Ma evo zuji se...Tomislave počeo si češće dolazit!
Ma bio sam ja i prije na kompu poslije škole al mi se nije dalo na Bug, igrao sam WoW
Ma evo zuji se...Tomislave počeo si češće dolazit!
Ma bio sam ja i prije na kompu poslije škole al mi se nije dalo na Bug, igrao sam WoW
Yo 
E'o mučim se sa Prog DVB-om 
Što te miči sa DVb-T? Ako te mogu pomoći, reci. Bit ču navečer na bircu pa da to i riješimo problem.
.
Evo i mene... upala grla... ali neznam zašto svaki put kada sam bolestan ja moram nešto raditi :P sad idem minecraft igrati od kada sam od Kreše čuo za program za promjenu inventory-a xD
Što te miči sa DVb-T? Ako te mogu pomoći, reci. Bit ču navečer na bircu pa da to i riješimo problem.
.
Ma imam ovaj program za gledanje TV-a na kompu...zove se Prog DVB i namjestio sam onu dodatnu karticu da glumi Set Top Box (onaj receicer za IPTV kao MAX TV i Opti TV) i trebam skenirat sad od neke IP adrese do neke IP adrese sa nekim portom (te brojeve sve imam) i ja stavim na skeniranje i nema ni jednog programa....ni traga ni glasa.....zasad mi nemožeš pomoć jer je komplicirano kako god pogledaš.....čekat ću da mi neko od dvoje ljudi odgovori na PP koji su to isprobali (i radi im to čudo) pa nek mi malo detaljnije objasne.....
Svejedno hvala na ponudi 
Dok tu dvojicu dočekam....odo igrat Minecraft
Aj čitamo se narode 
Jeli ima di na netu zadaća o engleskom. Teme su mi o sebi i praznici
Jel vam na optimi sporiji internet??
Pitao sam 3 prijatelja i svima je spor, meni bi trebo bit 4mbs a sad je 0,89 
Jel vam na optimi sporiji internet??
Pitao sam 3 prijatelja i svima je spor, meni bi trebo bit 4mbs a sad je 0,89 
Inače ili trenutačno?
Ja na T-Comu plaćam 4 Mbps a dobivam 1,9
Trenutno, inače je 3,6
Trenutno, inače je 3,6
Ond oni nešto rade na Optimi, vratit će ti se
Class 4 16GB MicroSD za manje od 200kn http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Kingston/Kingston-16GB-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-4-%2B-SDHC-Adaptor
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Sad neznam da li da uzmem ovu gore Class4 ili 50ak kuna skuplju Class6 http://cgi.ebay.com/NEW-KINGSTON-16GB-Micro-TF-SD-SDHC-16-GB-CLASS-6-card-/280571954230?pt=AU_Electronics_Memory_Cards&hash=item4153644436
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
a sam odluci, iako si to vec mis odlucia..hhhh
Ja bi class 6 :P
Pozdrav. Sta ima?
Jel tko za partiju saha na Plejtoju?
Svejedno hvala na ponudi 
Dok tu dvojicu dočekam....odo igrat Minecraft
Aj čitamo se narode 
Evo me, sve sam razumio, izgleda da je komplicirano. Neznam dali postoji forume za IPTV i možda bi mogao riješit problem.
Pozdrav spameri...
Šta se radi?
Dobra vecer svima
sretan sam uspio sam prodat 1od3 memory m2 kartice 1gb za 30kn a imam jos 1gb m2(30kn) i 2gb m2(50kn) jos da mi je te dvije prodat i odlicno
Dobra vecer svima
sretan sam uspio sam prodat 1od3 memory m2 kartice 1gb za 30kn a imam jos 1gb m2(30kn) i 2gb m2(50kn) jos da mi je te dvije prodat i odlicno
Večer i tebi. A šta je to memory m2 1gb? Jel to micro sd?
>>> KLIK <<<
Joj Krešo! Pa neki se žali da se usporilo veze, nki kukaju da je bila 4mb pa pala na 2mb i još manje. Očito greška u centralu, vajda nešto slažu pa nešto frknulo u serverima.
>>> KLIK <<<
Joj Krešo! Pa neki se žali da se usporilo veze, nki kukaju da je bila 4mb pa pala na 2mb i još manje. Očito greška u centralu, vajda nešto slažu pa nešto frknulo u serverima.
Ma triba njima nešto posložit u glavi,posebno Mudriniću.
meni je doma non-stop u zadnjih 2 miseca na 2mb,
nek hebe svoju mamicu smrad jedan i onda restartam
router pa se digne ne na 4, al bar na 3.5
>>> KLIK <<<
Zvao sam Optimu i kažu da je pukla veza između Zagreba i Osijeka i sad pokušavaju ponovo dignut vezu....dok to ne naprave stavili su na neki privremeni (čitaj slabiji) server koji je 'vak i 'nak pretrpan i sad mi je veza u qurcu dok to ne srede
ali kažu da će u toku dana to sredit
.....dotle ništa od jubitoa