Bude navečer :D
E da, skucam se sa brodom u minecraftu i poginem :/
Nice....jesi probao napravit vodopad lift....pogledaj onaj TUT u Minecraft temi 
Neznam kako napravit onaj blok tanki koji mi treba za izgradnju kante...
Bude navečer :D
E da, skucam se sa brodom u minecraftu i poginem :/
Nice....jesi probao napravit vodopad lift....pogledaj onaj TUT u Minecraft temi 
Ovaj kamen
ispeci u pećnici 
BTW pročitaj minecraft wiki......tamo ti sve piše
tnx.. Izgubio sam sve resurse kada sam poginuo ;/
BTW postavio pjesme na ipod, odoh poozdraaav..
Sredio nettop i sada ću uploadati slike i mali osvrt :D
sad cekam da se lik pojavi il na msnu il na steamu za dog fightera, a mozda naleti i titan quest gold
Jutro prikaze
Šta se radi?
kuha nabrzaka pa po klinca u vrtić...eeee blago li vam je...
kakva si 'nako? :P
nako..ja sam nako uvjek dobro i raspoložena i sve samo danas windows malo štekao..al sam ga spasila...bravo ja..a kaki si ti??
dan, zva me brat jutros dosa mob.. jedva cekan doc doma..
Evo taman citam temu naziva
"Pomozite mi odabrati futrolu za I-phone4"
i mislim se pa jeli ovaj svijet napokon otiso u pm
Zdravo!
Sretan sam, dobio sam 5 iz informatike
Šta ima kod vas?
Zdravo!
Sretan sam, dobio sam 5 iz informatike
Šta ima kod vas?
Ma nis posebno, jos malo njemacki ucit i onda na njega :D, a iskreno, bas mi se neda. Također ceka autroa Hrvojestr da me doda na steamu i msn-u da mi moze dat dogfightera. Can't wait!
Evo upravo ugradio Corsair CX400 (zamjena za Inter-Tech).
Ekipa,jel stavio netko nešta na kladionu danas ?
Evo upravo ugradio Corsair CX400 (zamjena za Inter-Tech).
Ekipa,jel stavio netko nešta na kladionu danas ?
Jok, mog frenda jucer real zahebo, odigro da ce pobjedit, a mislim da je nerjeseno bilo, al za nekih 40-ak kuna ga zeznilo.
Dobar dan
, ja sam slomljen
..........................
Dobar dan
, ja sam slomljen
aaaaawwwwhhh......ta bijo....bemu mita 
Hahahaha, ma nista doso s posla......................
Dobar dan
, ja sam slomljen
Dobar dan! Evo vratio sa puta. Papam čips od paprike.
Hahahaha, ma nista doso s posla......................
Šut' bar radiš....ja zasad nezaposlen 
De mi reci jesil ti napravio onu home made yagicu
Čujem da si na Optimi. koliko dođe pretplata za adsl flat? Razmišljam o tome kad mi moj ugovor istekne u ožuljku 2012. Moji su na T-comu.
Ma jesam al nikako da rjesim kabel....................
Čujem da si na Optimi. koliko dođe pretplata za adsl flat? Razmišljam o tome kad mi moj ugovor istekne u ožuljku 2012. Moji su na T-comu.
Pa čuj skoro pa u rangu sa T-comom....ali ipak jeftinije......ja imam Opti TV Surf paket.....telefon, flat net 5mbit download (zna skočit i na 7 mbita
) i 0.5 mbit upload, te njihovu IPTV uslugu Opti TV (71 program)......sve skupa sa računom za telefon i pretplata (dakle sve na kraju krajeva) izađe 350 kn max
Ali imaju i paketi sa samo net i telefon on dođe oko 270 kn sa telefonskim računom
Evo paketi onaj Opti surf je odličan ali to je samo pretplata naravno
Pa nemoraš odmah produžit ugovor, pa sačekaj da dođe 12mj tad će bit neka akcija pa onda da vidiš šta nude. Uvijek nešto novo smišljaju.
Pa čuj skoro pa u rangu sa T-comom....ali ipak jeftinije......ja imam Opti TV Surf paket.....telefon, flat net 5mbit download (zna skočit i na 7 mbita
) i 0.5 mbit upload, te njihovu IPTV uslugu Opti TV (71 program)......sve skupa sa računom za telefon i pretplata (dakle sve na kraju krajeva) izađe 350 kn max
Ali imaju i paketi sa samo net i telefon on dođe oko 270 kn sa telefonskim računom
Da, pitanje akom pređem na T.com max adsl flate iako imam pravo na povlasticu jer sam nagluh osoba 100% a invalidnost kod sluha je 70%. Onda bi možda pretplata niža. Nisam siguran da je tako. Čim se zaposlim pa onda će moji trebaju prebacit da sam vlasnik telefonske linije.
Ma jesam al nikako da rjesim kabel....................
frend moj oće napravit sebi wireless internet....dakle krađa slobodnog signala 
I gledam da se malo informiram i onda kupovina i gradnja antene da počne 
Da, pitanje akom pređem na T.com max adsl flate iako imam pravo na povlasticu jer sam nagluh osoba 100% a invalidnost kod sluha je 70%. Onda bi možda pretplata niža. Nisam siguran da je tako. Čim se zaposlim pa onda će moji trebaju prebacit da sam vlasnik telefonske linije.
ja sam invalid 100% pa nemam nikakvih povlastica sem za tv placam pola ...
ja sam invalid 100% pa nemam nikakvih povlastica sem za tv placam pola ...
A jesi bio kod mirovinsko za vještačenje tjelesno oštečenje? Za telefon imaš pravo na popuste i potrebno da učlaniš udruga tjelesnih invalida i oni ti daju potvrdu i u T-comu predaš papire ako i dalje plačaš T-Com račune i imaš popust 50% u pretplati. Moj otac je tjelesni invalid, telefonski račun plača 52kn mjesečno.
frend moj oće napravit sebi wireless internet....dakle krađa slobodnog signala 
I gledam da se malo informiram i onda kupovina i gradnja antene da počne 
Da ti krade tvoj signal pa ako krade i sigurno da nebi tebi uvalio velik račun. Dovoljno da staviš jake zaporke i mioran si.....
Da ti krade tvoj signal pa ako krade i sigurno da nebi tebi uvalio velik račun. Dovoljno da staviš jake zaporke i mioran si.....
Ja sam se kod Krese skopco vec davno
...........................