onaj drago je idiot...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
onaj drago je idiot...
onaj drago je idiot...
da, pokazao je to više puta
Zasto je protjeran Buffer Overflow?
Ne znam zasto sam dobio TD-ove...
Uvijek je bio agresivan oko Linuxa...
POstoji dnevni limit privatnih poruka?
Odgovorit ću onda sutra 
Nije imao potrebe. Bug nije namjenjen razvijenijim citateljima, onim koji o OS-u znaju nesto vise od samog GUI-a.
Jos malo pottera upalit i zavrsit kad se s njemackog vratim :D, stvarno kratka igra nazalost.
Vrlo jednostavno. Svi developeri su za MS okruženja. Forum je napisan u ASP.net - u. Ali to nije jedina stvar, druga stvar je ona najbitnija - novac, igre itd.
Ali tko smo mi da sudimo, imaju pravo na svoje mišljenje, i ipak je ovo njihov portal, kakav god da je.
Pitanje.
| 5 | Jeste li zaboravili na ankete? |
|---|
Napiši kemijsku reakciju sušenja žbuke
Nije mi jasno ovo pitanje, što bi tu trebalo napisati?
Napiši kemijsku reakciju sušenja žbuke
Nije mi jasno ovo pitanje, što bi tu trebalo napisati?
Sekund, to za 8. razred? Kemija? Ako je imam ja u knjizi.
EVO: Ca(OH)2 + CO2 ----CaCO3 + H2O
WHAT HE SAID...
Prestigose me ovaj, ali ajde, ima 2 tocna rjesenja :D. Od viska glava ne boli.
WHAT HE SAID...
ma zbunio me ovaj pjesak..., ty anyway
Yes it's me 
Well, hello there!
Nisam te ocekivao vise, poslije onog...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Razmišlja o tome da počnem raditi komercijalne stvari za wordpress. Tipa, teme, pluginove etc. I like wordpress very much 
temu za wp je prelagano napravit.. ja sam za http://www.webosfera.net/ radia par sati.. Ako znaš html,css i ponešto php-a, sve ide glatko kod kodiranja..
konvertiram .mkv u avi s format factory-em jer bih prebacio za dvd-u... znam da ću izgubit na kvaliteti (ne radim to za sebe)
imam video od 1,15 gb volio bih ga na nekih 700mb stisnuti? kako da najbolje postavim postavke? može i neki drugi format sam da je podržan na dvd-u (dvd je noviji tak da ne čita samo divix i mov ili kak je to već sa starima bilo)
ako ti ne bude islo time, skini s wareza AWCware Total Video Converter... radi savrseno svoj posao iz mkv u divx ili DVD...
Mislim da kad odabireš format imaš neke dodatne opcije, tamo kad klikneš možeš odabrati visok/srednju/nisku kvalitetu zvuka/slike, pa probaj tako
ja jednostavno naredim bitrate i rezu na ovome i gotovo (uz mali kalkulator izracunam koliko ce biti megabajta)...
I to je to...
nego... ako cita xvid dvd player, stavi u njeg... bolji je nesto sitno od divx...
JA pokušavam prisilit svoj Imtoo video converter ultimate 6 da konvertira video snimljen Frapsom a neće ga prepoznat...a video radi savršeno 
JA pokušavam prisilit svoj Imtoo video converter ultimate 6 da konvertira video snimljen Frapsom a neće ga prepoznat...a video radi savršeno 
probaj sa Format Factory
a kakav tip? o čemu? hocete tut?