Dan, ujutro u 7 i 20 dizanje, pa na trening od 8 do 9 i 40, na ministranski, i jos nogos sat i po po kiurdi, ludnica je bila! Jos sada 2 metra drva odnjet u supu (znam da nije puno).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čime da obojam unutrašnjost kućišta?
Obojao bih je u crno,a neznam čime.
aloha
aloha
ahoy sailor
Čime da obojam unutrašnjost kućišta?
Obojao bih je u crno,a neznam čime.
Sa bojom...
Kakve su ovo gluparije sa garnier brini o sebi ništa od prišta na pol bug online naslovnice?!
Kakve su ovo gluparije sa garnier brini o sebi ništa od prišta na pol bug online naslovnice?!
ja ništa ne vidim...
ja ništa ne vidim...
Ona reklama... Malo je formula, malo je FAQ OFF (naizmjenično) i već mi se 3 puta pojavio garnier.
ja ništa ne vidim...
Ona reklama... Malo je formula, malo je fuck off (naizmjenično) i već mi se 3 puta pojavio garnier.
bit ce da je zato sto koristim filter za reklame
Good moaning
Good moaning
šta nije bilo Gid Moaning?
Good moaning
Zapravo nije....jer malo sam pretraživao na net i gledao razne izvore tih Officer Crabtree-jevih "citata" i u 90% slučajeva kaže Good moaning samo nekima to zvuči kao Gid moaning
BTW šta imam ovdje...
Good moaning
Zapravo nije....jer malo sam pretraživao na net i gledao razne izvore tih Officer Crabtree-jevih "citata" i u 90% slučajeva kaže Good moaning samo nekima to zvuči kao Gid moaning
BTW šta imam ovdje...
sto to imas?
Geekovi/nerdovi su prištavi...
sto to imas?
ne kužim pitanje
Good moaning
BTW šta imam ovdje...
na ovo sam mislio
sto to imas?
ne kužim pitanje
jel sada kužiš?
BTW šta imam ovdje...
jel sada kužiš?
aaaaaaaaaaaaaaaa.......štamparska greška
Htio reć šta ima ovdje
Laku noć
Laku noć
i tebi...
Jutro !
Jutro !
kako čudesan preokret...
Treba mi slika onih naočala koje ima "onaj" pokemon... One "live with it" naočale...
Nitko ne kuži, jel tako?
Treba mi slika onih naočala koje ima "onaj" pokemon... One "live with it" naočale...
Nitko ne kuži, jel tako?
za te stvari koje nitko ne kuži traži na /r/-u, oni tamo sigruno znaju o čemu se radi
Dobar dan svima :D
Yo
ahoy