sto znaci da nema sanse da ce biti 5$...
piše 50$ ne 5$
piše 50$ ne 5$
pozdrav dečki... malo me grlo boli od pevanja danas po školi xD imali smo slobodan sat pa smo odlučili zapjevat koje hajdukovcima: PUŠI HAJDUČE, KO TE HEBE, HRVATSKA SE SRAMI TEBE, PUŠI HAJDUČE KO TE HEBE DRUGA LIGA ČEKA TEBE
HAJDUČE ZNAJ SVEMU JE KRAJ ZBOGOM I VIŠE SE NE VRAĆAJ! 
-.- Mrzim nogomet,navijačke pjesme,navijačke skupine i sve vezano za nogomet.
jesi ti muško ili žensko
samo se zezam
a zašto ne voliš... nogomet je najvažnija sporedna stvar na svjetu
Možda tebi. Meni definitivno nije.
ni meni..
pozdrav dečki... malo me grlo boli od pevanja danas po školi xD imali smo slobodan sat pa smo odlučili zapjevat koje hajdukovcima: PUŠI HAJDUČE, KO TE HEBE, HRVATSKA SE SRAMI TEBE, PUŠI HAJDUČE KO TE HEBE DRUGA LIGA ČEKA TEBE
HAJDUČE ZNAJ SVEMU JE KRAJ ZBOGOM I VIŠE SE NE VRAĆAJ! 
-.- Mrzim nogomet,navijačke pjesme,navijačke skupine i sve vezano za nogomet.
jesi ti muško ili žensko
samo se zezam
a zašto ne voliš... nogomet je najvažnija sporedna stvar na svjetu
Možda tebi. Meni definitivno nije.
buhaha naravno da nije volim i tuning xP
piše 50$ ne 5$
win
Za vas ljjude sa vistom. Koje da odaberem? Ima ih jos naravno, ovo je samo pocetak, broj mozete vidit sa stare ljevo. Jel znate otprilike koje instalira? Treba mi vista SP2 za SWTFU 2
EDIt: nece sliku.
vozdra
slabo ste nesto od jutros naspamali, samo 1 stranicu 
Ima da danas barem 30 str naspamamo 
Ekipa odem ja na informatiku.....Čitamo se !
Pokvarila mi se tipkovnica jer sam gledao temu Slike Vašeg Hardvera. Zaslinio sam je. -.-
Mislim da mi je ovo 3 ili 4 put.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Da,sva sreća jelda?
To sam ja govorio po bircu.
ah, kako je dosadno, nikoga nema na cijelom forumu, btw. jel netko vidio Robija ikako?
naravno, znam da zaboravljam cesto, ali ovako nesto ne, vec je spremljena, spremna za dostavu, ali imam jos vremena za krenuti
edit: i imam nekav osjećaj da ti ovo jel nije baš najispravnije :D
ok, primopredaja ce biti izvrsena u dogovorenom vremenu
edit: ove poruke bi se dale krivo protumačiti, i to vrlo lako :D
ma proći će glava, popij neki analgetik, nego jesi uspio naći kompot za tortu?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Yo narode....neam vremena za chit-chat trebam odg. na ovo:
Kod sestrične sam rušio 7-icu i opet stavio i primjetim da disk joj onak dosta jako škljocne....kao kad udarite ključem od kučište....disk je neki Maxtor 320 GB....jel to znači da je disk na izumiranju ili.........
pa krešo di si ti... nema te bosna... nisam te čitao odkad sam te zadnji put čitao 
pa krešo di si ti... nema te bosna... nisam te čitao odkad sam te zadnji put čitao 
A evo me....aj reci jel znaš šta je ono sa diskom....YES/NO
Inače stalno sam na forumu, a kad me nema onda igram Minecraft ili sam vani....inače ništa drugo ne radim 
Dok galamiš na svoju ženu postoji muškarac koji bi joj šaputao na uho..dok ponižavaš svoju ženu postoji muškarac koji bi je svaki dan podsjećao koliko je divna..
Odo malo ownat po modern warfare jedinici, taman cu u to vrijeme mafiu 2 przit, i taman jednu rundu stigem odigrat prije 3 sata folklora.
A evo me....aj reci jel znaš šta je ono sa diskom....YES/NO
Inače stalno sam na forumu, a kad me nema onda igram Minecraft ili sam vani....inače ništa drugo ne radim 
maybe nezz ako crkne nek kupi novi i mirna bosna.... a onda ja nisam često na bugu... hebi ga ekonomska teška, a svi traže da naučimo "teoriju relativnosti"

pozdrav jazavci 
slabo spamate 
maybe nezz ako crkne nek kupi novi i mirna bosna.... a onda ja nisam često na bugu... hebi ga ekonomska teška, a svi traže da naučimo "teoriju relativnosti"

A dor rek'o sam joj da što prije uzme novi disk jer ima previše stvari na njemu pa nek što prije prebaci te stvari na novi.....do tad će proć ko znma kol'ko
Hmmmmm.....teorija relativnosti....napišeš na ploču E=MC2 i kažeš da energija nemere nastat iz ničega....i onda sereš o tome kako je Einstein to otkrio i kak je htio napravit što-šta ali ga rat syebo i čiča miča gotova je priča 
Yo narode....neam vremena za chit-chat trebam odg. na ovo:
Kod sestrične sam rušio 7-icu i opet stavio i primjetim da disk joj onak dosta jako škljocne....kao kad udarite ključem od kučište....disk je neki Maxtor 320 GB....jel to znači da je disk na izumiranju ili.........
vidi kako će se ponašat pa ćeš vidit i na kraju vidit jel sve dobro pa vidi kad vidiš da vidiš
šala.. koliko je star hard