dan..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dan..
Dan!
Aj ljudi idem se spremit za školu i laganini, poželite mi sreću, danas ću da popušim iz povijesti 
Dan!
Aj ljudi idem se spremit za školu i laganini, poželite mi sreću, danas ću da popušim iz povijesti 
Da i tebi. Aj sretno ti bilo,nemoj se ništa bojat, samo hrabro naprijed! Čitamo se!
Dan!
Da i tebi. Aj sretno ti bilo,nemoj se ništa bojat, samo hrabro naprijed! Čitamo se!
Hvala 
Idem sad
Pozzz
...jutro...samo da popijem jednu kavu pa onda žurim na odmor...
...ma puse se daju mami kad ideš u vrtić...te zvjezdice treba polizat'...

opaa ima tu i hrabrih,,,samo nisu moje,,
...šta hrabrih, za jedan reklo bi se rutinski zahvat, btw a ono cvijeće bi trebalo obavezno zalit, pošpricat...
od kad sam degradiran više me nitko ne poštuje,niti sluša moje savjete
...ma to ti se samo čini, nisu te poštovali niti prije toga...
Jutro :D !
...ma to ti se samo čini, nisu te poštovali niti prije toga...
stvarno? pa to mi nisi trebao reći,znaš da sam tašt
...ma imaš pravo, trebao sam te samo ignorirati, nego danas imam puno posla, moram pročitati do sutra
onog dosadnog O. Pamuka pa ne mislim kaj pišem...
ajd bok...
Ljudi mene zanima ovako:
dakle sad ću reč cijene protis vs adm vs links
Kad sam slaga pc konfu u protisa i adma, u protisa je izašlo nešto jeftinije. Nego gledajte ovo, protis nema besplatnu dostavu pa se naknadno još plaća što na kraju rezultira istom cijenom kao kod adma (jer on ima besplatnu dostavu).
Što se tiče linksa, kada se plaća dinersom on nema kamata, dok adm ima mislim oko 7% kamata, i kad bi se to platilo u adma opet bi cijena izašla ista, možda u adma skuplje..
Zaključak
U svakoj trgovini iznos dođe na isto, SAMO OSIM ako se plaća novcem onda je adm(protis) jeftiniji od linksa..
Jesam li u pravu ili ne???
...ma imaš pravo, trebao sam te samo ignorirati, nego danas imam puno posla, moram pročitati do sutra
ajd bok...
znači da si ograničen rokom vračanja knjige, to je dobro,ja ih kupujem pa ih ni ne pročitam..samo se gomilaju i skupljaju prašinu
Assassin test
Assassin: Ezio Auditore
Assassin weapons: Hidden Blade,Smoke Bombs,Pistol,Dagger,Throwing Knifes,Sword
Assassin level: 10/10
Target: "Test Dummy"
Assassin sent on mission
ajd bok...
Bok Jurra...
Plače mi se.... Jako mi se plače.... 

pozdrav dečki... malo me grlo boli od pevanja danas po školi xD imali smo slobodan sat pa smo odlučili zapjevat koje hajdukovcima: PUŠI HAJDUČE, KO TE HEBE, HRVATSKA SE SRAMI TEBE, PUŠI HAJDUČE KO TE HEBE DRUGA LIGA ČEKA TEBE
HAJDUČE ZNAJ SVEMU JE KRAJ ZBOGOM I VIŠE SE NE VRAĆAJ! 
pozdrav dečki... malo me grlo boli od pevanja danas po školi xD imali smo slobodan sat pa smo odlučili zapjevat koje hajdukovcima: PUŠI HAJDUČE, KO TE HEBE, HRVATSKA SE SRAMI TEBE, PUŠI HAJDUČE KO TE HEBE DRUGA LIGA ČEKA TEBE
-.- Mrzim nogomet,navijačke pjesme,navijačke skupine i sve vezano za nogomet.
Ljudi mene zanima ovako:
dakle sad ću reč cijene protis vs adm vs links
Kad sam slaga pc konfu u protisa i adma, u protisa je izašlo nešto jeftinije. Nego gledajte ovo, protis nema besplatnu dostavu pa se naknadno još plaća što na kraju rezultira istom cijenom kao kod adma (jer on ima besplatnu dostavu).
Što se tiče linksa, kada se plaća dinersom on nema kamata, dok adm ima mislim oko 7% kamata, i kad bi se to platilo u adma opet bi cijena izašla ista, možda u adma skuplje..
Zaključak
U svakoj trgovini iznos dođe na isto, SAMO OSIM ako se plaća novcem onda je adm(protis) jeftiniji od linksa..
Jesam li u pravu ili ne???
komentari??
jesi ti muško ili žensko
samo se zezam
a zašto ne voliš... nogomet je najvažnija sporedna stvar na svjetu
Možda
Dobar dan
vozdra
vozdra
slabo ste nesto od jutros naspamali, samo 1 stranicu 
jesi ti muško ili žensko
samo se zezam
a zašto ne voliš... nogomet je najvažnija sporedna stvar na svjetu
Možda tebi. Meni definitivno nije.
sto znaci da nema sanse da ce biti 5$...
Zato jer nije buy now...
Odi za 6 dana i pogledaj cijenu...