Ljudi ja ne mogu vjerovat' 
Ke je bilo?
Da ne prepričavam,link..
Održali su nam to u glavnom gradu+huligani nakon toga otišli pljačkati sve američke prodavnice (?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) po centru..
Ke je bilo?
Da ne prepričavam,link..
Održali su nam to u glavnom gradu+huligani nakon toga otišli pljačkati sve američke prodavnice (?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) po centru..
Vratio se iz šume :)
Bacio na operu, sada se bacam na čiščenje kopa, nije gušt čistit komp po sunčanom danu 
a na ljeto dok završi godina al mora se sad već znat zbog plaćanja na rate....sad nekima to skupo i tak sad ćmo se svađat sam
Uffffff......i sad se našli dogovarat....LoL....pa to se dogovara nekih 2-3 mjeseca prije a ne skoro pola godine 
Moj razred je trebao ić u Prag ali pošto je moj razred 98% ženske......ne moram dalje pričat 
10 dećki, 21 cura i 1 navodni dećko al nevjerujemo mu...shebano je to...ma mora se znat sad što prije...ma glupost da...ak nemogu ić trebali su reć "skupo je nejdemo i gotovo ,biramo neš jeftinije" a ne sad pol odustane... e da i to je jedino prihvatljivo a da je 8 dana
Ke je bilo?
Da ne prepričavam,link..
Hebateee...
Cepelin, koja si škola?
Meni je u raz 15 cura i nas 3 muška :D
Jadan ti :D HVALA!
Da ne prepričavam,link..
ma trebali su dopustit da ta povorka krene pa se onda zaletat i pobacat rućne bombe po njima.. pederćine
Cepelin, koja si škola?
komercijalna i trgovaćka škola bjelovar
Cepelin, koja si škola?
Jadan ti :D HVALA!
To je ništ....kod mene 32 cure i nas 4 amigosa 
A najjače od svega je sve su bile zauzete....sad se njih skoro pola razišlo, samo vidiš na FB-u ta i ta : slobodna....ta i ta: slobodna........ma reko odjeb'te i vi i vaši ljubavni statusi
(neću više o FB-u jer mi ide na qrac čim se sjetim kakvih retardusa i ovisnika o njemu ima.....naravno ja nisam jedan od tih...meni to služi kao komunikacijsko sredstvo
)
Uffffff......i sad se našli dogovarat....LoL....pa to se dogovara nekih 2-3 mjeseca prije a ne skoro pola godine 
Bar si bio pravi car u među curama u razredu 

Cepelin, koja si škola?
Baš si pravi car u razredu!
Svaka čast 
komercijalna i trgovaćka škola bjelovar
O pa ti pravi Bjelovarčanin 
Ovi iz razreda moje sestre žele u Makedoniju
.Svašta.Ako idu na maturalac neka idu vidit nešto zanmiljivo, a nesirotinju veću od nas!
Ti kužiš da ćeš se kod sirotinje vjerovatno 50 puta bolje zabaviti nego da si ušao u neki fensi šmensi klub i platio jedno piće/sendvič 100kn?
Svaka zemlja ima nešto zanimljivo za vidjeti - makedonija ima još prednost što je jeftina i blizu je pa je putovanje kratko. Uostalom svi seru da žele vidjeti kulturne znamenitosti a onda 99% njih ni ne idu na razgledavanje jer spavaju od cijelonoćnog pijančevanja ili ih pere takav mamurluk da se ni ne mogu ustati iz kreveta.
Koje su šanse da neš zeznem dok čistim komp?
Da, sve su me zahebavale....Krešo a šta nisi mene poveo...reko nije bilo mjesta u autu pa bi trebala sjedit meni u krilu 
To je ništ....kod mene 32 cure i nas 4 amigosa 
A najjače od svega je sve su bile zauzete....sad se njih skoro pola razišlo, samo vidiš na FB-u ta i ta : slobodna....ta i ta: slobodna........ma reko odjeb'te i vi i vaši ljubavni statusi
(neću više o FB-u jer mi ide na qrac čim se sjetim kakvih retardusa i ovisnika o njemu ima.....naravno ja nisam jedan od tih...meni to služi kao komunikacijsko sredstvo
)
Halo, neinformirani znaš li ti čitati? HVALA!
Ako nemate što reČi molim vas da ne spamate. HVALA!
(glumim matu)
Bacam se na čiščenje, poželite mi sreću :D
Da, sve su me zahebavale....Krešo a šta nisi mene poveo...reko nije bilo mjesta u autu pa bi trebala sjedit meni u krilu 
Da, trebala sjedit u krilama,
znaš i sam kakve cure i obično imaju skrivene namjere... Joj koliki sam poruke potrošio na upoznavanje preko vip chata i preko poruke. Imao ja vezu al sam skužio šta je mislila i njoj sam prekinuo. 
Šanse ne znam ali štete koju mogu nastati na kompu su:
I tako dalje.......
Savjeti:
(glumim matu)
Ma BMK me 
Dobro ti ide 
mijenjam 3-4 hladnjaka za procesor za jedan normalan 
molim ponude
mjenjam 3-4 hladnjaka za procesor za jedan normalan 
molim ponude
Eo dam ti ovaj crni za sve te 
Ljudi jel ima nekog ko zna dobro engleski.
Pišem zadaću i moramo odgovorit na oglas za mobitel. Neznam šta znači special off - peak discounts.
Pišem zadaću i moramo odgovorit na oglas za mobiel. Neznam šta znači special off - peak discounts.
Eo ja pričam ingliš od 3. godine, daj meni tekst i ja ti prevedem za koji minut 
Pišem zadaću i moramo odgovorit na oglas za mobiel. Neznam šta znači special off - peak discounts.
Eo ja priča mingliš od 3. godine, daj meni tekst i ja ti prevedem za koji minut 
Ma pišu kao karakteristike mobitela, sve znam šta znači osim toga.
mjenjam 3-4 hladnjaka za procesor za jedan normalan 
molim ponude
Eo dam ti ovaj crni za sve te 
zaboravio si da je ovaj crni blek edišn naklokan da hladi na -30 ...morat će ti nadoplatit 
najbolje da odmah trazim onu komoru za zamrzavanje
Ma pišu kao karakteristike mobitela, sve znam šta znači osim toga.
special off - peak discounts
posebna ponuda - veliko sniženje
Eo za tebe imam nešt rock-a
KLIK i pričekaj da učita...ako te pita za datum rođenja samo stavi prije '91-e 
Jbt taman bila neka dobra pjesma.....a inače budu dobre pjesme 
Udri brigu na veselje
Kompresor je puno bolja stvar 
Eo za tebe imam nešt rock-a
KLIK i pričekaj da učita...ako te pita za datum rođenja samo stavi prije '91-e 
Jbt taman bila neka dobra pjesma.....a inače budu dobre pjesme 
hebena im je stranica...a pjesma ...hmm.još da nije na njemaćkom