Gdje je zapelo?
Šteta, ideja je bila fora 
Igor baš nema vremena, ima posla do grla...
Igor baš nema vremena, ima posla do grla...
Ne pitam što je jučer bilo s Matom...
Listaj...nađi ćeš brdo njegovih standardnih gluposti...samo je problem kaj su ove bile premorbidne i prebezobrazne...
Sad je opet otišo u vode suspenzije pa dosta je o njemu...
Aj trk ovdje pametnjakovići...
Nemam pojma gdje to možeš kupiti... Možda to neke veće trgovine drže, samo to nemaju u Web-shopu...
A sada da li ćeš mu ti vjerovati ili ne je druga stvar. Neki nisu i nazvali ga lažovom koji iskorištava nesreću neke sasvim treće obitelji pa izbila svađa
Pa i imaju pravo... Znate valjda za onu priču o dječaku koji je vikao: "Vuk!", a vuka nije bilo... 
EDIT: TNX
| 8 | boot-abilni CD |
|---|---|
| 0 | normalno spržit fileove na CD |
| 0 | nešto treće (molim objašnjenje |
E ljudi kako trebam spržit onaj Hiren's boot CD
EDIT: TNX
znači čisto kopiranje na CD
ja sam skinuo kao .zip file i ima raznih foldera i fileova....nema i.so ili slična slika nego baš gomila fileova
TNX Ivo 
Nije to baš čisto kopiranje.
Ima onih koji raspakiraju iso winrarom i onda zaprže normalno te fajlove pa se čude zašto nije botabilan:)
TNX Ivo 
Nije to baš čisto kopiranje.
Ima onih koji raspakiraju iso winrarom i onda zaprže normalno te fajlove pa se čude zašto nije botabilan:)
da ima takvih 
a skužit ću kad ga skinem....jednom sam ga skinio pa nisam imao pojma kako šta...never mind...skontat ću kad ga skinem......tnx anyway

Ma skineš HBCD i raspakiraš taj zip fajl i dobit ćeš iso. Iso zaprži imgburnom free i to je to.

Ma skineš HBCD i raspakiraš taj zip fajl i dobit ćeš iso. Iso zaprži imgburnom free i to je to.
taaaaaakoo reci 

Mislim da čak kad skineš HBCD (zip fajl) unutra imaš ut taj iso i neki maleni programčić da odmah zapržiš taj iso:)
ti malo pospan 
ja bi odma sutra otišo na kontrolu....ne bi se zayebavao s tim stvarima 
kako god okreneš, trebao bi otić spcijalistu da to pregleda da budeš siguran....

Jesi skinjuo BDCD?
Nisi jedini:)
Mene ubija ono isčekivanje dok ti radi recimo UTZ. Kad završi i kaže da je sve ok kao da struja olakšanja prođe kroz mene.
Pogledao sam samo prva dva filma Harria Pottera od mogućih 7.. Lol
Ja se bojim zubara...
Rađe da me operira nego da mi zub buši....
Pogledao sam samo prva dva filma Harria Pottera od mogućih 7.. Lol
Ja 1 i to do pola...
Moš mislit:)
Da vidiš kako se guza stisne kad te otfuraju u op salu:)