Evo malo sam pospremao sobu pa sam nasao ovo :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti to skupljaš VipMe bonove doma?
Nemoj se izbedirat ako pobrojiš i vidiš koje si novce dao na mob
ma ubacivam nako ne svjesno u laticu jednu tako da imam pun kufer ti bonova ovo samo od vip-a poslano na njihov e mail da mi posalju bar jedan gratis :D
sretno
Nakon tolike kupnje..
ma ubacivam nako ne svjesno u laticu jednu tako da imam pun kufer ti bonova ovo samo od vip-a poslano na njihov e mail da mi posalju bar jedan gratis :D
Mislim da bi to bilo pošteno od njih
sretno
Nakon tolike kupnje..
Ovo je samo od vipa njih ima najvise a kako zivim u hercegovini onda kombiniram sve kartice da me dodje jeftinije
( vip, simpa, eronet i mtel)
Jel bi vrijedilo mjenjati moju 5750 od 512 mb za vapor-x 4890 od 1 gb? Znam da bi ali kolko bi mi se isplatilo? Mislim razmjeniti kartice i oce li moj Corsair cx 400W biti dovoljan?
EDIT: nije 5850 nego je 5750!
ima li ko da zna sve o tuningu automobila ??? 
Ako su obje polovne DA. I ako ne moraš nadodavat para za tu 4890 vaporx 1GB
btw To napajanje sam čuo jako dosta samo kartica HD4890 troši dosta.. Ipak
inače čuo sam da se taj Corsair VX nosi i sa konfama koje imaju HD5850
Ako su obje polovne DA. I ako ne moraš nadodavat para za tu 4890 vaporx 1GB
btw To napajanje sam čuo jako dosta samo kartica HD4890 troši dosta.. Ipak
inače čuo sam da se taj Corsair VX nosi i sa konfama koje imaju HD5850
Da, obje su polovne, moja stara 3 mjeseca, najvjerojatnije necu morati dodavat para za grafulju, moje je CX a ne VX
EDIT: lik je prodao grafulju, tako da nista.
Gid moaning 
Sinoć sam odgledao do kraja Allo Allo .....sad skidam DBZ da imam šta gledat 
Gid moaning 
Sinoć sam odgledao do kraja Allo Allo .....sad skidam DBZ da imam šta gledat 
Dan i tebi. Opa, bar si uživao u seriji. 
Ljudi ja ne mogu vjerovat' 
Ljudi ja ne mogu vjerovat' 
Ke je bilo?
zašto je on bio protjeran?
ja mrzim svoj razred jbt....svi se slažu da idemo u tunis na maturalac i svi kao idu...i sad nakon tjedan dana polovica ih nejde ...jedni neće ić, drugi će u autoškolu...a jbt
zašto je on bio protjeran?
Trollanje, trollanje, sranje u prazno i trollanje.
ja mrzim svoj razred jbt....svi se slažu da idemo u tunis na maturalac i svi kao idu...i sad nakon tjedan dana polovica ih nejde ...jedni neće ić, drugi će u autoškolu...a jbt
Mi se raspravljamo između nas i 3.G. da li da idemo u Lorret de mar ili u Tunis. Nemam pojma..
Mi se raspravljamo između nas i 3.G. da li da idemo u Lorret de mar ili u Tunis. Nemam pojma..
Ma najbolje u Tunis....bar se nećete smrznit ako idete uskoro....
btw kad bi trebali ić
btw kad bi trebali ić
a na ljeto dok završi godina al mora se sad već znat zbog plaćanja na rate....sad nekima to skupo i tak sad ćmo se svađat sam
btw kad bi trebali ić
Uff, 5-6. mj.
Ovi iz razreda moje sestre žele u Makedoniju
.Svašta.Ako idu na maturalac neka idu vidit nešto zanmiljivo, a nesirotinju veću od nas!
Koji je fail ovaj lik
http://www.bug.hr/forum/post/vijesti-by-forumasi/izasli-novi-kamioni/1342956.aspx
Evo jedan isto ima 4890 ali trazi nadoplatu mozda, sada, kolko bi bilo realno da mu dam pa cu jos malo spustit po mogucnosti.
a na ljeto dok završi godina al mora se sad već znat zbog plaćanja na rate....sad nekima to skupo i tak sad ćmo se svađat sam
Uffffff......i sad se našli dogovarat....LoL....pa to se dogovara nekih 2-3 mjeseca prije a ne skoro pola godine 
Moj razred je trebao ić u Prag ali pošto je moj razred 98% ženske......ne moram dalje pričat 
I na kraju nije niko nigdje išao, i kaže mi stari Krešo pakuj stvari idemo u Italiju na Elbu (kod moje tetke tj. njegove sestre) na mjesec dana kao i uvijek 
Uff, 5-6. mj.
I sto kao gore, ali bar ćete ići prije nego Zeppelin
Ovi iz razreda moje sestre žele u Makedoniju
.Svašta.Ako idu na maturalac neka idu vidit nešto zanmiljivo, a nesirotinju veću od nas!
Aj bar ćete se upoznat sa Lazarus Long-om 
Ima tamo raznih zanimljivosti....samo se ne mogu nijedne sjetit 
Cepelin, koja si škola?
Meni je u raz 15 cura i nas 3 muška :D