aaaaa prestanite me
nisam vam ja Domba i ne nemam nikakvu prokletu šeherezadu ni njenog onura ni onog keruma ni ničeg :D
idem pojesti kolač pa gledat šeherezadu :D
vidi kako ih sve zna kako se zovu :D
nisam mogao odoljet 
aaaaa prestanite me
nisam vam ja Domba i ne nemam nikakvu prokletu šeherezadu ni njenog onura ni onog keruma ni ničeg :D
idem pojesti kolač pa gledat šeherezadu :D
vidi kako ih sve zna kako se zovu :D
nisam mogao odoljet 
Al kd mi trebaju Pokemoniii...Plsssss...Jel ima itko????
Ljepo ti je moderator zadal napad crvenim kartonom...
znao sam da ćeš to reći :D ali da gledašŠeherezadu (kao moja nona pa znam sve likove) onda bi vidio da sam napisao Keruma umjesto Kerema :D
Inače od te serije samo znam (što sam morao gledati s nonom dok sam ujaku komp popravljao) je to da Šeherezada ima sina koji je bolovao od leukemije i da bi dobila pare za operaciju morala se
sa Onurom :D
znao sam da ćeš to reći :D ali da gledašŠeherezadu (kao moja nona pa znam sve likove) onda bi vidio da sam napisao Keruma umjesto Kerema :D
Inače od te serije znam sve što sam morao gledati s nonom dok sam ujaku komp popravljao, dakle baš sve :D
pa vidiš da ja ne gledam :D znam da su šeherezada i onur glavni likovi i to je sve...pojma nemam koji je taj kerum/kerem...

Pošto je kolega weky odabrao crni karton,uvjerio je i mene da je to danas hit i moda,pa bih i ja zelio biti cool,denja ekipo,my days are over.
Baš gledam zašto je Weky otišao. Moraš biti p*čka za nekome spominjat mrtvu rodbinu. Uostalom svi koji prite preko interneta nebi imali muda naći se s nekim s foruam
Pošto je kolega weky odabrao crni karton,uvjerio je i mene da je to danas hit i moda,pa bih i ja zelio biti cool,denja ekipo,my days are over.
znaš kak se kaže...
idi, nismo te ni trebali 
Svi odlaze...
Masovno napustanje BOL-a
Jeli postoje virusi za K610I. Mobitel mi radia do danas normalno, jutros ga uzeo s dekodacije i pojavila se neka nova igra, ja je pokrenia i mob se ugasia i ko mrtav sad
Ajd preporucite mi neki program za uzimanje screenova, a da nije Gadwin Print Screen.
hvala Bogu da odlazite...
tekma bila onako nelosa, nova tri boda su tu!!!
Zar Fraps moze uzimati screenove od desktopa?
Ne ide sa Prntscr. 
Evo ti žutanjak zbog bezobrazluka pa sad trpi ko ti kriv.

pozz tužibabo...
Baš gledam zašto je Weky otišao. Moraš biti p*čka za nekome spominjat mrtvu rodbinu. Uostalom svi koji prite preko interneta nebi imali muda naći se s nekim s foruam
cek, nisam bas pratio... .weky je banned ili sta? razlog je spominjanje mrtve rodbine?

pozz tužibabo...
Sad sam se sjetil kaj je bilo s ocima, o cem se radilo nekaj te je to zezalo prije par dana jel.

pozz tužibabo...
Sad sam se sjetil kaj je bilo s ocima, o cem se radilo nekaj te je to zezalo prije par dana jel.

a banana..niš..oko super sve 5 al zjenica i dalje proširena i mutno mi..samo na desnom oku..sutra idem u bolnicu..magnetska rezonanca mozga..možda eeg..ko zna..valjda ne bude najgore...
Ne ide ni s Frapsom.