- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
seviljski brijač, a ne rigoleto
wait for it :D
Znakovi opasnosti u pravilu na cesti izvan naselja su postavljeni od mjesta opasnosti na koju upozoravaju na udaljenosti od: 150-250 ili 50-150 ili 100m?
edit.
Vozite brzinom od 60 km na sat. Imate potrebu zaustaviti vozilo uz desni rub kolnika. Kako ćete postupiti?uvjeriti se da zaustavljanjem nećete ugroziti i u većoj mjeri ometati vozače iza vasuključiti desni pokazivač smjerapromjeniti stupanj prijenosa (u niži) i kočiti radnom kočnicomistovremeno pritisnuti spojku i radnu kočnicu Nešt mi FF serenda pa sam sad na IE 7 
1. a) od 150 do 250 m
2. a) b) c)
Pozdrav najjačoj birtiji na svijetu! 
Bok svim birtašima, pa kam si ti nestal fuckaj ga da nisi možda bil na nekom odmoru neki južni daleki otoci i tak nekaj.

Pozdrav najjačoj birtiji na svijetu! 
Bok svim birtašima, pa kam si ti nestal fuckaj ga da nisi možda bil na nekom odmoru neki južni daleki otoci i tak nekaj.

Ladio je muda na Havajima 
bravo prolazis 
dojdi po mene pa pemo na pivo 
ajde idem ja sada, imam jos nekoga posla
pusa
seviljski brijač ima 2 čina samo...
Rigoleto 3 :$ :$ :$
I'm ashamed...
Predvecer narode, imam problem, u vezi glazbenoga :D. Imam plakat Seviljski brijač, inetnet (wikpedija i teatar.hr) kazu da opera ima 2 čina, a udžbenik kaze da ima 3 čina, kome vjerovati????
ja bih također rekao kako je wikipedia (s tim da je slobodna enciklopedija) puna netočnih informacija... ima puno točnih, no i ovih drugih, pa ne treba vjerovati tome previše. a za teatar.hr nisam siguran, neznam dali ljudi objavljuju informacije gore... ?
I'm ashamed...
Nista onda, sljedi ispravka u wordu, nisam jos nista ljepio sva sreca.
Probao sam Logitech-ovu tastaturu od 120KM, mislio sam da ce razlika izmedju te i moje MS-ove biti veca... Dosta veca....
Predvecer narode, imam problem, u vezi glazbenoga :D. Imam plakat Seviljski brijač, inetnet (wikpedija i teatar.hr) kazu da opera ima 2 čina, a udžbenik kaze da ima 3 čina, kome vjerovati????
ja bih također rekao kako je wikipedia (s tim da je slobodna enciklopedija) puna netočnih informacija... ima puno točnih, no i ovih drugih, pa ne treba vjerovati tome previše. a za teatar.hr nisam siguran, neznam dali ljudi objavljuju informacije gore... ?
Nemogu se objavljivati kolko ja znam
I'm ashamed...
A čuj svako griješi
Ljudski je griješiti 
I'm ashamed...
A čuj svako griješi
Ljudski je griješiti 
Ali je osjećaj Božaski Kreso
2, ja cu jos pitati nastavnicu.
2 i to je moj konačan odgovor 
Krešo, da vidim, koliko se sječam na testu da li je još ona pitanja kojim se odgovori na dva točna odgovora?
Krešo, da vidim, koliko se sječam na testu da li je još ona pitanja kojim se odgovori na dva točna odgovora?
ma bude i po 4 ponuđena odgovora i budu svi točni....a nekad stave isto pitanje na dvije stranice, kao neka psihička varka da vide kako ćeš proći
sve sad testiraju sa takvim skrivenim psiho testovima i većinom ljudi prođu ako polako i pažljivo pročitaju pitanje i ponuđene odgovore i naravno da ne brzaju, to je glavno...da ne brzaš
komp mi je bio malo ali primjetno brzi. ke kul!! idem igrat igru hitman blood money i odjednom plavi ekran i nesto gore pise.... restartao komp i podesio ga na nesto nizi takt (1.9GHz) ali opet mi to radi. sad sam vratio na 1.65 i sad radi ok, ali je sporiji... zasto dolazi do plavog ekrana?
ma bude i po 4 ponuđena odgovora i budu svi točni....a nekad stave isto pitanje na dvije stranice, kao neka psihička varka da vide kako ćeš proći
sve sad testiraju sa takvim skrivenim psiho testovima i većinom ljudi prođu ako polako i pažljivo pročitaju pitanje i ponuđene odgovore i naravno da ne brzaju, to je glavno...da ne brzaš
Znam poznato mi taj test. Vidiš ja nisam pohađao na nastavu nego su meni dali knjigu iz njega sve naučio od početka do zadnje stranice, i išao tam na probni ispit u autoškoli da riješim test da vidim jel dobro riješio testove a kad nisam razumio pitao sam profesoricu pa na ploču sve pokazala. I kad sam polagao ispit iz prometne sve odgovori su točni samo jedna bila krivo. Tako da sam u slučaju prošao. A u autoškoli su iznenadili kad sam prošao pa su mi čestitali. Ja sam tako sve dogovorio. Sad će skoro četvrta godina otkad samm polagao ispite iz B kategorije.
komp mi je bio malo ali primjetno brzi. ke kul!! idem igrat igru hitman blood money i odjednom plavi ekran i nesto gore pise.... restartao komp i podesio ga na nesto nizi takt (1.9GHz) ali opet mi to radi. sad sam vratio na 1.65 i sad radi ok, ali je sporiji... zasto dolazi do plavog ekrana?
Plavi ekran to ti se javlja BSOD. To znači da mu neodgovara to što si klokao i da ti se počeo malo jače zagrijava proca i zato javlja BSOD.
Da ali danas imaš malo drukčija pravila....npr. da prođeš ispit uopće, ne smiješ imat više od 12 negativnih bodova, dakle 12 smiješ ali 13 ne smiješ a u tih 12 ne smije biti ni jedno raskrižje, a ono nosi 7 bodova i ako prođeš sva ostala pitanja i padneš jedno raskrižje isto padaš....a ja raskrižja rasturam 
Da ali danas imaš malo drukčija pravila....npr. da prođeš ispit uopće, ne smiješ imat više od 12 negativnih bodova, dakle 12 smiješ ali 13 ne smiješ a u tih 12 ne smije biti ni jedno raskrižje, a ono nosi 7 bodova i ako prođeš sva ostala pitanja i padneš jedno raskrižje isto padaš....a ja raskrižja rasturam 
Znam, ali na testu nevalja brzat može zeznut i past. Nemogu se sjeti koliko bodova sakupit ali bez ijedne greške? Prvi put ja pao a drugi put prošao.
give him sum juice! (voltaža jelte)
Povećati
ali samo malo... pinkciu!
Nema veze a u igri pa još više zagrije zato kad procevi još aktivniji i rastu temperature i čim pređe lupi BSOD i restarta se jer se zapravo zaštio od kvara kompa. Kužiš?
Povećati
ali samo malo... pinkciu!
za nekih pol volta.....možda i manje, jel