BTW Ivo otkud ti žuti??
ahahhahahahahhahahah
BTW Ivo otkud ti žuti??
ahahhahahahahhahahah
BTW Ivo otkud ti žuti??
lol vidi stvarno. Možda je htio vidit kako je to imat žuti..
Dobro veče! Šta se radi?
Nisam uspio napravit Windows Vistu Ultimate sp1 na sp2.
a koristio program vlite. Jedini sp2 ima u Bugovom DVD-u pa nisam uspio napravit da ima vistu SP2. Ali se može najprije prvo da se instalira vistu sp 1 i nakraju sp2. Kad sam bolje pogledao i nema cab file nego program kao exe.
Dobar dan ljudi. Da li netko zna zbog čega je zokin protjeran?
nije poštivao pravila
Neznam, neka svađa.
Razmisljam o kupnji cod BO, htio bih ga kupiti, imam 400 kuna, ali neznam oce li mi starci dati.
Razmisljam o kupnji cod BO, htio bih ga kupiti, imam 400 kuna, ali neznam oce li mi starci dati.
samo je jedan odgovor na to: pitaj ih
Jel zna neko sta je bilo sa zokinom?
a ni meni nedaju da kupim -.-" nedaju da uopce kupujem igrice
torrent <3 oce ga biti na torrentu?
a ni meni nedaju da kupim -.-" nedaju da uopce kupujem igrice
torrent <3 oce ga biti na torrentu?
a di neće.. več počinje dolazit
Jel zna neko sta je bilo sa zokinom?
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc-06h-22h/1426781.aspx
U qurcu sam sa buđetom. Dakle: Trebam hard od 1TB i GTX 470 grafu. The problem is imam samo 1800kn na raspolaganju. Imate ideju kako da stvorim novac?
Znači fali mi ravno 1400kn. Sranje.
Zaboravih još jednu stvar. Novo napajanje. Ovo čudo od ASUS-ovog 500W napajanja ne obećava baš.
zasto tu grafu...
a stavi sa strane i skupljaj, nema druge
zasto tu grafu...
a stavi sa strane i skupljaj, nema druge
Imaš neku bolju a jeftiniju?
Večer narode
God damn kiša pada
EDIT: Luka uzmi si novu ATi....o pardon AMD 6850
U qurcu sam sa buđetom. Dakle: Trebam hard od 1TB i GTX 470 grafu. The problem is imam samo 1800kn na raspolaganju. Imate ideju kako da stvorim novac?
Savjetujem da štediš i kad budeš imao dovoljnog novca onda možeš kupit na sigurno i jednog dana kad budeš meni poželio zahvalit i što si poslušao moj savjet. Novac nije za bacanje i čuvaj za crne dane i neznaš šta se može dogodit.
Prodajem komp! 512 mb ram, gainward nvidia 9400gt 512mb, hdd 160 gb, nforce4 mbo,amd athlon 64 3200+ dual core 2.01ghz,monitor 17(mislim), win xp sp3 pro, nod32 cijena 700 kn! Kontakt u pp! btw lokacije je slavonski brod primopredaja u slavonskom brodu!
Vecer...
Mogu rec da mi se svidja ovaj Ubuntu... Bas je ljepuskast.
Večer narode
God damn kiša pada
Veče i tebi. Uh vani jako pada. A malo nas ima na bircu. Fale curke da možemo svi plesati.
Večer narode
God damn kiša pada
Krešo ti si kralj! znači 200kn mi fali.
Savjetujem da štediš i kad budeš imao dovoljnog novca onda možeš kupit na sigurno i jednog dana kad budeš meni poželio zahvalit i što si poslušao moj savjet. Novac nije za bacanje i čuvaj za crne dane i neznaš šta se može dogodit.
Razmisliti ću. Hvala na savjetu!
Veče i tebi. Uh vani jako pada. A malo nas ima na bircu. Fale curke da možemo svi plesati.
Evo kod mene je sad počela...ma nek ide u vražju mater
Joj mene bole noge...ništa od plesanja večeras (zapravo listovi - krivac nogomet, a premalo kretnje
)
Krešo ti si kralj! znači 200kn mi fali.
Vidim da je u ADM-u oko 1500 kn a nova novcata kartica....samo čudno mi je da je tako jeftina s obzirom da je tek došla na tržište
Prodajem komp! 512 mb ram, gainward nvidia 9400gt 512mb, hdd 160 gb, nforce4 mbo,amd athlon 64 3200+ dual core 2.01ghz,monitor 17(mislim), win xp sp3 pro, nod32 cijena 700 kn! Kontakt u pp! btw lokacije je slavonski brod primopredaja u slavonskom brodu!
Sinko, stavi si Bugovom Oglasniku. I sretno sa prodajom.
Sinko, stavi si Bugovom Oglasniku. I sretno sa prodajom.
Komšija mi počeo malo previše prodavat stvari...100% za Black Ops