uzmi neku ultra dummy do 200kn i rijesi se se problema....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ponudio bi ti svoju Nokiu 3310 (radi ali nemam punjača) samo da nije antikvitet 
Imam ja dva mobaća odkodiran na sve mreže. Siemens cx65. Ima punjač. Ako ti treba pošaljem ti.
I karticu Tele2 imam.
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Huh da..
Nego i meni je malo sad strava sa mob zadnje vrijeme. Imam 2 Sony ericsson W205 jedan kupljen polovni drugi potpuno novi.
Uzeo sam na akciji tj jedan za 200 kuna i problem je da u ovome baterija traje 2-3 dana dok ako bateriju stavim u drugi mob traje 5-6 dana
Bez daljnjega istu bateriju jedan mob W205 isprazni u 2 dana drugi polovni W205 u 5-6 dana nekad i 8 dana traje..
Slučaj za Davida Copperfielda:D
Lol... Nemam ja dio i nemam baš sve, ako me pitaš. Mislim slike ima koliko god hoćeš ako ga guglaš... 
Huh da..
Nego i meni je malo sad strava sa mob zadnje vrijeme. Imam 2 Sony ericsson W205 jedan kupljen polovni drugi potpuno novi.
Uzeo sam na akciji tj jedan za 200 kuna i problem je da u ovome baterija traje 2-3 dana dok ako bateriju stavim u drugi mob traje 5-6 dana
Bez daljnjega istu bateriju jedan mob W205 isprazni u 2 dana drugi polovni W205 u 5-6 dana nekad i 8 dana traje..
Slučaj za Davida Copperfielda:D
Ko i meni imam par komada baterije ako su neki kratki traju najprije to iskoristim i kad više nevrijede i ako brzo isprazni, stavljam druge. Netko bacio mobać a ja uzeo doma i probam sve radi ima dosla slike, wallpapera, teme itd.
Samo, nerazumijem zašto bacio a mogao nekome poklonit. A danas skoro svi imaju iphone.
Ovo je fakat svaštara od teme
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/firefox-40-dobiva-unificirani-izbornik/77106.aspx
ROFL
Neki nikad nece naucit...
(dolje, do kraja stranice)
pa što je ovo? sat i pol bez spama?
Slabi smo....Gleda ko onog EZEL-a ? Bas mi je fullkul serija 
jesi ti normalan ovi s rtl-a nas oce opet poturcit...
osim koljena osijecam i trapez koji san sheba ima
4 god. bojim se da ce bit nespavanja od boli...nice

Šta je offtopic u veselom kutku? Kada postaš nakon 22sata.. lol
što sam dobia clockajući grafu? zapravo sam izgubia par stotinjaka u 3dmarku
jesi ti normalan ovi s rtl-a nas oce opet poturcit...
osim koljena osijecam i trapez koji san sheba ima
4 god. bojim se da ce bit nespavanja od boli...nice

kako si njega sheba?... meni se zna dogodit da me tako boli bedreni misic, nakon duljeg napora... pa ne mogu hodat, a ni lezat od boli. Jedino sta mi pomogne je rheumamed... samo sta je problem zbog blizine nekih organa ako slucajno malo takne pece za po*izdit 
a kad sam radia cheat gainer.. pa sam na stranu i svi
misici kraj vrata, trapeza, cak i neke vratne kraljeske sam
tada ostetia, jbga sad muku mucim s tim...
nisi jedini ni ja ga ne vidim...
provaj vidit ovo za rss
http://weather.uk.msn.com/RSS.aspx?wealocations=wc:HRXX0003&weadegreetype=C&culture=en-GB
Dobar vam dan :) Ste mi ča :P
provaj vidit ovo za rss
http://weather.uk.msn.com/RSS.aspx?wealocations=wc:HRXX0003&weadegreetype=C&culture=en-GB
hvala to je to, al eto proradilo je i sa yahoo weather RSS-om
Zato sto si produzio dopunsko...
Inače meni je ovo prvi puta i to je vakacijski rok... HEBEM IM MATER...
Uf onda nisam na 1. mjestu više, a ben, šta ću si, prošlo je moje vrijeme, sve sam manje aktivan ovdje 
A vidi moje... Neznam da li sam još uvijek autor sa najvećim brojem poruka, jer je bilo svega ovdje po forumu, a najmanje mene 
jesi, jesi
evo statisika:
1. ti
2. šef
3. f1-ivo
4. hyperion
5. paolo
6. naxeem
7. logic
8. batista
9. ja
10. seneka
Uf onda nisam na 1. mjestu više, a ben, šta ću si, prošlo je moje vrijeme, sve sam manje aktivan ovdje 
Kako nisi? Jos meni treba oko 800 postova da te stignem... :)