- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo riješio problem nakon brisanja cookija i povijesti iz FF a onda još i sa ccleanerom...
imam samo jedan problem kod pokretanje ff....
izbaci mi ovo
Pređi na Operu, i bit će sve u redu (trebalo bi)
reinstaliraj javu
Dobar dan! EVo me. Jeste li vi meni falili? 
može ta..hvala ti..ja bi torteeeee
izgleda ukusnoooooo
Pređi na Operu, i bit će sve u redu (trebalo bi)
ma neću 
reinstaliraj javu
jesam već...ma idem budem poslije slagao
danas mi je na moj kućni došao HDD...
nisam 100% adresu dobro napisao...
Ajde da to pošaljem danas do 5 preporučeno...
jesam... najbolji browser..
Svjetlosnim godinama ispred svih...
Ima veze, utječe na pisanju ovog na forumu. Java utječe skrolanje teme a ako se isključe onda kad klikneš neku temu onsa te zbaci na vrh. Tako i ja isprobao na FF.
danas mi je na moj kućni došao HDD...
nisam 100% adresu dobro napisao...
Ajde da to pošaljem danas do 5 preporučeno...
Poslao sam ti na PP, nema beda, događa se. 
jesam... najbolji browser..
Svjetlosnim godinama ispred svih...
Krešo daj onu Takje babu

iako ne koristim Operu...ali meni svejedno koji browser...svaki ima svoje pluseve i minuse....ja koristim FF jer sam navikao na njega 
Si dobio moju adresu? Zapiši u teku da ne zagubiš. Joj moram čekat da zove majstora da mogu auto na servis. 
Tak je!!

iako ne koristim Operu...ali meni svejedno koji browser...svaki ima svoje pluseve i minuse....ja koristim FF jer sam navikao na njega 
OooooOOOooo pa di si tu. Odmarao ja par dana. Slažem se za FF. Operu sam isto probao ali ima opciju turbo mod za spore veze ali moram reći da nije ista i ima razlike. Kod Opere dobar za brzo pronalaženje oglasa na njuškalu.
Tak je!!

OooooOOOooo pa di si tu. Odmarao ja par dana. Slažem se za FF. Operu sam isto probao ali ima opciju turbo mod za spore veze ali moram reći da nije ista i ima razlike. Kod Opere dobar za brzo pronalaženje oglasa na njuškalu.
je, ali kad imaš ''normalnu'' internet vezu onda rastura, uostalom sve je stvar navike
Tak je!!

da slažem....Opera je brza i još brža u Turbo mou...ali FF ima neke svoje prednosti
ja bih
Tak je!!

da slažem....Opera je brza i još brža u Turbo mou...ali FF ima neke svoje prednosti
navedi koje
ja bih
wow,,ti danas ispunjavaš želje...imam ih još
ja bih
ajde dok sam raspoložen daj mi cijeli popis :D
edit: Krešo, još nisi rekao koje su prednosti FF nad Operom
ma pomažem liku preko TV-a....ošli mu driveri za zvuk pa mu to popravljam 
Kod FF dobar onaj download. 
ja bih
Evo tebi najveća 

Ok. Thank you. Ak budu brzi sigurno sutra dobijem jer sutra i u petak idu poštar. 
Krešo, onaj forumaš ivoni44 skinuo ga je origi za zvuk pa se neda da se instalira a ja mu pomogao skoro 3 dana pa još nije sredio zvuk sve dok meni došao do limita pa nisam mogao dokraja pomoći. Čuo ja za Teamweavera, samo čemu služi? 
Krešo, onaj forumaš ivoni44 skinuo ga je origi za zvuk pa se neda da se instalira a ja mu pomogao skoro 3 dana pa još nije sredio zvuk sve dok meni došao do limita pa nisam mogao dokraja pomoći. Čuo ja za Teamweavera, samo čemu služi? 
da njemu ja pokušavam to sredit....našao sam driver na SiS-ovoj stranici (proizvođač njegove zvučne) i pokrenem instalaciju, odaberem šta gdje napravit i pokrene se instalacija (počne instalirat) i u 3-4 sekunde se napuni onaj kvadratić za punjenje tijekom instalacije i onda se samo zatvori 
a Team Viewe služi za pomaganje na daljinu...dakle upravljaš nečijim kompom na daljinu