sto se radi? ima koga?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sto se radi? ima koga?
da njemu ja pokušavam to sredit....našao sam driver na SiS-ovoj stranici (proizvođač njegove zvučne) i pokrenem instalaciju, odaberem šta gdje napravit i pokrene se instalacija (počne instalirat) i u 3-4 sekunde se napuni onaj kvadratić za punjenje tijekom instalacije i onda se samo zatvori 
a Team Viewe služi za pomaganje na daljinu...dakle upravljaš nečijim kompom na daljinu
Da, ali ja njemu zvučnu našao s asusove stranice jer i njegov matične podržava pa se nije dao instalirat jer komp nešt blokira. Super je što mu pomažeš. Prvi put čujem da se može s neta i u uđeš tuđeg kompa i može instalirat drive za zvučne i to sve može to složit? 
da njemu ja pokušavam to sredit....našao sam driver na SiS-ovoj stranici (proizvođač njegove zvučne) i pokrenem instalaciju, odaberem šta gdje napravit i pokrene se instalacija (počne instalirat) i u 3-4 sekunde se napuni onaj kvadratić za punjenje tijekom instalacije i onda se samo zatvori 
a Team Viewe služi za pomaganje na daljinu...dakle upravljaš nečijim kompom na daljinu
Da, ali ja njemu zvučnu našao s asusove stranice jer i njegov matične podržava pa se nije dao instalirat jer komp nešt blokira. Super je što mu pomažeš. Prvi put čujem da se može s neta i u uđeš tuđeg kompa i može instalirat drive za zvučne i to sve može to složit? 
ma može se...ima par takvih programa....samo što sve ovisi o vezi...stabilnost, brzina itd.
a evo ja njemu našao driver, počnem instalaciju i kaže instaler da neće instalirat jer ne prepoznaje 
ma može se...ima par takvih programa....samo što sve ovisi o vezi...stabilnost, brzina itd.
a evo ja njemu našao driver, počnem instalaciju i kaže instaler da neće instalirat jer ne prepoznaje 
E vidiš da driver ne prepoznaje, jer sječam se da sam na sličan način namučio driver za zvučne i skinuo čak 5 drivera i probam od kojih je prava. Našla jednoga. Probaj sa www.driverguide.com. Tam sam večinu skinuo jer ja tamo regan. 
E vidiš da driver ne prepoznaje, jer sječam se da sam na sličan način namučio driver za zvučne i skinuo čak 5 drivera i probam od kojih je prava. Našla jednoga. Probaj sa www.driverguide.com. Tam sam večinu skinuo jer ja tamo regan. 
evo sad ću isprobat sa drugim državama....ono pod download kod SiS-a kad skidaš driver trebaš izabrat određenu državu...pa sam sada izabrao isti driver pod više država....valjda će jedan od njih radi 
Pozdrav...
Šta se radi?
BTW. Imam neki referat na temu "kvaliteta vode i zraka", a google mi baca neke gluposti.. 
Dobar dan.
Kaj THR opet ne radi 
Pozdrav...
Šta se radi?
BTW. Imam neki referat na temu "kvaliteta vode i zraka", a google mi baca neke gluposti.. 
yo
upiši zaštita vode za piće
održavanje čistog zraka
i slično i možda nađeš nešta....ja sam imao predmet tehnologija vode (izborni predmet, a profesori biraju LoL) i nešt slično sam imao referat ali samo za vodu
Večer!Kako me glava boliii...Odo ja spavat..
Aj LN
ja za pol sata moram na predavanje
evo sad ću isprobat sa drugim državama....ono pod download kod SiS-a kad skidaš driver trebaš izabrat određenu državu...pa sam sada izabrao isti driver pod više država....valjda će jedan od njih radi 
Moralo bi radit. A kako se može napravit da bi ja nekome pomogao recimo da uđemu neki tuđi komp pa da mu instaliram driver koje mu fali. Kojim program to može napravit.? 
probaj tražiti ovako
quality control water air
te
kontrola kvalitete voda zrak...
preporucujem da probas i bing...
Moralo bi radit. A kako se može napravit da bi ja nekome pomogao recimo da uđemu neki tuđi komp pa da mu instaliram driver koje mu fali. Kojim program to može napravit.? 
imaš team viewer, amy i slične
evo i tema za te stvari 
Aj LN
Ja se vratio s voznje, prvi sat
Kaze da me ide jako dobro
Danimaneeeeee, evo da ti narod kaze:
| 5 | Bolji je Android |
|---|---|
| 1 | iOS je sranje |
| 2 | iOS je bolji |
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Aj LN
o...svaka čast....kak si prošo na testovima
ANDROID FTW
Aj LN
ja danas prijavio ispit iz voznje... ako bog da do kraja sljedeceg tjedna imam vozacku ^^
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
upiši zaštita vode za piće
održavanje čistog zraka
i slično i možda nađeš nešta....ja sam imao predmet tehnologija vode (izborni predmet, a profesori biraju LoL) i nešt slično sam imao referat ali samo za vodu
probaj tražiti ovako
quality control water air
te
kontrola kvalitete voda zrak...
preporucujem da probas i bing...
Našao sam nešto, valjda će biti dovoljno... 
Zašto?
Manje smeća više relevantnih informacija...
nekako mi je google too crowded...
ja danas prijavio ispit iz voznje... ako bog da do kraja sljedeceg tjedna imam vozacku ^^
Kao prvo, nemoj išta bojat, nego odradi svoj posao,najvažnije da sve poštuješ prometna pravila. Želim ti sreču da prođeš na ispitu. Ja sam polagao ali nisam nadao da ću uspijet, bio sam iznenađen što sam od prve polagao ispite. 
bemti jos ce polozit prije mene..hhhh
najbolje je prispavat popodne, eto to
sam i naoravia
Zašto?
Manje smeća više relevantnih informacija...
nekako mi je google too crowded...
Vidim , već si stavio Linux. I kako je? Malo čudno, ne? 
Izbio osigurač u kuči. 
1 laptop,jedan PC,jedan radijator koji troši isto koliko Krško proizvodi i jedna lampa koja troši kao fermi. Sve na istom osiguraču bilo.
rabim linux na poslu i vecinom u privatnom zivotu...
ovaj mint (bilo što debian zapravo) mi je malo čudno...
ali priviknut ću se...
bemti jos ce polozit prije mene..hhhh
najbolje je prispavat popodne, eto to
sam i naoravia
da....hebo sebe
ajmo mu shebat vožnju 
ma meni pusti problemi vec san triba polozit
prvi put zaboravia doc na prvu pomoc, drugi
put mi oni izgubili uplatnicu i vec mi 2 miseca
prosla za qurac
rabim linux na poslu i vecinom u privatnom zivotu...
ovaj mint (bilo što debian zapravo) mi je malo čudno...
ali priviknut ću se...
Normalno da se malo nakvikneš kao da si novu mob kupio. Inače sve super...
Imam mobača previše. Imam neki mob na poklon. Siemens cx65, odlično radi samo nisam navikao natipkat tipku jer mi nekako previše suženo. 
ma meni pusti problemi vec san triba polozit
prvi put zaboravia doc na prvu pomoc, drugi
put mi oni izgubili uplatnicu i vec mi 2 miseca
prosla za qurac
Ja kad polagao, uplatio listić za ispite, a listić spremio u teku s natpisom autoškola. Sve staviš na toj teci i poslije ako se ukaže da traže da si uplatio i sjetiš da ima u teku i daš listić na uvid . I u teci zapiši kad moraš iči školu i vožnju. Tako i ja zapisavao iako čovjek lako zaboravi. 
hebiga ovo je bila uplatnica ka za komunalije
ja dobijem mali odrezak i dam ga autoskoli
no oni izgubili i ja izvisia