jbte mene moj dosa 52$
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Previše anketa i naravno nered kako je Danny rekao.....slažem se s njim, malo previše posla za tako malo moderatora :S
Vecer :)
Evo mene s CCNP predavanja... :/ Malo mi bubnja u glavi al jbg, to je vise-manje normalno.

A Boga ti pa ovo nije normalno, moderatorima vrijeme malo utječe na rad na forumu :P
Večer
Jel bilo ovako
:) ma nije bas, imal sam vjezbe pa je bilo zanimljivije...
Vecer :)
Evo mene s CCNP predavanja... :/ Malo mi bubnja u glavi al jbg, to je vise-manje normalno.
Bok svim birtasima, pa di si ti nekaj te nema u zadnja vrjeme vec sam se pobojal da te neko ni otel mozda.
uf napokon malo odmora... cijeli dan u školi i sada čim dođem doma odmah tehničko crtanje :) negdje na 40% sam :D
http://www.bug.hr/forum/user/seneka/9233.aspx

prodajem komp kontaktirajte me u pp!
uf napokon malo odmora... cijeli dan u školi i sada čim dođem doma odmah tehničko crtanje :) negdje na 40% sam :D
Vid' nje...
Bok svim birtasima, pa di si ti nekaj te nema u zadnja vrjeme vec sam se pobojal da te neko ni otel mozda.
Tu sam ja stari, istina da nisam vise tako aktivan, al budem se ja vratil u staro radno vrijeme :) Hocu rec, kad padne snijeg i sl, kad ne bude posla vani onda cemo se vise druzit.
A gle, od stare ekipe nas je jako malo aktivnih, a novi koji dodju su pretezno djeca pa mi se nekak tesko ufurat u njihovu spiku.
Vid' nje...
opet??? :D
opet??? :D
Opet....
Imate li kakvu preporuku akcijskog filma
Dosadno mi je pa bi htio nešta gledat večeras (dok imam kokica )
...pojma nemam, ali mislim da sam vidio micu macu...
Skriva se....
ne skrivam se,nego me nije bilo par dana,a i pratim neku zanimljivu seriju..
znaci napunija si jaja
Niti jedna slika sa googlea ne može ni približno pokazati facepalm kakav sam upravo napravio.
znaci napunija si jaja
Ma jok.......maybe later
Ne stvarno trebam neki akcijski film (ne Švedske akcije - BORG-ov favorit )
Niti jedna slika sa googlea ne može ni približno pokazati facepalm kakav sam upravo napravio.
Kombinacija ova dva
Tu sam ja stari, istina da nisam vise tako aktivan, al budem se ja vratil u staro radno vrijeme :) Hocu rec, kad padne snijeg i sl, kad ne bude posla vani onda cemo se vise druzit.
A gle, od stare ekipe nas je jako malo aktivnih, a novi koji dodju su pretezno djeca pa mi se nekak tesko ufurat u njihovu spiku.
Ima dost i stare ekipe samo kaj se luftaju, ne da im se tipkat i tak to kriza udara na sve razime fuckaj ga. Obicno su svi mlađi da do 20 godina recimo, no barem se ne buš još više postaral nego kaj si sad ak ništ drugo.
...pojma nemam, ali mislim da sam vidio micu macu...
Skriva se....
Kaj je sad to opet, kakvog si to turskog nasapunanog luftbrenzera metnul na avatar jezuš kristuš.
Kombinacija ova dva
quadruple nuclear facepalm??
Kaj je sad to opet, kakvog si to turskog nasapunanog luftbrenzera metnul na avatar jezuš kristuš.
ti ne gledaš?
Kombinacija ova dva
quadruple nuclear facepalm??
I sve to na 1*105689.
ti ne gledaš?
ti gledaš?
ti gledaš?
zayebavam se
mislim da rambox gleda
Ipak je Dino jedini koje gleda te serije...
ti gledaš?
zayebavam se
mislim da rambox gleda
OOOOOMG!!!