Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 12.318.796
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
EnlightenedPhoenix kaže...
mind_challenge kaže...

Dobar dan, kakve vraške sreće imam, skoro me auto pokupio, ali sam nasreću uspio pobjeći u stranu, doduše proklizao sam i pao sa bicikla, ali ni meni ni biciklu nije ništa. Ludi vozaći, kupio mu tata Mercedesa pa smije juriti po gradu kako hoće.  {#}

Koji to idiot? znaš možda???

nego kako si? što se radi? sutra ti igra dolazi... javit cu bratu :)

Ok, ja sam dobro, ma neki u crvenom mercedesu, nije bitno, nije mi ništa. Evo spremam se za kirbaj, a što se tice igre, javit cu ti na pp.

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

ajd da i tebi

ah zoooooo {#}

{#}

mind_challenge kaže...

Dobar dan, kakve vraške sreće imam, skoro me auto pokupio, ali sam nasreću uspio pobjeći u stranu, doduše proklizao sam i pao sa bicikla, ali ni meni ni biciklu nije ništa. Ludi vozaći, kupio mu tata Mercedesa pa smije juriti po gradu kako hoće. {#}

Tako i meni jednom davno vozio bicikl a ispred mene je bio bus a iz suprotnog smjera naišao auto i ja nisam imao gdje da maknem ali sam završio u jarku i sav opekao od koprive a iz džepa sve ispalo jer sam ležao naglavačke. Čitav sam, samo bilo gadno opeći s koprivom.{#}

Nenad
18 godina
neaktivan
Krivaj??? :)

nisam znao da ima netko ovako kasno blizu nas :)
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
Nello kaže...
Krešo91 kaže...

ajd da i tebi

ah zoooooo {#}

{#}

mind_challenge kaže...

Dobar dan, kakve vraške sreće imam, skoro me auto pokupio, ali sam nasreću uspio pobjeći u stranu, doduše proklizao sam i pao sa bicikla, ali ni meni ni biciklu nije ništa. Ludi vozaći, kupio mu tata Mercedesa pa smije juriti po gradu kako hoće.  {#}

Tako i meni jednom davno vozio bicikl a ispred mene je bio bus a iz suprotnog smjera naišao auto i ja nisam imao gdje da maknem ali sam završio u jarku i sav opekao od koprive a iz džepa sve ispalo jer sam ležao naglavačke. Čitav sam, samo bilo gadno opeći s koprivom.{#}

Zdravo je okoprivati se, meni nije ništa ispaolo jer sve džepove držim zakopčane kad sam na biciklu. Samo sam se malo ogrebao, i malo uprljao odjeću sa prašinom, sve u svemu dobro sam prošao.

16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Time for some

{#}

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
17 godina
Krešo91 kaže...

Time for some

{#}

Uf, da barem možemo multiplay nekako izvest, obožavam tu igru

16 godina
mind_challenge kaže...
Krešo91 kaže...

Time for some

{#}

čuo sam da ima neki plugin za online igranje....samo ne znam kako, šta, gdje.....a gledao sam malo po netu da još niko nije uspješno to napravio

17 godina
Krešo91 kaže...
mind_challenge kaže...
Krešo91 kaže...

Time for some

{#}

čuo sam da ima neki plugin za online igranje....samo ne znam kako, šta, gdje.....a gledao sam malo po netu da još niko nije uspješno to napravio

kad se sjetim, znali smo satima igrati one battle-ove prek multitapa, nas 4. To su bili dani akcije

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Zdravo je okoprivati se, meni nije ništa ispaolo jer sve džepove držim zakopčane kad sam na biciklu. Samo sam se malo ogrebao, i malo uprljao odjeću sa prašinom, sve u svemu dobro sam prošao.

Hehe, kad sam ja bio mali moja mama me znala ako nisam bio dobar uzela koprive pa me mama žarila mojim nogama. A kad derugu put kad nisam bio dobar ponovno je učinila ali ja sam bježao nije me mogla ulovit. Tako da dosad bio dobar pa nisam više dobivao batine od koprive. Dobra metoda bolja kopriva nego šibe batinat. {#}

Nenad
17 godina
Nello kaže...
mind_challenge kaže...

Hehe, kad sam ja bio mali moja mama me znala ako nisam bio dobar uzela koprive pa me mama žarila mojim nogama. A kad derugu put kad nisam bio dobar ponovno je učinila ali ja sam bježao nije me mogla ulovit. Tako da dosad bio dobar pa nisam više dobivao batine od koprive. Dobra metoda bolja kopriva nego šibe batinat. {#}

Imao sam ja jednog ludog susjeda stariji čovjek, koprivao se da mu poboljša cirkulaciju u nogama, neznam koliko je djelotvorno, ja nisam probavao {#}

18 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Imao sam ja jednog ludog susjeda stariji čovjek, koprivao se da mu poboljša cirkulaciju u nogama, neznam koliko je djelotvorno, ja nisam probavao {#}

jako... mravlja kiselina širi žile na više od 2 - 3 sata...

17 godina
neaktivan
koprive su jako dobre protiv reume... stariji ljudi su to koristilli stalno.
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Da, ali pomaže kod reume. Imao ja tatin prijatelj kad  je ovaj jeo salatu od koprive. A ja u nevjerici....

Em ti miša, nesmijem jesti salame,kobasice koje tvonički prerađeno. Dobijam osipe. Samo mogu jest domaći.

Nenad
17 godina
Nello kaže...
mind_challenge kaže...

Da, ali pomaže kod reume. Imao ja tatin prijatelj kad  je ovaj jeo salatu od koprive. A ja u nevjerici....

Em ti miša, nesmijem jesti salame,kobasice koje tvonički prerađeno. Dobijam osipe. Samo mogu jest domaći.

Ja sam jeo pitu sa sirom i koprivama, i pio čaj od koprive, sve baka radilo dok je još bila zdrava, po meni su jako ukusne

17 godina
neaktivan

Tako je. {#}

Jel trebaš mob? Hočeš sa tele2 karticom? {#}

Bio ja kod doktora nesmijem jesti kobasice salame, jer zadrže konzervans. Smetaju mi. Dobio tablete i masti. 

Nenad
16 godina

Evo snimio sam video protiv Nitrous Oxide-a {#}

Trebam ga malo editirat, konvertirat i onda upload

16 godina
neaktivan

Dobar Dan!

BF:BC2 ingame:xRALEx
17 godina
Nello kaže...

Tako je. {#}

Jel trebaš mob? Hočeš sa tele2 karticom? {#}

Bio ja kod doktora nesmijem jesti kobasice salame, jer zadrže konzervans. Smetaju mi. Dobio tablete i masti.

Kakav mobitel?

Poklanjam i ja jednu TELE 2 karticu, malo korištena (tjedan dana), uglavnom samo potrošeno onih 25 kn što se dobije s njom

17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Dobar Dan!

Dobar dan i tebi.... {#}

Nenad
16 godina

Evo nešt za CTR nostalgičare {#}

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Kakav mobitel?

Poklanjam i ja jednu TELE 2 karticu, malo korištena (tjedan dana), uglavnom samo potrošeno onih 25 kn što se dobije s njom

Ma ja poklanjam mob sa tele2 karticom, istekao bon na njemu a ima još oko 16kn na računu pa kad nekome poklanjam pa dovoljno da kupi bon i udri. Previše moba imam samo mi optereti kune. Bolje da riješim. Samo jednog ostavim. Mob Siemens cx65. radi na sve mreže.

Nenad
17 godina
protjeran
Ma ja za tu babu vangu nisam ni cuo sve do jucer...

A baš me boli briga iskreno da kažem... ja ne namjeravam sudjelovati u nikakvom ratu..

baka vanga je tocno predvidila prva 2 rata

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
18 godina
neaktivan
Ma Nello moze...

dam ti adresu preko privata gdje slati...
17 godina
SUPER :) kaže...
Ma ja za tu babu vangu nisam ni cuo sve do jucer...

A baš me boli briga iskreno da kažem... ja ne namjeravam sudjelovati u nikakvom ratu..

Sve ovisi o tome kako tumačiš ta ''proročanstva'', možemo također reći i da ih je Nostradamus predvidio, a možemo isto tvrditi i za braću Tarabiće

18 godina
neaktivan

Je... i ja sam Sveti Petar...

Dajte mogu i ja nasrati sada svačega pa je vjerojatnost da će se sve to dogoditi iznad 50%...

17 godina

Je... i ja sam Sveti Petar...

Dajte mogu i ja nasrati sada svačega pa je vjerojatnost da će se sve to dogoditi iznad 50%...

baš to i ja pokušavam objasniti ljudima, ali mi u praksi nitko nevjeruje

18 godina
neaktivan
Mislim zamisli ovo...

Evo ja proričem...

Do 2020 EU se raspada na originalnih 5 članica, sve ostalo ode u K...
Začetnik raspada će biti njemačka koja će izići jer će joj biti dosta plaćanja tuđih dugova...

Do 2040 izbit će vjerski rat u Europi... muslimani ce se pobuniti pod sve većim ugnjetavanjem i iseljavanjem od strane krščana...
Bit će to krvav rat s više od 30 mil žrtava s obje strane... Amerika će prodavati oružje objema stranama....

Dogodit će se velika prirodna katastrofa od 2025 - 2030... potres magnitude 9 i vulkan koji će nedugo nakon toga explodirati raznijet će jedan otok u oceaniji...

Hoćete dalje?
16 godina

OP OP

Lupilo me jedno predviđanje......(koncentriram se)

a-ha

1. Interplanetarni rat će počet negdje oko 4328. g. i prva civilizacija koja će zaratit je kolonija Jupiter....umjetno Sunce br. 5 će biti prva meta i srušit će se na Zemlju i uništit 80 % stanovništva....ostatak populacije će biti uništeno sa prvim bio-kemijskim atmosferskim oružjem koje će stvoriti kiselu kišu sa pH vrijednosti 0 (nula) i cijelo čovječanstvo će biti iradicirano kiselinom

OK you can {#} now

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 15:03 (Krešo91).
17 godina
Mislim zamisli ovo...

Evo ja proričem...

Do 2020 EU se raspada na originalnih 5 članica, sve ostalo ode u K...
Začetnik raspada će biti njemačka koja će izići jer će joj biti dosta plaćanja tuđih dugova...

Do 2040 izbit će vjerski rat u Europi... muslimani ce se pobuniti pod sve većim ugnjetavanjem i iseljavanjem od strane krščana...
Bit će to krvav rat s više od 30 mil žrtava s obje strane... Amerika će prodavati oružje objema stranama....

Dogodit će se velika prirodna katastrofa od 2025 - 2030... potres magnitude 9 i vulkan koji će nedugo nakon toga explodirati raznijet će jedan otok u oceaniji...

Hoćete dalje?

ma ovo tvoje je ok, ali ti tzv. proroci trabunjaju nešto, večinom u stihovima a ljudi to tumače kako žele, pa iz njihovih tumačenja ispadaju ovakve stvari, uostalom i Vanga i Tarabići su bili nepismeni seljaci, pa je i onaj koji je to zapisivao mogao napisati bilo što, dakle nemožemo u potpunosti biti sigurni dolaze li ta ''proročanstva' od samoh ''proroka'' (osim u Nostradamusovom slučaju)

18 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

ma ovo tvoje je ok, ali ti tzv. proroci trabunjaju nešto, večinom u stihovima a ljudi to tumače kako žele, pa iz njihovih tumačenja ispadaju ovakve stvari, uostalom i Vanga i Tarabići su bili nepismeni seljaci, pa je i onaj koji je to zapisivao mogao napisati bilo što, dakle nemožemo u potpunosti biti sigurni dolaze li ta ''proročanstva' od samoh ''proroka'' (osim u Nostradamusovom slučaju)

Pa mogu i ja to napraviti... pa će mi predviđanja još bolja biti :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice