oko 50 mHz.
komp mi je bio malo ali primjetno brzi. ke kul!! idem igrat igru hitman blood money i odjednom plavi ekran i nesto gore pise.... restartao komp i podesio ga na nesto nizi takt (1.9GHz) ali opet mi to radi. sad sam vratio na 1.65 i sad radi ok, ali je sporiji... zasto dolazi do plavog ekrana?
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

ma bude i po 4 ponuđena odgovora i budu svi točni....a nekad stave isto pitanje na dvije stranice, kao neka psihička varka da vide kako ćeš proći

sve sad testiraju sa takvim skrivenim psiho testovima i većinom ljudi prođu ako polako i pažljivo pročitaju pitanje i ponuđene odgovore i naravno da ne brzaju, to je glavno...da ne brzaš{#}

Znam poznato mi taj test. Vidiš ja nisam pohađao na nastavu nego su meni dali knjigu iz njega sve naučio od početka do zadnje stranice, i išao tam na probni ispit u autoškoli da riješim test da vidim jel dobro riješio testove a kad nisam razumio pitao sam profesoricu pa na ploču sve pokazala.  I kad sam polagao ispit iz prometne sve odgovori su točni  samo jedna bila krivo. Tako da sam u slučaju prošao. A u autoškoli su iznenadili kad sam prošao pa su mi čestitali. Ja sam tako sve dogovorio. Sad će skoro četvrta godina otkad samm polagao ispite iz B kategorije.{#}

Nenad
16 godina
neaktivan
tonchy kaže...
aljo ljudi, ja sam probao klokat ovu moju kantu! :) i ugl. digo sam ga sa "visokih" (barem do bozica) 1.65 do 2.05 GHz! nije puno ali komp ima 6 godina pa evo. ugl, i ram sam uspio dignut oko 50 mHz.
komp mi je bio malo ali primjetno brzi. ke kul!! idem igrat igru hitman blood money i odjednom plavi ekran i nesto gore pise.... restartao komp i podesio ga na nesto nizi takt (1.9GHz) ali opet mi to radi. sad sam vratio na 1.65 i sad radi ok, ali je sporiji... zasto dolazi do plavog ekrana?

Plavi ekran to ti se javlja BSOD. To znači da mu neodgovara to što si klokao i da ti se počeo malo jače zagrijava proca i zato javlja BSOD.

Nenad
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Da ali danas imaš malo drukčija pravila....npr. da prođeš ispit uopće, ne smiješ imat više od 12 negativnih bodova, dakle 12 smiješ ali 13 ne smiješ a u tih 12 ne smije biti ni jedno raskrižje, a ono nosi 7 bodova i ako prođeš sva ostala pitanja i padneš jedno raskrižje isto padaš....a ja raskrižja rasturam {#}

15 godina
pa temp je bila niska (50-60 st. Celsiusovih)
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Da ali danas imaš malo drukčija pravila....npr. da prođeš ispit uopće, ne smiješ imat više od 12 negativnih bodova, dakle 12 smiješ ali 13 ne smiješ a u tih 12 ne smije biti ni jedno raskrižje, a ono nosi 7 bodova i ako prođeš sva ostala pitanja i padneš jedno raskrižje isto padaš....a ja raskrižja rasturam {#}

Znam, ali na testu nevalja brzat može zeznut i past.   Nemogu se sjeti koliko bodova sakupit ali bez ijedne greške? Prvi put ja pao a drugi put prošao.

Nenad
17 godina
neaktivan
tonchy kaže...

give him sum juice! (voltaža jelte)

lzgr vama na usluzi. Ukoliko nešto trebate PP-ajte me
15 godina
molim te pojasni.... treba povećat voltažu ili smanjit?
17 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Povećati

ali samo malo... pinkciu!

lzgr vama na usluzi. Ukoliko nešto trebate PP-ajte me
16 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Nema veze a u igri pa još više zagrije zato kad procevi još aktivniji i rastu temperature i čim pređe lupi BSOD i restarta se jer se zapravo zaštio od kvara kompa. Kužiš?

Nenad
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
tonchy kaže...

Povećati

ali samo malo... pinkciu!

za nekih pol volta.....možda i manje, jel {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 17:38 (Krešo91).
15 godina
kuzim... stisnuo bih hvala, ali nema gumba :) ok... a cemu sluzi onaj jumper na grafi? kako nju klokat? za sad sam koristio samo clear CMOS jumper. a imam ih 3 na maticnoj... i jedan na grafi.... ?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice