Udri brigu na veselje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Udri brigu na veselje
Eo za tebe imam nešt rock-a
KLIK i pričekaj da učita...ako te pita za datum rođenja samo stavi prije '91-e 
Jbt taman bila neka dobra pjesma.....a inače budu dobre pjesme 
hebena im je stranica...a pjesma ...hmm.još da nije na njemaćkom 
E da...trebali su ipak stavit par internacionalnih jezika tipa: engleski, španjolski...........i errrrrr kineski? 

Ako imaš fen za kosu ali sa onom funkcijom da ugasi grijač dakle samo da puše hladan zrak i usisavač je najbolje rješenje ;)
Worked for me :D
Krešo kad već rasturaš engleski (ili barem tako kažeš
) jel možeš napisat kratko pismo (120 - 150 riječi).
Riječ je o oglasu za mobitel i "mene kao zanima" više o special off - peak discounts, lots of extras, picture message.
Važno je da pismo mora biti u formalnom obliku.
Ja sam već neš započeo (tj. prepiso iz knjige)
Dear Sir/Madam,
I am writing with refrence to your advertisment. I am intersted in purchasing a mobile phone and would be very grateful if you could supply me with following information.
I want to know what you mean by „lots of extras“. Is that mayb...
Udri brigu na veselje
AKo se zalijepio za termalnu pastu onda ga okreci u smeju i kontra smejra kazaljke na satu sa prelomiš pastu...Ako je mehanički dio tu ti nemogu pomoci...
AKo se zalijepio za termalnu pastu onda ga okreci u smeju i kontra smejra kazaljke na satu sa prelomiš pastu...Ako je mehanički dio tu ti nemogu pomoci...
Ili da ga dobro ugrije procesor izgasi ventilator pasta se rastopi i skines 
Ili da ga dobro ugrije procesor izgasi ventilator pasta se rastopi i skines 
I snjom i proc i Socet i pol matične....
Udri brigu na veselje
Meni je u raz 15 cura i nas 3 muška :D

Uslikaj pa stavi sliku ovdje 
Meni je u raz 15 cura i nas 3 muška :D

Lucky a?
Udri brigu na veselje
Ako ti je ovaj orginalni sto dodje sa dual corom onda imas samo otkaciti kopcu jednu sa donje strane a sa gornje samo makni od drzaca kopcu i skine se
Udri brigu na veselje
Krešo kad već rasturaš engleski (ili barem tako kažeš
) jel možeš napisat kratko pismo (120 - 150 riječi).
Riječ je o oglasu za mobitel i "mene kao zanima" više o special off - peak discounts, lots of extras, picture message.
Važno je da pismo mora biti u formalnom obliku.
Ja sam već neš započeo (tj. prepiso iz knjige)
Dear Sir/Madam,
I am writing with refrence to your advertisment. I am intersted in purchasing a mobile phone and would be very grateful if you could supply me with following information.
I want to know what you mean by „lots of extras“. Is that mayb...
Ajd iskemijat ću nešta 
Peskoci procesor cisti dalje onda 

Dear Sir/Madam,
I want to know what you mean by „lots of extras“. Is that maybe calendar or voice recording? I want that my phone have calendar so I can mark test date and someones birthdays.
Secondly, i want to know more about picture messages. Can i take picture with me and my frinds and send it to my friends in abroad

Dear Sir/Madam,
I want to know what you mean by „lots of extras“. Is that maybe calendar or voice recording? I want that my phone have calendar so I can mark test date and someones birthdays.
Secondly, i want to know more about picture messages. Can i take picture with me and my frinds and send it to my friends in abroad
Aj prvo ću napravit na HR-u pa ću onda prevest na ENG jer mi ne ide baš pisanje formalnih stvari direktno na engleskom....jbg još sam zelen sa formalnim riječima ali snaći ću se 
Poslat ću ti gotovi tekst na PP
Udri brigu na veselje
Koji vent....
Jel treba kome CD Genius maxfire G-09D ? imam i 7 CD Phantasmagoria i 5 CD A puzzle of flesh i neznam jesu to igre? Meni netreba pa poklanjam...
Koji vent....
valjda misli da li da vuce zrak u kuciste ili izbaciva iz kucista
Koji vent....
valjda misli dali da vuce zrak u kuciste ili izbaciva iz kucista
Onda treba okrenut na izbacivanje/ispuhivanje zraka ako je vent na zadnjoj strani kućišta...ako je na prednjoj onda nek ubacuje/upuhuje
Udri brigu na veselje
Evo mene :D Vježbao elektrotehniku i napisao fiziku :D
Pozdrav.
Krešo šta misliš koji je ovo lik na mom avataru?
Dobra večer svima, prije pol sata trener me iznervirao
Nisam bio sposoban zbog upaljenih mišića uraditi akrobaciju Macaco, pa me natjerao da s upaljenim mišićima uradim 20 sklekova