Dali itko ima kakvu stranicu sa full sinkro crtićima za download?
Ispričavam se što sam dosadan ali mi je prijeko potrebno!
Hvala!
Dobio si nebrojeno puta, rješenje za svoj problem...i ti i dalje propituješ. Osim torenta, ono je jedino...
Dali itko ima kakvu stranicu sa full sinkro crtićima za download?
Ispričavam se što sam dosadan ali mi je prijeko potrebno!
Hvala!
Dobio si nebrojeno puta, rješenje za svoj problem...i ti i dalje propituješ. Osim torenta, ono je jedino...
ma evo...spamamo, riješavamo probleme današnjice i sutrašnjice....ja frendu sredio onaj MP3 FM transmiter za auto (gubio kontakt pa malo produžio oprugu koja pritiše onaj bibak na doljnjem dijelu...onaj komadić metala koji izgleda ko bradavica
) i radi kak treba 
to i moj susjed ima i stalno je ispadalo van....jedan ovaj pipac sastrane je izvuko izvan plastike tak da ne ulazi unutra a drugog je jednostavno toliko prefrknuo da je puko i sad upada ko da je stvoreno za to...
btw...dobro jutro 
Meni nikada nisu ispadali ti hladnjaci... Baš su čvrsto držali, muka mi ih je bila poskidati. Da li si ih propisno lijepio (očistio površinu RAM-a, stavio jednog i držao barem 30-ak sekundi?)
Gdje si Krešo
Puška te ubila
Ma nema me
Škola me zauzela
Vrijeme me zauzelo
Haos :S
Šta ima?
ma evo...spamamo, riješavamo probleme današnjice i sutrašnjice....ja frendu sredio onaj MP3 FM transmiter za auto (gubio kontakt pa malo produžio oprugu koja pritiše onaj bibak na doljnjem dijelu...onaj komadić metala koji izgleda ko bradavica
) i radi kak treba 
Auu, to je teško smeće od plastike. Naručio iz Linksa prije godinu i nešto. Dosta korisno, ali kvaliteta=0.
Dobro jutro
Jutro pijandure...mamurluk vas hebe ili?
Aj pomoć zahrđalom matematičaru...kak je žalosno kad nekaj kaj si rastural, sad pojma nemaš...
1+3.3log10 * 30=
Postupak (digitronski) ... tnx...
Jutro!!!
Šta sam sada vidio...
Frend donio laptop kao HDD usporio, i instalirao ja HDD Sentinel i pokrenuo Health test, kad ono health na 19%, 94 oštećena sektora, i nehi 20-ak slabije oštećenih, isto tako i HD tune kaže, health na 19%. Nemogu vjerovati i nije mi jasno kako je to izveo
Jutro Manijaci®
'bar dan :) ima tko da mi skine file s RS-a i uploada negdje drugdje prokleti RS mi govori da imam previše paralelnih downloada (a nemam)
'bar dan :) ima tko da mi skine file s RS-a i uploada negdje drugdje prokleti RS mi govori da imam previše paralelnih downloada (a nemam)
najjače je kad mi kažu Stop flooding our servers
ma nek crknu... "kupio sam" football manager 2011 i imam samo češki i poljski, a da bi skinuo engleski trebam RS -.-''
ma nek crknu... "kupio sam" football manager 2011 i imam samo češki i poljski, a da bi skinuo engleski trebam RS -.-''
Nemogu ti pomoći, jer sada skidam svih 9 sezona Allo Allo, 187 fileova i ostalo mi još nekih 10-ak, sve to skinuo u 3 dana bez premium acc-a. Jdownloader čini čuda
ja taj jdownloader nikad nisam kužio :P uvijek mi je neke probleme radio :D a baš bih volio allo allo :D morat ću ga napraviti da radi :P
Ej ekipa evo mene nakon duuuugooo vremena. Vidim da je birc u punoj formi, naspamali ste mi 100-ak str. od zadnji put. Evo baš tražim onu temu s crtićem. Gdje ste stali s projektom, kako napreduje (ako napreduje),...?
Dobro jutro narode! Sta se radi?
Ej ekipa evo mene nakon duuuugooo vremena. Vidim da je birc u punoj formi, naspamali ste mi 100-ak str. od zadnji put. Evo baš tražim onu temu s crtićem. Gdje ste stali s projektom, kako napreduje (ako napreduje),...?
Retucks? Ne napreduje nikako
Gdje je zapelo?
Šteta, ideja je bila fora 
Gdje je zapelo?
Ma nikome se neda raditi, zapelo je na konceptu
Dobro jutro narode! Sta se radi?
a evo tražim nekoga da mi skine nešto s RSa i uploada negdje drugdje xD
Gdje je zapelo?
Ma nikome se neda raditi, zapelo je na konceptu
xD, balkanizam na djelu - svi bi nešto, ali nitko da zapne i to nešto odradi.
Ako se budete maknuli s mrtve točke, voljela bih vidjeti rezultate. 
BTW gdje je nestao Robisierra?!?!?
xD, balkanizam na djelu - svi bi nešto, ali nitko da zapne i to nešto odradi.
Ako se budete maknuli s mrtve točke, voljela bih vidjeti rezultate. 
BTW gdje je nestao Robisierra?!?!?
mislim da je zapelo samo zato jer Igor nema vremena, a Robi također... zauzeti su imaju previše posla...
Dan narode, sada kemiju ucim, i kasnije ludujem sa emulatorom!
Dan narode, sada kemiju ucim, i kasnije ludujem sa emulatorom!
kakvim emulatorom?
bokic, evo mene na poslije podnevnoj kavici.
Aj pomoć zahrđalom matematičaru...kak je žalosno kad nekaj kaj si rastural, sad pojma nemaš...
1+3.3log10 * 30=
kaj ne?ja isto sam vec sve zaboravil, pogotovo te logoritme, nist nebi znal rjesiti :)