- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li mi ko reć zašto iphone 3gs ne prepoznaje t mobile karticu, a mobitel podržava t mobile. OS je updejtan na 4.1, nastavljamo jučerašnju priču 
Pogledajte koliko sam igrao solitare :D Fuck Yeah :D
C&C3: TT
RESPECT 
evo što je radio. Ima je os 4.0.1 jailbrekan i unlockan (t mobile mobb->vip kartica), on ga je updejtao na 4.1 i sad nemože nać unlock.. AL čudno šta nije radia ni na t mobile kartici
a lol to smo u lanu na informatici igrali :D
▲
▲ ▲
Jb jedan počne malo zayebavat kad ono cijela horda skače s njim 
Tko je to?
▲
▲ ▲
Jb jedan počne malo zayebavat kad ono cijela horda skače s njim 
Tko je to?
pogledaj nespavalice i sve ćeš znat
evo što je radio. Ima je os 4.0.1 jailbrekan i unlockan (t mobile mobb->vip kartica), on ga je updejtao na 4.1 i sad nemože nać unlock.. AL čudno šta nije radia ni na t mobile kartici
Normalno... idiot ga je unlockao i vjerojatno upgrejdo s vip karticom unutra...
Nije se jednom dogadjalo... nek stavi vip karticu unutra i radit ce mu vjerojatno...
Di ste spammmmmmmmmmmmmeri, šta ima?
Normalno... idiot ga je unlockao i vjerojatno upgrejdo s vip karticom unutra...
Nije se jednom dogadjalo... nek stavi vip karticu unutra i radit ce mu vjerojatno...
ali neradi na vipu to je problem (nema unlock za 4.1??). Ovo šta nije radilo ni s t mobileom je moja kartica koju smo danas testirali oče li radit.. I nije.. Kaže da u 4.1 nemože radit mob na t mobile kartici AT&TT..
Dakle on misli ovo:
Da moraš unlockat ako si na verziji 4.1 iako je kupljen u t mobilea (i koristiš t mobile karticu)
A što se tiče njegovog upgradea:
on je kao što sam rekao bio na 4.0.1 (tmobile mob). Sve je napravia unlockao, jailbrejkao za vip. Radiolo sve normalno, ali kasnije je Napravio upgrade na 4.1 i sada nemože zvat ni slat poruke.. Jel valjda još nije izaša unlock:D
Kako je ovo sve komplicirano...
Dečki jel vama treba rezervna žaruljice za borove? Imam žute, zelene. plave, rozaste, crvene i bezbojne. 
PUDDI me ubija lagano, i onda me starci dotuku i to još sve na rođendan
ajde neka mi netko da neki spoj metala i nemetala da mogu rješiti ionsku vezu :) da malo vježbam za sutra... ionska veza su nemetali i metali, a kovalenta su nemetali i nemetali je tako :D
ajde neka mi netko da neki spoj metala i nemetala da mogu rješiti ionsku vezu :) da malo vježbam za sutra... ionska veza su nemetali i metali, a kovalenta su nemetali i nemetali je tako :D
NaCl - natrijev klorid
kovalentna su nemetali i nemetali
može biti jednostruka,dvostruka i trostruka
a jonska veza je metali i nemetali
kako misliš da ti "damo" jonsku vezu?
uzmi periodni sistem elemenata
nađi metal i nemetal
sastavi formulu preko valencije
i udri :D
Hambrle već sam vježbao ja, ali da ponovim :D
Znači NaCl
Na+ + Cl-
Na -> Na+ + e / *2
Cl2+ 2e -> 2Cl-
2Na -> 2Na++ 2e
Cl2 + 2e -> 2Cl-
2Na + Cl2 -> 2Na+ + 2Cl-
2NaCl
evo ga znam :D
EDIT: Sretan rođendan mind :D
Sretan ti rođendan
ali to što je harle rekao...
Fe2O3 :)
Sretan ti rođendan
zahvaljujem
ali to što je harle rekao...
Fe2O3 :)

DAMN you, nemojte me vise s tim, eksplodirat cu i ja i glava mi......
PUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDI
PUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDIPUDDI
Bože sačuvaj
Pa ja sam musliman 
Bože sačuvaj
Pa ja sam musliman 
pa Harl je baš ime koje pristaje muslimanima 
Bože sačuvaj
Pa ja sam musliman 
pa Harl je baš ime koje pristaje muslimanima 
a i ne baš
i pogledaj malo na boldano -.-
predobro...
pa po ćemu to HARLE nije muslimansko???
I znaš BOL je sekularan forum što znači da nitko na temelju pripadnosti niti jednoj vjeri ne može imati neke posebne uvijete...