Odskijaj :)
" 'Ajd razguli" 
Odskijaj :)
" 'Ajd razguli" 
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
OPEN!
Jutro ljudi šta se radi?
Dobro jutro
OPEN!
Jutro ljudi šta se radi?
Dobro jutro
Dobro jutro
OPEN!
Jutro ljudi šta se radi?
Dobro jutro
Dobro jutro
svako jutro, jesi shvatio zašto je Weky otišao?
Meni se cini da ga je netko dobro izvrijedao na PP, da mu je spominjao mrtvu rodbinu i te stvari.
Ne znam sta BUG misli o ovome, ali ako su ti ljudi jos uvjek prisutni na forumu, onda to nije OK. jbm zasto postoji ip ban, pa da se rijesimo gamadi.
Weky susjed, aj na kavu pa da popricamo ;)
Meni se cini da ga je netko dobro izvrijedao na PP, da mu je spominjao mrtvu rodbinu i te stvari.
Ne znam sta BUG misli o ovome, ali ako su ti ljudi jos uvjek prisutni na forumu, onda to nije OK. jbm zasto postoji ip ban, pa da se rijesimo gamadi.
Weky susjed, aj na kavu pa da popricamo ;)
ma vidio sam ja tu raspravu, sve je počelo kad su se on i_rambo_plache posvađali
edit: sada necu imati s kime sprdati Matu kada se opet vrati
Moja 10500. poruka! 
A i izgubljena ovcica se vratila...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Moja 10500. poruka! 
tko se to vratio?
Dobro jutro! Šta se radi? Vidim raspravljate o PP. A zašto mod nebi kontrolirao PP da čita poruke i ako vidi neku prijetnju onda nebi imao razloga da se može mod odmah poništi a da korisnik ne dobije nikakvu prijetnju, svađe itd ?
Dobro jutro! Šta se radi? Vidim raspravljate o PP. A zašto mod nebi kontrolirao PP da čita poruke i ako vidi neku prijetnju onda nebi imao razloga da se može mod odmah poništi a da korisnik ne dobije nikakvu prijetnju, svađe itd ?
previše posla, mislim da je to teško izvedivo, uostalom predloži pa ćemo vidjet što će Oni reći
previše posla, mislim da je to teško izvedivo, uostalom predloži pa ćemo vidjet što će Oni reći
Znam, ali bi onda bolje funkcioniralo ako se uvodi neka cenzura preko pp a da na forumu nebi bilo svađe, prijetnje i kaj ja znam, onda će forum bit puno bolji. Nevolim nasilje.
Meni je lijepše da nekome pomagati koliko mogu.
Moja 10500. poruka! 
A kako si to skupljao poruke?
Opak si. 
Znam, ali bi onda bolje funkcioniralo ako se uvodi neka cenzura preko pp a da na forumu nebi bilo svađe, prijetnje i kaj ja znam, onda će forum bit puno bolji. Nevolim nasilje.
Meni je lijepše da nekome pomagati koliko mogu.
ne volim ni ja nasilje, ali kada ti netko tako nešto šalje na pp, ignoriraš ga a tu poruku prijaviš i eto, riješio si ga se
ne volim ni ja nasilje, ali kada ti netko tako nešto šalje na pp, ignoriraš ga a tu poruku prijaviš i eto, riješio si ga se
Tako je.... To je skoro isto. A ima u profilu da možeš isključiš PP i to je to, bar si miran. 
Ma vratila mi se zvjezdica...
A poruke sam skupio teskim radom na Forumu, nimalo nisam pisao u podfotum Ostalo...
A poruke sam skupio teskim radom na Forumu, nimalo nisam pisao u podfotum Ostalo...
Al ga sereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........pola je spam 
Al ga sereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........pola je spam 
Javlja se Kreso sa nekim sitnim brojem poruka koje je skupio pomagajuci samo u temama sa Hvala buttonom i ne pisuci uopce u podforum Ostalo. Vrlo je tesko radio i izgubio je 5 kila od tog teskog rada i znojenja...
Zato je i nagradjen s 5 punih zvijezdica...
Javlja se Kreso sa nekim sitnim brojem poruka koje je skupio pomagajuci samo u temama sa Hvala buttonom i ne pisuci uopce u podforum Ostalo. Vrlo je tesko radio i izgubio je 5 kila od tog teskog rada i znojenja...
Zato je i nagradjen s 5 punih zvijezdica...
Od mog ukupnog broja poruka...jedno 100 - 200 njih je pomaganje po raznim temama...a ostalo je, jbg

EDIT: odo platit ratu za vozački....be back in an hour 
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Pozdrav, sta ima?
I'm back 
Ja sada rucati, i u skolu. Poslje skole kupit neke knjige za citanje, stara mi clan svijeta knjige, i mora kupit min. 1 knjigu u 3 mjeseca, ako ne kupi onda dobi neku knjigu tromjesecja. Samo sto u svjetu knjige nema od Tada Willamsa, a na akciji su njegove knjige u algoritmu.
Dobar dan. Kako je? 
Dobar dan. Kako je? 
...nije dobro...imaš malo bolje everest rezultate pod cpuqueen,
a pod memory benchmark pod l1 cache, ali samo pod read...
Šta je ovo s mobitelima danas i jučer?
NIKOGA nemogu dobit, brdo ljudi se žali na smetnje, jedva sam šefa s posla nazvao danas...UŽAS!!!
Čim nekog zovem odma mi prekida prije nego počne zvoniti...smetnje ak uspostavim poziv, nitko nemože mene dobiti na mob...koma do bola...